KK Nostalji Treni 🫠

Kaç yıllık kk kullanıcısının şöyle eksinlarim olmadı
Wplure 'ydi, ama o mesajları bulamadım onlar da mı silindi yoksa pfff? Sen de yazmışsın konularına, şatafatlı düğün yapmış eski nişanlısı öğretmen kızla zjdkjddj sen de şatafatlı olduğu için boşanmazlar yazmışsın.

Fiziksel olarak Ankarada görüştüklerini bana yazmışlardı benim ikisiyle bir sohbet grubum vardı kısa bir süre.

Bu mesajlar 2018 yılına ait. Ben de milananin yurt dışında işlettiği bilmem ne iş yerine gittiğini biliyorum

Ay evet evet hatırladım şimdi

Bı konu vardi bekarlar diye , orda da bı gece olaylar olaylar olmuştu . Bı üye vardı uzun yıllık bı ilişkisi vardı kız çok iyi bı yerde hukuk mu ne okuyordu , sevgilisi ile özelini anlatmıştı sonra banlar kiyimlar hayal meyal o üyeye ne oldu ki

O zaman ikisi de gerçek. Milana çocuklu, yetişkin bir kadın. Ben başka platformda takipleşiyorum kendisiyle.
Sassy fake orası net. Başka platform dediğin instagram büyük ihtimal. Ordaki gönderilerinin gerçek olduğundan nasıl eminsin ki?

Ama zaten milananın fake olduğunu iddia etmiyorum. Kendisini tanımıyorum. Sassyle yüz yüze görüştüğünü üyeler söyledi. Sadece, sassyle siteye ay, gün, yıl olarak birebir aynı gün üye olması, sassyle yüz yüze görüştüğünü söyleyen, telefon numarası olan tek üye olması, yapılan ithamlara cevap vermemesi düşündürüyor

Sassy burda birçok üyeyle samimiydi. Fotolarını (!) bile göndermiş o insanlara. Mesela Nooption ile oldukça samimiydi. ama milana dışında kimsede telefon nosu yok ilginç

Bence bu konuda geri durmalısın.

Nihalle olan mesele değil mi?
Hayır filmdelisi. Adını bile anmak istemediğim nefret ettiğim şahıs Antepli kankasıyla beraber gitti. Diyet topiciğinde Kazen’e çok hadsiz yorumlar yazdı o Antepli. Bazıları gerçekten çok şuursuz. Forumun sahibinin kim olduğu şuuru yok. İnşAllah hiçbir zamanda geri dönmezler.
Benle bir problemin olabilir. Git en kötü profil mesajlarına yaz. Aralık Anneleri Başlığında senin işin ne? Sadece çocuk büyükmek amacında olan, Kazen’in erkek olduğunu dahi bilmeyen üyelerin başlığında kaos yaratan bir insandan nefret ediyorum. Döndüğümde gördüm ki pek çok arkadaşım o kaos yüzünden üyeliğini iptal etmiş.

Sebep? Hamileylen bana atılan çamurlara sustum diye mi?
Kız dava açacağım sana dedi. Ben Tc kimlik numarama kadar verdim. Sonra bir baktım sırra kadem bastım.
İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay değil.

Sen iyi biliyorsun Nihal. Sen bilirsin ama yine sonunda sana patlayacak. Bence sessiz kalıp sadece izlemelisin.
Olayların nereden çıktığını bir çok kişi biliyor sen de bunlardan bir tarafsın. Haklısın haksızsın bileme olayın içinde yokum ama olay bana kadar geldiyse alakam olmadığı halde ve ben bu zamana kadar sustuysam sen olayın içinde olan biri olarak biraz daha stratejik davranmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…