- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.874
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.481
Wplure 'ydi, ama o mesajları bulamadım onlar da mı silindi yoksa pfff? Sen de yazmışsın konularına, şatafatlı düğün yapmış eski nişanlısı öğretmen kızla zjdkjddj sen de şatafatlı olduğu için boşanmazlar yazmışsın.Kaç yıllık kk kullanıcısının şöyle eksinlarim olmadı
Fiziksel olarak Ankarada görüştüklerini bana yazmışlardı benim ikisiyle bir sohbet grubum vardı kısa bir süre.Mesajları okudum ben şimdi. Fiziksel olarak görüşmemişler. Ama Milana aldıkları maaşa kadar biliyor. 2. Üyeliği olsa idi forum yetkilileri onu da banlardı. Sassy’de üyelik iptali yapmış. Banlanmamış.
Yerine oturmayan çok şey var. Milana 2 çocuklu, yetişkin bir kadın. Sesli 25 yaşlarında, Z kuşağı bir kız.
Yoksa sen de mi?Fiziksel olarak Ankarada görüştüklerini bana yazmışlardı benim ikisiyle bir sohbet grubum vardı kısa bir süre.
Kssjdjjddj Fake olsam böyle gariban bir beyaz yaka hayatı mı yazarım be kardeş. Bakan çocuklarıyle evlilik döşerimYoksa sen de mi?
Bu mesajlar 2018 yılına ait. Ben de milananin yurt dışında işlettiği bilmem ne iş yerine gittiğini biliyorumMesajları okudum ben şimdi. Fiziksel olarak görüşmemişler. Ama Milana aldıkları maaşa kadar biliyor. 2. Üyeliği olsa idi forum yetkilileri onu da banlardı. Sassy’de üyelik iptali yapmış. Banlanmamış.
Yerine oturmayan çok şey var. Milana 2 çocuklu, yetişkin bir kadın. Sassy 25 yaşlarında, Z kuşağı bir kız.
Ay evet evet hatırladım şimdiWplure 'ydi, ama o mesajları bulamadım onlar da mı silindi yoksa pfff? Sen de yazmışsın konularına, şatafatlı düğün yapmış eski nişanlısı öğretmen kızla zjdkjddj sen de şatafatlı olduğu için boşanmazlar yazmışsın.
Çok ilginç. İkisi bağlantılı ya da aynı kişi.Sassy ve milananın ikisinin de siteye katılım tarihinin 27 mart 2017 olması tesadüf mü? Şu an fark ettim çok ilginç geldi.
Eki Görüntüle 3299805 Eki Görüntüle 3299806
Hepimiz sasy nin başka versiyonuyuz. Ben de iki çocuklu ev hanımı haliyim. AfsgagaKssjdjjddj Fake olsam böyle gariban bir beyaz yaka hayatı mı yazarım be kardeş. Bakan çocuklarıyle evlilik döşerim
O zaman ikisi de gerçek. Milana çocuklu, yetişkin bir kadın. Ben başka platformda takipleşiyorum kendisiyle.Fiziksel olarak Ankarada görüştüklerini bana yazmışlardı benim ikisiyle bir sohbet grubum vardı kısa bir süre.
Gerçekten ilginç yıllardır üye olan insanlar niye yani çok saçma fake dediğin gelir saçma sapan konular açar eğlenir gider.Çok ilginç. İkisi bağlantılı ya da aynı kişi.
Hastalık gibi bir şey olmalı. Sassy guzel yürüttü ama bir yerde tökezledi işte.Gerçekten ilginç yıllardır üye olan insanlar niye yani çok saçma fake dediğin gelir saçma sapan konular açar eğlenir gider.
Sassy fake orası net. Başka platform dediğin instagram büyük ihtimal. Ordaki gönderilerinin gerçek olduğundan nasıl eminsin ki?O zaman ikisi de gerçek. Milana çocuklu, yetişkin bir kadın. Ben başka platformda takipleşiyorum kendisiyle.
O zaman sassy Milana’nın yarattığı karakter benim aklıma en yatanı buO zaman ikisi de gerçek. Milana çocuklu, yetişkin bir kadın. Ben başka platformda takipleşiyorum kendisiyle.
Mesajları okudum ben şimdi. Fiziksel olarak görüşmemişler. Ama Milana aldıkları maaşa kadar biliyor. 2. Üyeliği olsa idi forum yetkilileri onu da banlardı. Sassy’de üyelik iptali yapmış. Banlanmamış.
Yerine oturmayan çok şey var. Milana 2 çocuklu, yetişkin bir kadın. Sassy 25 yaşlarında, Z kuşağı bir kız.
Tam bunu yazacaktımO zaman sassy Milana’nın yarattığı karakter benim aklıma en yatanı bu
Sebep? Hamileylen bana atılan çamurlara sustum diye mi?Bence bu konuda geri durmalısın.
Hayır filmdelisi. Adını bile anmak istemediğim nefret ettiğim şahıs Antepli kankasıyla beraber gitti. Diyet topiciğinde Kazen’e çok hadsiz yorumlar yazdı o Antepli. Bazıları gerçekten çok şuursuz. Forumun sahibinin kim olduğu şuuru yok. İnşAllah hiçbir zamanda geri dönmezler.Nihalle olan mesele değil mi?
Sebep? Hamileylen bana atılan çamurlara sustum diye mi?
Kız dava açacağım sana dedi. Ben Tc kimlik numarama kadar verdim. Sonra bir baktım sırra kadem bastım.
İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay değil.