KK Nostalji Treni 🫠

Yaa neydi bu, bunu da hatırlar gibiyim, çöplük gibi zihnim hdjsjdjskdksksk niye biliyorum ben böyle şeyleri

Ben geldiğimde kaos almış başını yürüyordu. Bir de birisi eşiyle evin baş köşesine resim düşünürken kaynanası kendi resmini büyük boy bastırıp asmıştı.
Aboo Her seferinde yeni bir hayrete düşürüyorum. Bdv sayesinde evlilikten büsbütün gözümüz korktu zaten

Ya bi de şey vardı polisti galiba adam komşu kızıyla aldatıyordu eşini fake değildi o konu
Matruj'un konusu. Asla unutmadığım konulardan biriydi ya, komşunun 18 yaşındaki kardeşiyle aldatıyordu. Hatta kız karakolun önüne gidip hamileyim diye bağırmıştı ve cidden de hamileydi

Matruj'un konusu. Asla unutmadığım konulardan biriydi ya, komşunun 18 yaşındaki kardeşiyle aldatıyordu. Hatta kız karakolun önüne gidip hamileyim diye bağırmıştı ve cidden de hamileydi
Boşandı o, şehir falan değiştirmişti sanırım.
Işin daha da kötüsü, herifin o kızla Matruj'dan önce tanışıklık ve ilişkisi varmış, ona rağmen evleniyor ama sonra devam ediyor ilişkileri, tam pislikti. Matruj'a da fake falan demişlerdi de kadın yaka silkip gitmişti buradan, yani ben öyle hatırlıyorum.

Ya bir de burada üye olup daha sonra kanserden vefat eden bir üye vardı. Neşeli bi üyeymiş. Bütün o kanser sürecini buradan paylaşıyordu. Bi ara siteye giriş yapmayınca herkes merak etti de başka birisi açıklamıştı vefat ettiğini. Hatta herkes ara sıra profiline girip onu özlediğini falan yazıyordu. O üyeyi hatırlayan var mı?

Ben o dönem vardım ama çok tanımıyorum

Ay yok bilmiyorum ben. Bir ara 2 yıl ara vermiştim o dönemde olabilir

Sanırım 2009 2010 2011 arasi
Ben 2010da üye gözüküyorum ama öncesi üye olmadan çok okuyordum. O olaydan sonra kesinlikle yardım kampanyası yasaklandı birde benim anlattığım baharli nick kullanan üyeden sonra, kıyafet toplayıp satmıştı kocasıyla boşanma fln hikayeymis ama nasil çıktı hatırlamıyorum sanırım giden kargolardaki adresler sosyal medyada araştırıldi

Bir tane daha öyle üye vardı. Kanserim dedi hatta vefat etmişti. Sonra eşi yazdı öldü diye. Aslında eşi değil kendisiymiş. Senaryo yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…