- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.882
-
- Konu Sahibi feliscatus
Senin konu yenilere kaymıştı hala aktifti onlar ondan kapatıldı kavga çıkar diye.yok ya banlanılmıyor konu kapatılır ama.
ben açmıştım daha önce bu konudan kapatılmıştı.
kimse banlanmamıştı.
Yorumlar konudan daha komiktiSonradan bende üzüldüm yalan yok ama damarların yamuk kısmı hala beni benden alıyor. Damarların yamuk sperm nasıl geçecek
En masumiyeti zorla kaybettirilen üye?Beni hiç bir şeye seçmemişlerdi adjkhdfhsdjkf
Bu konunun gidişatı da öyle gibiSenin konu yenilere kaymıştı hala aktifti onlar ondan kapatıldı kavga çıkar diye.
Soul kimdi ?Biz tam 10 senedir görüşüyoruz onunla.ben birçok kişiyle görüştüm ya. Ama en eskisi soul
İvitSoul kimdi ?
My soul mu yoksam ?
Haklısın varya.En masumiyeti zorla kaybettirilen üye?
Kız anaaaaammmmmmm
Kim beni itici buldu, kim bana oy verdi yok öyle yok böyle.Kk'nın enlerinde nasıl kaos cikiyordu ki :d kiskanclik kavgası mi oluyordu ahshsbsh
Bu sonbaharda düşünüyorlar işler yetişirse inşallahKız anaaaaammmmmmm
Onunla hiç görüşemedim çok seviyordum onu telefonlaşırdık ama onunla biz baya he.
Gamzem ya :)
Evlendi mi peki n'apıyor ?
Acaba hangi kişiyle evlenecek.Bu sonbaharda düşünüyorlar işler yetişirse inşallah
Her şey bir kayınvalidenin eşinin vefat edip geliniyle yaşamak istemesiyle başladı...Haklısın varya.
Hiç etliye sütlüye bulaşmadım ben.
djkdkfkj
çoh dogru kesinliklenHer şey bir kayınvalidenin eşinin vefat edip geliniyle yaşamak istemesiyle başladı...
En son ne zaman görüştün kiAcaba hangi kişiyle evlenecek.
Bak şmdi merak ettim ha.
En son bildigimle degil herhalde
Led bir senin eski konularda çok mesajına rastladım ama favorimi söyliycem şimdi baya yarılmıştım onaHaklısın varya.
Hiç etliye sütlüye bulaşmadım ben.
djkdkfkj
Ben en yakın dostlarımdan birini burdan buldum, yurtdışında yaşıyor ama geldiğinde burada görüşmüştük yüzyüze, onun için İstanbul'a gitmiştim hatta, canımdırPek aktif değildi, şimdi de yok ama burası çok güzel bi dostluğa vesile oldu.
2 kişi de sosyal medyamda ekli, ara sıra konuşuruz.
Bi iki wp grubu maceram olmuştu farklı ekiplerle, artik reelde görüşmeye, wp gruplarına vs girmeye tövbeliyim, burdan devam