- Konu Sahibi feliscatus
Bu konuyu açmak yasak mı ki Gerçi üyeler hakkında konu açmak yasak da, bizimki tam öyle sayılmaz sanki
Ben masumum
Yok değilim kendim geldim salça oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuyu açmak yasak mı ki Gerçi üyeler hakkında konu açmak yasak da, bizimki tam öyle sayılmaz sanki
İşve cilve içeren bir konuya biri öneri yapmıştı, ben taytla gırgır yapıyorum diyeGirgir konusu neydi bre
Kadini nasi delirttip linclediyseniz arada konulara dalup hadi hadi bunu da linclesenize, beni kase icin nasi linclediniz bunu da lincleyin diye soyleniyo jxbxggxhx sinirlenmis siniri gecmemishfhfhfhhdYok artık
Benim dediğim eski bir konu kocasıyla ateşli bir gecenin sonunda kocası salata kasesine bir gün sonra da misafir geliyor o eve, kadın salata ikram ettim o kaseyle diyo
Hahahahahaha yaaa cosss diye bir sesNeeeeee yok artık o daha bombaymış bunda da kazara vicks mi ne sürüyor adam yanınca da kaseye su koyup serinliyordu
Biz uyeler hakkindq konusmuyiruz zaten best of yapiyoruz şu an jfjxjd2011 konusunda da çok geyik yaptık, kimse şikayet etmedi demek ki, yakalanmadık
Burada muhteşem şekilde şansımızı zorluyoruz, harikayız
Annesinin evinde tarhana kaşıklamak istemeyen üye miydi witch? Allahım neler hatırlıyorum beynim çöplük gibiBir de witch vardı onu hatırlayan çoktur. Pray ile birlikte. Ben uzun süre özelden görüştüm pray ile,witchin de hala numarası var ama aramadım baya zamandır.
Evet öyle bir sohbet geçtiydi, kahveli mahveli bir üye vardı , aldatılıp affeden sanırım onunla dalaştıydıAnnesinin evinde tarhana kaşıklamak istemeyen üye miydi witch? Allahım neler hatırlıyorum beynim çöplük gibi
Bence de öyle de, umarım Mune için de öyle olurBiz uyeler hakkindq konusmuyiruz zaten best of yapiyoruz şu an jfjxjd
Yaa milena diye bir üye onunla reelde de görüşüyordu sanki çok iyilerdi. Hatta kız hastalık atlattığında iyi şu an falan diye haber veriyordu.Ay gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Hayır bide kullanıcı adı versek neyse baya etiket yapa yapa konuşuyoruz fjdjdjsjds
Anaa onun tarifi de mi var? Benim yeğen çok seviyoru bana da atınbubble tea imiş nasıl fakirsem adını bile bilmiyorum bir sassy olamadik yahu
Kazık kadar adam 18 yaşında kızla gerçekten öncesinde tanışıyordu şaka gibi, matruj en son İstanbul'a atanmıştı oğluyla iyiydi.Boşandı o, şehir falan değiştirmişti sanırım.
Işin daha da kötüsü, herifin o kızla Matruj'dan önce tanışıklık ve ilişkisi varmış, ona rağmen evleniyor ama sonra devam ediyor ilişkileri, tam pislikti. Matruj'a da fake falan demişlerdi de kadın yaka silkip gitmişti buradan, yani ben öyle hatırlıyorum.
Kızın konusu burada hepimizi perişan etti, hiç mi hatırlamıyorsunMatruj kimdi
Mübarek cumaİçinden geçtik forumun sus sus
Ben hatırlıyorum bunu tayt giyip halıyı gırgırlıyordu, üstelik bunu tavsiye ediyorduKocasını etkilemek için gırgır yaptığını söyleyen biri vardı. Hatta tayt fln gidiyormuş tanga da konuda geçiyor olabilir
Yok kiz ben hic hatirlamiyorum, olay neydi ki? link mink var mi ?Kızın konusu burada hepimizi perişan etti, hiç mi hatırlamıyorsun