- 13 Mayıs 2017
- 1.644
- 7.320
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.841
Hele ben şokArkadaşlar günaydın siteye mobilden girince sizde de kötü mü? Bende son birkaç gündür her yerden reklam fırlıyor konuya basıyorum başka konu falan açılıyor.
Bu arada zorunluya çok şaşırdım :d
Operadan gir, reklam vs çıkmaz.Arkadaşlar günaydın siteye mobilden girince sizde de kötü mü? Bende son birkaç gündür her yerden reklam fırlıyor konuya basıyorum başka konu falan açılıyor.
gelsin bizimle birlikte huzur içinde yaşasın biz yer değiştirirsek öyle yer değiştirsinAriston al 10 gun sonra yenisiyle degişsinlergiden tamirden gelemedigi icin
Düğün olana kadar bizimle oyalanıp düğüne beş kala hepimizi terketti.Heyy millet @zorunlualann üyelik iptali yapıp konularını kilitlemis.
Saf bu kız dediğimiz kız giderken arkasından konulara yorum gelmesin diye kapatıp gidiyor.
Ne oldu da durdu durdu düğüne 1 kala üyelik iptali etti.
Valla o kadar uyarıya rağmen ayrılmayan kız nişanlısına liste sundu diye mi bitti, gorumcesi tanismadi diye mi bitti yoksa nişanlısı bu kız ağzını tutamiyor dediği için mi bitti.
Ya da hepsini geç evlendi mi yoksa hshshs
Valla yüzüne bir küfür edilmediği kalan zorunlu benim bildiğim buradan üyelik iptali yapıp gidecek kadın değildi
Bizi mi yedi ne etti :)
Konu başlıkları hep böyleydi, sonu benzememiştir inş.Heyy millet @zorunlualann üyelik iptali yapıp konularını kilitlemis.
Saf bu kız dediğimiz kız giderken arkasından konulara yorum gelmesin diye kapatıp gidiyor.
Valla o kadar uyarıya rağmen ayrılmayan kız nişanlısına liste sundu diye mi bitti, gorumcesi tanismadi diye mi bitti yoksa nişanlısı bu kız ağzını tutamiyor dediği için mi bitti.
Valla yüzüne bir küfür edilmediği kalan zorunlu benim bildiğim buradan üyelik iptali yapıp gidecek kadın değildi
Bana da böyle geliyiii.Ya da adam burayı görmesin diye kapadı gitti.
Peki biz şimdi zorunlu hakkında konuşursak konu sıkıntıya giriyor mu son tahlilde? Mazi mi oldu o yani?feliscatus
Öyle bir girer ki Mune Airlines iyi uçuşlar diler ne olduğumuzu anlamadan
Bence yavrum reyiz tekmeyi bastı buna.
Arkadaşlar günaydın siteye mobilden girince sizde de kötü mü? Bende son birkaç gündür her yerden reklam fırlıyor konuya basıyorum başka konu falan açılıyor.
Heyy millet @zorunlualann üyelik iptali yapıp konularını kilitlemis.
Zorunlu eserekli biri, 4 yıllık uzak mesafe ilişkisini adam regl günü buluşmadı diye bitirip pasta reyize 30 dk oral yaptı, bi de üstüne 100 bin tl borç yaptı, sağı solu belli olmaz.Oha çok şaşırdım çizdiği profil asla hatta nişanlısı terk etse dahi bırakıp gidecek bir profil değil, öyle saf. Ben fake olduğunu da sanmıyorum ya beklemediği kadar büyük bir kavga patırtı terk edilme oldu depresyona girdi ya da yani fake sanmıyorum ya inşallah değildir çok akıl verdik
kötü bir şey olsa gitmezdi burada yazardı. En kötü şey ifşa olmuş olabilir.
Ifsa olma ihtimali de var bir çok seyi fotoluydukötü bir şey olsa gitmezdi burada yazardı. En kötü şey ifşa olmuş olabilir.
Ya da bu hikayeden bıktı baktı çok popü oldu kapattı gitti dükkanı her kimse. Her şeyin fotoğrafını paylaşıp misal gelinliğin, ayakkabısının, nikah kıyafetinin fotoğraflarını atmaması normal gelmiyor
Öteki fotileri bakın ben gerçeğim demek için atıyordu
Ifsa olma ihtimali de var bir çok seyi fotoluydu
Benim kocam da ilk başlarda ne var bu kk da sürekli giriyon diye bakıyorduYavrum reyiz belki telefonunu kurcaladı bamya dedik adama zorunlu da konu açtı bir sürü belki ondan gittigönlüm hep seni arıyor neredesin sen