KK Nostalji Treni 🫠

Yok kiz ben hic hatirlamiyorum, olay neydi ki? link mink var mi ?

Ay noluyo noluyoo 😳 ben yokken neler olmuş nelerrr.. 😳

Bu arada kadesa, Hayyal, okypete, adam olacak kız, themis1990, parkon ve elmayrayı hatırlıyorum. Hatta ne alakaysa elmayrayı çok severdim djdjsjsjajajs
Siz yeterince eskisiniz hatırlarsınız ya okypete döneminde bir üye daha vardı böyle siyah saçlı mavi gözlü hoş bir hanımdı. Boşanmıştı. Baya aktifti forumda, dobra bir ablaydı. 🤣Adı gelmiyor aklıma bir türlü M ile başlıyordu ama sanki nicki.

Yaa milena diye bir üye onunla reelde de görüşüyordu sanki çok iyilerdi. Hatta kız hastalık atlattığında iyi şu an falan diye haber veriyordu. 🙊
Milana22 Milana22 muhtemelen o da kandırılmıştır. Nooption Nooption da yakındı aslında. Ancak anladığım kadarıyla kimseyle reelde görüşme, ne bileyim bir instada takipleşme, telefon nosu verilmesi durumu olmamış. Yoksa anlaşılırdı fake olduğu diye düşünüyorum (sırf bu iş için telefon hattı alıp insta hesabı açmadıysa tabi) Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi vardı bir de. Onunla da çok yakındı. Aynı zamanda üyelik iptali yapıp gittiler

İlginç bir vaka. Kkda duyduğum olaylarda top 1ime yerleşti direkt

Kazık kadar adam 18 yaşında kızla gerçekten öncesinde tanışıyordu şaka gibi, matruj en son İstanbul'a atanmıştı oğluyla iyiydi.

İfşa edilen değil mi o ya? Youtube kanalını bulmuşlardı üye adından da kadın arkasına bakmadan kaçmıştı.

İfşa edilen değil mi o ya? Youtube kanalını bulmuşlardı üye adından da kadın arkasına bakmadan kaçmıştı.
Yok matruj fake değildi, mune ve kazen tarafından da doğrulanmıştı. O kızın üstüne niye fake diye gidildi o zaman hiç anlamamıştım

Okypete biliyorum ben onu.
Bir gitti pir gitti.
Lilyana vardı kuzum çok severdim onu sonra my soul oldu sonra da yine gitti.

Matruja daha yeni bakmıştım var mı hiç gelişme diye. Onun kocasını tanımıyoruz ama geri dönülemez şekilde tiksinip aramıza atsalar net parçalayacağımız kişi o galiba

Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter:KK66:
Aaaa şok oldum. Hatta geçen senelerde evlenmişti foto atıyordu. Ben ona en basta inanmıştım sonra böyle sitede herkes tanışınca utanmıştım kendimden

Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter:KK66:
Ohannees :KK45:

X