KK Nostalji Treni 🫠

C Calcifer
Ben 2019 sonrası baya uzaklaşmışım siteden, arada girip bi iki yorum yapıp/beğenip çıkıyordum, o arada neler olduysa olmuş galiba, benim kankiler de sabıkalılar ekibine geçiş yapmış, hiç bilmiyorum ben o arada olup bitenleri 🥲 Ben fazla aktifken buranın sorunlu çete elemanları beni hiç sevmezlerdi zaten :KK53:
Lavantacım senmişsin demin okudum tesadüfen ne güzel geyik topiğinde muhbbetler ederdik,enlerde baş baş çarpıştık seninle .

Ben neyi farkettim biliyo musun sen emoji bırakınca, birinden bahsetmiştim burda, reede de tanıştım, manipülatif manyak, kesin aramızda diye, onun yeni kullanıcı adını biri fısıldadı özelden, profilimde onunla baya konuşmuşum, bana baya canım cicim yazmış etmiş, sorular sormuş, omg :KK57: Şizofrenik vaka.
Kim olduğunu söyle de muhatap olmayayım kfgjifl

Çok özür dilerim ama işemek değil de kaka yapmak diye hatırlıyorum ben onu. Kadın çarşafta lekeler görüyordu, sonunda b*k olduğu ortaya çıkmıştı.
Bir tane de yıkanmayıp diş fırçalamayan koca vardı. Seks yapabilmek için zorla yıkanıyordu hatta.
O kadın kocasına laf edilince sanki siz kirlenmiyonuz diye trip attıydı kffkkfkf

X