- 18 Mart 2011
- 7.186
- 19.644
-
- Konu Sahibi feliscatus
Yok kiz ben hic hatirlamiyorum, olay neydi ki? link mink var mi ?
Siz yeterince eskisiniz hatırlarsınız ya okypete döneminde bir üye daha vardı böyle siyah saçlı mavi gözlü hoş bir hanımdı. Boşanmıştı. Baya aktifti forumda, dobra bir ablaydı.Ay noluyo noluyooben yokken neler olmuş nelerrr..
Bu arada kadesa, Hayyal, okypete, adam olacak kız, themis1990, parkon ve elmayrayı hatırlıyorum. Hatta ne alakaysa elmayrayı çok severdim djdjsjsjajajs
Yaa milena diye bir üye onunla reelde de görüşüyordu sanki çok iyilerdi. Hatta kız hastalık atlattığında iyi şu an falan diye haber veriyordu.
Kazık kadar adam 18 yaşında kızla gerçekten öncesinde tanışıyordu şaka gibi, matruj en son İstanbul'a atanmıştı oğluyla iyiydi.
Yok matruj fake değildi, mune ve kazen tarafından da doğrulanmıştı. O kızın üstüne niye fake diye gidildi o zaman hiç anlamamıştımİfşa edilen değil mi o ya? Youtube kanalını bulmuşlardı üye adından da kadın arkasına bakmadan kaçmıştı.
Yazım dilinden direkt anlaşılıyor ki zaten. Kızlar neden bu kadar şaşırdı anlamadımanlayan birkaç kişi daha vardı.
hatta onunla giden iki kişide farklı nicklerle geldilerdi.
Madem kızla öncesinde ilişkin var, ne diye gittin diğer kadınla evlendin itoğluit.Kazık kadar adam 18 yaşında kızla gerçekten öncesinde tanışıyordu şaka gibi, matruj en son İstanbul'a atanmıştı oğluyla iyiydi.
Pislik ya, yok motor gezileri kamplar bilmem ne dünyanın şeyini planlamıştı kızla ve kız her gün soru çözdürme ayağına evlerine geliyorduMadem kızla öncesinde ilişkin var, ne diye gittin diğer kadınla evlendin itoğluit.
Bir de matruja laf sokuyordu :| kilosuna falan, iyi kocan beğenmiş seni diyorduPislik ya, yok motor gezileri kamplar bilmem ne dünyanın şeyini planlamıştı kızla ve kız her gün soru çözdürme ayağına evlerine geliyordu
Yersem senin gibi olurum demişti kıza resmenBir de matruja laf sokuyordu :| kilosuna falan, iyi kocan beğenmiş seni diyordu
Aaaa şok oldum. Hatta geçen senelerde evlenmişti foto atıyordu. Ben ona en basta inanmıştım sonra böyle sitede herkes tanışınca utanmıştım kendimdenYok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter
OhanneesYok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter
Matruja daha yeni bakmıştım var mı hiç gelişme diye. Onun kocasını tanımıyoruz ama geri dönülemez şekilde tiksinip aramıza atsalar net parçalayacağımız kişi o galiba
Kız en son hamile kalıyordu bir de değil mi