- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi feliscatus
Onu konu sahibinin mesajları içinde göremedim ya, nasıl verilmişti bu bilgi?Adam öpüşmekten ileri gitmedim diye salya sümük ağlamıştı ama kız cidden hamileydi. Karakola gidip kapıda bağırmıştı
O uyeyi hatırlıyorum da burdan birinin akraasiyla evlendigi bilgisi yok bendeBenim çok puanım yoktur ztn 1 güne gelirim
Ya uslu uslu eğleniyoruz şurada
Hala gurbaa prensesi hatırlayan çıkmadı ama Ya çok eğlenceli üyeydi hatta buradan birinin akrabası ile evlendi nasıl bilinmez
Benim çok puanım yoktur ztn 1 güne gelirim
Ya uslu uslu eğleniyoruz şurada
Hala gurbaa prensesi hatırlayan çıkmadı ama Ya çok eğlenceli üyeydi hatta buradan birinin akrabası ile evlendi nasıl bilinmez
O uyeyi hatırlıyorum da burdan birinin akraasiyla evlendigi bilgisi yok bende
enemmmmmm ne güzel heeeeee.Onu senden benden başka tanıyan yoktur herhaldegeçen haftalarda kahvaltıya gittim ben de ona. Aşkitomdur ya. Burdaki en iyi arkadaş seçimim kendisi
Başka bir konuda yazmıştı sanki ya da boşandıktan sonra açtığı konuda varOnu konu sahibinin mesajları içinde göremedim ya, nasıl verilmişti bu bilgi?
ben hiç hatırlamıyorum onu
Ay hatırlayamadım vala. Bi melodi vardı ama o boşanmış mıydı bilmiyorum. Atatürk'e hakaret eden herkese dava açıyordu o şekilde aklımda kaldı o da cjfxhsjzjxjsSiz yeterince eskisiniz hatırlarsınız ya okypete döneminde bir üye daha vardı böyle siyah saçlı mavi gözlü hoş bir hanımdı. Boşanmıştı. Baya aktifti forumda, dobra bir ablaydı.Adı gelmiyor aklıma bir türlü M ile başlıyordu ama sanki nicki.
Onu konuştuk yahu, baya da güldükBenim favori konularımdan biri olan mükemmel konuyu neden kimse hatırlamıyor ya2011 konusunda da link vermiştim
Çocuğu olsun diye ebeye gidip halı gibi çırpılan kız
Biz tam 10 senedir görüşüyoruz onunla.enemmmmmm ne güzel heeeeee.
Ben buradan kimseyle görüşemedim yüz yüze yea...
enemmmmmm ne güzel heeeeee.
Ben buradan kimseyle görüşemedim yüz yüze yea...
Kızlar kk enleri konusunu biliyorsunuz degil mi ?
İyi geyik dönerdi orada.
Sonra kaoslar sebebiyle artık yapılmıyor a<jöfhajfhjadnaf
O nick degişti sonra melodi.Ay hatırlayamadım vala. Bi melodi vardı ama o boşanmış mıydı bilmiyorum. Atatürk'e hakaret eden herkese dava açıyordu o şekilde aklımda kaldı o da cjfxhsjzjxjs
En nahif seçilmiştim ula ordaKızlar kk enleri konusunu biliyorsunuz degil mi ?
İyi geyik dönerdi orada.
Sonra kaoslar sebebiyle artık yapılmıyor a<jöfhajfhjadnaf
Sonradan bende üzüldüm yalan yok ama damarların yamuk kısmı hala beni benden alıyor. Damarların yamuk sperm nasıl geçecekOnu konuştuk yahu, baya da güldükSonradan kıza çok üzüldüm ben; her türlü şiddeti görüp istemediği halde böyle saçmalıklara boyun eğiyordu, 20 yaşındaydı daha
Yalnız kocakarının gözleriyle röntgen gibi tarama yapıp iki saniye içinde "senin damarların eğri" teşhisi
Beni hiç bir şeye seçmemişlerdi adjkhdfhsdjkfEn nahif seçilmiştim ula orda