- 3 Nisan 2014
- 36.015
- 146.589
-
- Konu Sahibi feliscatus
@Milana22 muhtemelen o da kandırılmıştır.Nooption da yakındı aslında. Ancak anladığım kadarıyla kimseyle reelde görüşme, ne bileyim bir instada takipleşme, telefon nosu verilmesi durumu olmamış. Yoksa anlaşılırdı fake olduğu diye düşünüyorum (sırf bu iş için telefon hattı alıp insta hesabı açmadıysa tabi) @Neyapsamkisimdi vardı bir de. Onunla da çok yakındı. Aynı zamanda üyelik iptali yapıp gittiler
İlginç bir vaka. Kkda duyduğum olaylarda top 1ime yerleşti direkt
Adam öpüşmekten ileri gitmedim diye salya sümük ağlamıştı ama kız cidden hamileydi. Karakola gidip kapıda bağırmıştıKız en son hamile kalıyordu bir de değil mi
Elmas gibi bir şeydi nickiKocasını etkilemek için gırgır yaptığını söyleyen biri vardı. Hatta tayt fln gidiyormuş tanga da konuda geçiyor olabilir
Birazdan selamız okunur artıkMübarek cuma
Amaaaaaannn zırt!Herkesten gizlediğim gerçeği açıklıyorum.
Çok ünlü bir iş adamının kızıyım.
Çok ünlü bir iş adamının da torunuyum.
İsimleri sormayın veremem sadece bilin istiyorum
cart curt etmeyin alayınızı mahkemeye veriririm ona göre
Utanmaz....Amaaaaaannn zırt!
Nerde bu mahkemeUtanmaz....
Utanmaz....
Birazdan selamız okunur artık
Nası bilirdiniz rahmetliyi,iyi bilirdik de azcık dedikodusu çoktu
Onu senden benden başka tanıyan yoktur herhaldeOkypete biliyorum ben onu.
Bir gitti pir gitti.
Lilyana vardı kuzum çok severdim onu sonra my soul oldu sonra da yine gitti.
Cuma namazına müteakip ...
Ya haftasonu dışarıdan okumak çok zor olacak
yok ya banlanılmıyor konu kapatılır ama.
ben açmıştım daha önce bu konudan kapatılmıştı.
kimse banlanmamıştı.
Şimdi tekrar bi baktım da, yine çok üzüldümPislik ya, yok motor gezileri kamplar bilmem ne dünyanın şeyini planlamıştı kızla ve kız her gün soru çözdürme ayağına evlerine geliyordu
Ya ben hayal meyal hatırlıyorumBenim çok puanım yoktur ztn 1 güne gelirim
Ya uslu uslu eğleniyoruz şurada
Hala gurbaa prensesi hatırlayan çıkmadı ama Ya çok eğlenceli üyeydi hatta buradan birinin akrabası ile evlendi nasıl bilinmez
Siz yeterince eskisiniz hatırlarsınız ya okypete döneminde bir üye daha vardı böyle siyah saçlı mavi gözlü hoş bir hanımdı. Boşanmıştı. Baya aktifti forumda, dobra bir ablaydı.Adı gelmiyor aklıma bir türlü M ile başlıyordu ama sanki nicki.