- 20 Mart 2008
- 140.623
- 210.858
- 60
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.541
Lavantacım senmişsin demin okudum tesadüfen ne güzel geyik topiğinde muhbbetler ederdik,enlerde baş baş çarpıştık seninle .C Calcifer
Ben 2019 sonrası baya uzaklaşmışım siteden, arada girip bi iki yorum yapıp/beğenip çıkıyordum, o arada neler olduysa olmuş galiba, benim kankiler de sabıkalılar ekibine geçiş yapmış, hiç bilmiyorum ben o arada olup bitenleriBen fazla aktifken buranın sorunlu çete elemanları beni hiç sevmezlerdi zaten
Hatırlamammı hiç bileğimin hakkıyla kazanmıştım enteresan gelmişti ikimizin nickideEn iyi kullanıcı adı yarışmasında beni alt etmiştin Hanım abla, hatırladın mıLavantakokulusandık'la ikinci olmuştum
Kim olduğunu söyle de muhatap olmayayım kfgjiflBen neyi farkettim biliyo musun sen emoji bırakınca, birinden bahsetmiştim burda, reede de tanıştım, manipülatif manyak, kesin aramızda diye, onun yeni kullanıcı adını biri fısıldadı özelden, profilimde onunla baya konuşmuşum, bana baya canım cicim yazmış etmiş, sorular sormuş, omgŞizofrenik vaka.
Ben tarihleri mi karıştırdım acaba, önceden aramız iyiyken mi yazmıştı ki, e kullanıcı adını değiştirdiyse yine ifşa olurdu ki, ben baya yoktu, sonra anonim döndü diye biliyordum, ay dur iyice karıştı kafam jdkskfkdKim olduğunu söyle de muhatap olmayayım kfgjifl
oo pardon yaYanlış etiket yapmışsın bdjskfjdiMilana22 sanırım esas muhatap.
Çok güzeldi gerçektenLavantacım senmişsin demin okudum tesadüfen ne güzel geyik topiğinde muhbbetler ederdik,enlerde baş baş çarpıştık seninle .
Keşke devam etseydi genede çok tartışmalar çıkınca bitti sonra.Çok güzeldi gerçektenBuraya gelmene de çok sevindim, neler dönüyor neler
Aman aman dur, çağırma ban perileriniKeşke devam etseydi genede çok tartışmalar çıkınca bitti sonra.
Dün geldim etiketi görünce,dikkat edin genede sıkıntı olmasın sonra.
Yanlış milena dkgjdfklgMilena35 milena hanimcim bildirimleriniz mi kapali etiketlere bakmiyorsunuz?! sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?
Aman yokk cigaramı tüttüreyim geneAman aman dur, çağırma ban perilerini
Abla konudan engelleme var ya o iyi olduKeşke devam etseydi genede çok tartışmalar çıkınca bitti sonra.
Dün geldim etiketi görünce,dikkat edin genede sıkıntı olmasın sonra.
İyi olması iyidie şikayet olmasın yaniiiAbla konudan engelleme var ya o iyi oldu
Cici ile neler yaşandı ki jfkdkdkBütün sabıkalılarla arkadaşmışsın. cici ile de arkadaşmışın
Kim olduğunu söyle de muhatap olmayayım kfgjifl
Eski üyeydi di mi ama 20 yaşındayım diyordu, hatırlıcam sanki.Yok başka biriydi. Woman açığını yakalamıştı. Hatta alıntı yapan Sibel gibi teorik şeyler yazıyordu.
O kadın kocasına laf edilince sanki siz kirlenmiyonuz diye trip attıydı kffkkfkfÇok özür dilerim ama işemek değil de kaka yapmak diye hatırlıyorum ben onu. Kadın çarşafta lekeler görüyordu, sonunda b*k olduğu ortaya çıkmıştı.
Bir tane de yıkanmayıp diş fırçalamayan koca vardı. Seks yapabilmek için zorla yıkanıyordu hatta.
O değil be andndjddjMilena35 milena hanimcim bildirimleriniz mi kapali etiketlere bakmiyorsunuz?! sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?
Aman aman dur, çağırma ban perilerini