- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
Sabah çişe kalktığımda 13 sayfa okudum zalımlar uyku muyku kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah çişe kalktığımda 13 sayfa okudum zalımlar uyku muyku kalmadı
Ondan hiç haberim yok he.@Calcifer Led_BiR_Vele_DisTiri kızlar gerçekten bilmiyor musunuz
İşin ilginç yanı bebekler gerçekti ama sonradan iş nasıl ev kredisi ödemeye evrildi bilmiyorum
YuhhhBir tane daha öyle üye vardı. Kanserim dedi hatta vefat etmişti. Sonra eşi yazdı öldü diye. Aslında eşi değil kendisiymiş. Senaryo yazmış
Abla kulllanıcı adı neydi?Zeboşu anmazsam olmaz.
O kıza çoook üzülmüştüm çok.
Ah zeboşum ah.
Bir tane daha öyle üye vardı. Kanserim dedi hatta vefat etmişti. Sonra eşi yazdı öldü diye. Aslında eşi değil kendisiymiş. Senaryo yazmış
Kendinden buyuk bi adamla mi ne evliydi kizin yasi kucuktu. Pilav tarifi istemeye geldiydi. Sobra birden herkes birbirine girdi filmlerde pasta firlatir ya millet birbirine. Queen o sirada hala pilav anlatiyidu ya quuen ya hizuranÇok fazla konuların içine girmeyen biriyim ama okudum okudum kimse pilavlı konuyu yazmamış. Hani herkes birbirine girip ban yerken, diğer yandan pilav tarifi verenler vardı. Çok garipti ya, aklıma geldikçe irkiliyorum.
Matruj kimdiMatruj'un konusu. Asla unutmadığım konulardan biriydi ya, komşunun 18 yaşındaki kardeşiyle aldatıyordu. Hatta kız karakolun önüne gidip hamileyim diye bağırmıştı ve cidden de hamileydi
Zebos senin dediğin kişiYuhhh
Ay yok benim dediğim kız fake değildi. Hesabı hatırlayabilsem gıtcem profiline de hatırlayamadım bi türlü
Bu girgir konusunu bilmiyorum benAma ne olursa olsun asıl ip gırgır konusu ile koptu bence. O günden sonra asla hiç birsey aynı olmadı kk da
Kullanıcı adı ne tam olarak hatırlıyor musun?Zebos senin dediğin kişi
Öyle arattım üye bulunamadı diyorZebos idi sanki direkt, öyle hatırlıyorum ben 
Bu girgir konusunu bilmiyorum ben