KK Nostalji Treni 🫠

Yok artık
Benim dediğim eski bir konu kocasıyla ateşli bir gecenin sonunda kocası salata kasesine bir gün sonra da misafir geliyor o eve, kadın salata ikram ettim o kaseyle diyo
Kadini nasi delirttip linclediyseniz arada konulara dalup hadi hadi bunu da linclesenize, beni kase icin nasi linclediniz bunu da lincleyin diye soyleniyo jxbxggxhx sinirlenmis siniri gecmemishfhfhfhhd

Kayınvalidesi evine zorla halı örtüsü serdiren üye kimdi ya kdkd

Bir de witch vardı onu hatırlayan çoktur. Pray ile birlikte. Ben uzun süre özelden görüştüm pray ile,witchin de hala numarası var ama aramadım baya zamandır.
Annesinin evinde tarhana kaşıklamak istemeyen üye miydi witch? Allahım neler hatırlıyorum beynim çöplük gibi

Ay gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Yaa milena diye bir üye onunla reelde de görüşüyordu sanki çok iyilerdi. Hatta kız hastalık atlattığında iyi şu an falan diye haber veriyordu.

Kazık kadar adam 18 yaşında kızla gerçekten öncesinde tanışıyordu şaka gibi, matruj en son İstanbul'a atanmıştı oğluyla iyiydi.

Kocasını etkilemek için gırgır yaptığını söyleyen biri vardı. Hatta tayt fln gidiyormuş tanga da konuda geçiyor olabilir
Ben hatırlıyorum bunu tayt giyip halıyı gırgırlıyordu, üstelik bunu tavsiye ediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…