- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
Salata kasesini hatırlayan var mı?
Leoparlı taytla gırgır yapma konusu olabilir mi yaBu girgir konusunu bilmiyorum ben
Yok ya yeni değil yoksa yeni bir salata kasesi vukuatı daha mı olduAma o yeni ya daha.
GünaydınnLeoparlı taytla gırgır yapma konusu olabilir mi ya
Günaydınnn
Ya ama kumanda cidden ince ve kırmızı çizgi. Kaybolunca ben de çok sinir oluyorum
Salata kasesi vukuatı falan deyince bu sahne geldi aklıma
Esmer bi şey değil miydi yaMacar ile evlenin nicki çilekli bişeydi. Adı Marco mu neydi
Bu girgir konusunu bilmiyorum ben
Yok ya yeni değil yoksa yeni bir salata kasesi vukuatı daha mı olduNasıl bir konuydu sizi dediğiniz
Kendinden buyuk bi adamla mi ne evliydi kizin yasi kucuktu. Pilav tarifi istemeye geldiydi. Sobra birden herkes birbirine girdi filmlerde pasta firlatir ya millet birbirine. Queen o sirada hala pilav anlatiyidu ya quuen ya hizuran
Yanan pipiyi salata kasesine sokma değil mi?
Konu aktifBunu nasıl kaçırırım ya
Acil link yalvaririmKonu aktif
Acil link yalvaririm
Senin dediğin mevzuda ne oluyordu kiYok ya yeni değil yoksa yeni bir salata kasesi vukuatı daha mı olduNasıl bir konuydu sizi dediğiniz
Yok artıkYanan pipiyi salata kasesine sokma değil mi?
Bu konuyu açmak yasak mı kiBu sefer gerçekten müzeye gidicez ama bende istiyorum
Hepimize anma günü düzenleyecekler
Yok artık
Benim dediğim eski bir konu kocasıyla ateşli bir gecenin sonunda kocası salata kasesinebir gün sonra da misafir geliyor o eve, kadın salata ikram ettim o kaseyle diyo
Girgir konusu neydi bre