- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.561
Cici ile neler yaşandı ki jfkdkdk
Milana ile Sassy ana kız olmasın? Manevi/evlatlık kızım gibi bir şeyler yazmıştı Milana. Ya gerçek kızıysa? Belki de canı sıkılan teyze yeğen.
Kadın öpemiyorum bile, dişlerini fırçalamadığından ötürü tabaka var demişti Katip.O kadın kocasına laf edilince sanki siz kirlenmiyonuz diye trip attıydı kffkkfkf
Pinkoda epeydir yok gelmiyor hiç.pinkstrap vardı, onu da çok severdim, epeydir yok sanırım.
Çoook çok eskiden konferans şeklinde özel mesaj grubumuz vardı. Sen var mıydın onda?
Bebeği mi olmuştu en son, öyle hatırlıyorum, ondan sonra sık takılmamaya başladı galiba.Pinkoda epeydir yok gelmiyor hiç.
Sen kimdin, itiraf edildi mi, Behlül'le ne ilgisi varÇoook çok eskiden konferans şeklinde özel mesaj grubumuz vardı. Sen var mıydın onda?2015-2016 gibiydi sanırım.
2. bebeği oldu diye biliyorum yanlış değilse.Bebeği mi olmuştu en son, öyle hatırlıyorum, ondan sonra sık takılmamaya başladı galiba.
Güle güle büyütsün bebeciklerini2. bebeği oldu diye biliyorum yanlış değilse.
Sen kimdin, itiraf edildi mi, Behlül'le ne ilgisi var
Bi de regl kanı kuruyup tuvalette çil çil dökülen biri vardı ohanza demiştim.Kadın öpemiyorum bile, dişlerini fırçalamadığından ötürü tabaka var demişti Katip.
Valla ben bu tarz bir kirlenme yaşamadım.
Sana söylemiştim, sen tanımıyorum dedin.eski üyeliği önemsizmiş
Kesinlikle iyidir umarımGüle güle büyütsün bebeciklerini
İşte o kadar önemsizmişSana söylemiştim, sen tanımıyorum dedin.
Gençti, master yapıyordu yurtdışında güya. Ben kediyi görünce direkt anladım.Eski üyeydi di mi ama 20 yaşındayım diyordu, hatırlıcam sanki.