- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.861
ne anlatıyor buradaHer gün yeni şeyler öğreniyorum:
Hintçe konuşuyorlar, yorumlardan anladığım kadarıyla ortadaki adam Sikhi'yi kuranın annesini selamlıyor. O sırada sağdaki adam da kameranın arkasındaki arkadaşına bakıp bakıp gülmemek için bir hallere giriyor. Adam Sikhi dedikçe bizimki coşuyorne anlatıyor burada
Tweet'lerine bakınca eğitim almış gibi durmuyor, pespaye bir tarzı var; abartılı konuşmaları vs var. MIT'den eğitim alan da böylesine mahalle ağzıyla konuşmaz. Insanda şüphe uyandırıyor. Nasıl anlamamışlar bu zamana kadar. KK'da olsa çoktan açığı yakalanır, paket edilirdi. Yalnız ağır bir vaka!Gaksoid olayını duymayan- bilmeyen varsa googlelasın hemen. Bana her şey yassyi hatırlatıyor
Ben bu olayı çok yeni öğrendim keşke daha önce keşfetseydim de okumuş olsaydım tweetlerini hiç görmedim maalesefTweet'lerine bakınca eğitim almış gibi durmuyor, pespaye bir tarzı var; abartılı konuşmaları vs var. MIT'den eğitim alan da böylesine mahalle ağzıyla konuşmaz. Insanda şüphe uyandırıyor. Nasıl anlamamışlar bu zamana kadar. KK'da olsa çoktan açığı yakalanır, paket edilirdi. Yalnız ağır bir vaka!
Ben de siz diyince öğrendim; Ekşi'de tweet'lerini eklemişler. Oradan okudum.Ben bu olayı çok yeni öğrendim keşke daha önce keşfetseydim de okumuş olsaydım tweetlerini hiç görmedim maalesef
OkuyayımBen de siz diyince öğrendim; Ekşi'de tweet'lerini eklemişler.
Gündemi takip etmiyorum salgın mı var?Şu uyuz salgınına önlem için ne yapcaz ya.