- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.121
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.501
Benim de içinden çıkamadığım konu o. Milana kiminle görüştü o zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de içinden çıkamadığım konu o. Milana kiminle görüştü o zaman?
Cevizin o kekremsi tadı yazıyordu profilindeguneykarimkure vardı ya, hatırlar mısınız, inanilmaz sayko ve troll bi şeydi, durmadan banlanırdı
Yalnız prblem yaşadığın kişiler Fake değil. Burada nefret kusmuyor kimse. O antepli dediğin ve diğer kişinin arkadaşları sevenleri var. Kişi burada yok diye atıp tutman çok hoş değil. Cevap hakkı olmayan biri hakkında bu kadar konuşmanı doğru bulmuyorum. Ha dediğin kişilerle asla bir samimiyetim yok arkadaşım da değillerHayır filmdelisi. Adını bile anmak istemediğim nefret ettiğim şahıs Antepli kankasıyla beraber gitti. Diyet topiciğinde Kazen’e çok hadsiz yorumlar yazdı o Antepli. Bazıları gerçekten çok şuursuz. Forumun sahibinin kim olduğu şuuru yok. İnşAllah hiçbir zamanda geri dönmezler.
Benle bir problemin olabilir. Git en kötü profil mesajlarına yaz. Aralık Anneleri Başlığında senin işin ne? Sadece çocuk büyükmek amacında olan, Kazen’in erkek olduğunu dahi bilmeyen üyelerin başlığında kaos yaratan bir insandan nefret ediyorum. Döndüğümde gördüm ki pek çok arkadaşım o kaos yüzünden üyeliğini iptal etmiş.
Nihal bir tartışma yaşanıp topiğimizin kapatılmasını istemiyorum. o yüzden bu konuları burda konuşmazsak daha iyi olur.Hayır filmdelisi. Adını bile anmak istemediğim nefret ettiğim şahıs Antepli kankasıyla beraber gitti. Diyet topiciğinde Kazen’e çok hadsiz yorumlar yazdı o Antepli. Bazıları gerçekten çok şuursuz. Forumun sahibinin kim olduğu şuuru yok. İnşAllah hiçbir zamanda geri dönmezler.
Benle bir problemin olabilir. Git en kötü profil mesajlarına yaz. Aralık Anneleri Başlığında senin işin ne? Sadece çocuk büyükmek amacında olan, Kazen’in erkek olduğunu dahi bilmeyen üyelerin başlığında kaos yaratan bir insandan nefret ediyorum. Döndüğümde gördüm ki pek çok arkadaşım o kaos yüzünden üyeliğini iptal etmiş.
Nihal bir tartışma yaşanıp topiğimizin kapatılmasını istemiyorum. o yüzden bu konuları burda konuşmazsak daha iyi olur.
Olayları nasılsa insanlar yok diye kendi pencerenden anlatıyorsun ama sen de haksızdın kusura bakma.
Aynısını bana yaptıklarında “gerizekalı” dediklerinde yazdın mı? Objektif yorum yapamayacaksan sende bu konuda konuşma istersen ben bıraya çarşaf çarşaf ben yokken benim hakkımda atıp tutulanları yazarım da gerek yok. Ama ödeşmek isteyen varsa artık zamanı. Ben hamileyim diye sineye çektim.Yalnız prblem yaşadığın kişiler Fake değil. Burada nefret kusmuyor kimse. O antepli dediğin ve diğer kişinin arkadaşları sevenleri var. Kişi burada yok diye atıp tutman çok hoş değil. Cevap hakkı olmayan biri hakkında bu kadar konuşmanı doğru bulmuyorum. Ha dediğin kişilerle asla bir samimiyetim yok arkadaşım da değiller
Diğer arkadaş ile sorunlarınız vardı ikinizin sorunu yüzünden kaç kişi siteden atıldı. Kim haklı kim haksız kimsenin umurunda değil.
Bana özelden de yazıyordu bazen, ne konuşuyoduk hatırlamıyorumCevizin o kekremsi tadı yazıyordu profilinde
Çok değişik bir troldu. Korkunç geliyordu bana.
Niye bir şey anlamıyorum.Sen iyi biliyorsun Nihal. Sen bilirsin ama yine sonunda sana patlayacak. Bence sessiz kalıp sadece izlemelisin.
Olayların nereden çıktığını bir çok kişi biliyor sen de bunlardan bir tarafsın. Haklısın haksızsın bileme olayın içinde yokum ama olay bana kadar geldiyse alakam olmadığı halde ve ben bu zamana kadar sustuysam sen olayın içinde olan biri olarak biraz daha stratejik davranmalısın
+1Şahsi meselelerin döndüğü bir topiğe çevrildi bir çok yer burası da böyle olmamalı. kimin ne meselesi varsa gidip özelden halletsin
Aynısını bana yaptıklarında “gerizekalı” dediklerinde yazdın mı? Objektif yorum yapamayacaksan sende bu konuda konuşma istersen ben bıraya çarşaf çarşaf ben yokken benim hakkımda atıp tutulanları yazarım da gerek yok. Ama ödeşmek isteyen varsa artık zamanı. Ben hamileyim diye sineye çektim.
+1
Şurada gülelim eğlenelim diye bi konu açtık, Allah aşkına sabote etmeyin.
Geçmişle yüzleşme, millete sallama ve aklanma topiği değil burası.
Bunun için konu açıp orada istediğini yapabilirsin aslında. Burası birilerinin gelip ödeşmesi için açılmadı.Aynısını bana yaptıklarında “gerizekalı” dediklerinde yazdın mı? Objektif yorum yapamayacaksan sende bu konuda konuşma istersen ben bıraya çarşaf çarşaf ben yokken benim hakkımda atıp tutulanları yazarım da gerek yok. Ama ödeşmek isteyen varsa artık zamanı. Ben hamileyim diye sineye çektim.
Bana özelden de yazıyordu bazen, ne konuşuyoduk hatırlamıyorum
Çok değişik bi tipti ya, bazen hiçbir şey anlamıyordum yorumlarından ama çok gülüyordum Bansız geçen günleri çok azdırYılmaz Özdil gibi cevap döşeyen değil mi o
Yeahbir rahatlama geldi mi
Bizi şikayet ederse şimdiÜzülerek durugüzel’i konudan banladım. Gerçekten yeri burası değil çünkü.
güneyyarım küre ile ne konuşuyordun harbi merak ettim zdgfkj,ogflk,Bana özelden de yazıyordu bazen, ne konuşuyoduk hatırlamıyorum
Aynen ya. 2023 yılına geldik insanlar forum olayini kafada oturtamadi. Herkes aynı düşünüyor olsa, ayni bilgilerle donanımla yüklü olsa paylaşım yapmanin mantigi ne zaten. Fakelerin bile forum ekolojisine bi katkisi varken karafatma kadar dahi olsa, kimse kimseye cinlenmesin, herkes düşündüğünü yazsin.+1
Şurada gülelim eğlenelim diye bi konu açtık, Allah aşkına sabote etmeyin.
Geçmişle yüzleşme, millete sallama ve aklanma topiği değil burası.