- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.821
Kim kim kimSassyy gibi yüksekte gösteren biride patlayacak gibi geliyor bana ama ne zaman onu bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim kim kimSassyy gibi yüksekte gösteren biride patlayacak gibi geliyor bana ama ne zaman onu bilemiyorum
yok yaw değil <ksdjfkAaa gerçekten mi
Ben de hemen inanıyorumyok yaw değil <ksdjfk
Biliyorsun bunuKim kim kim
Erkek değilim ben yazmış nick altına xjdjdkCaptain erkekmiş dfjkldjf
Siteden atıldı o
He o ona inanan Bi kaç kişi kaldı.Biliyorsun bunu
Kadın nick altına erkek değilim ben yazmış, yetmemiş terketmiş gitmiş hala erkek diyolar.He o ona inanan Bi kaç kişi kaldı.
Ariston al 10 gun sonra yenisiyle degişsinler giden tamirden gelemedigi icinbulaşık makinesi cortlayan bana bulaşık makinesi tavsiyesi gelir mi? Kocadı benimki
İdrak geldi.. gecmiş yorumlarda bi geldi bi gittibilmiyorum ki etiket yasakmi degilmi ben kendim etiketlemek istemedim pek konuşmuşlugumuz yok ikisiylede.
o yuzden etiketlemek istemedim ama merak ediyorum.
evet idrakda gelmiyor, cutemom yalan oldu onuda merak ediyorum
Çok geçmiş olsun.. biran once düzelir inşBileğinde bir sorun var kist ganglion ameliyat olacağım erteledim uzun yazılar yazmak ağrı yapıyor girince de yazıyorum sürekli
Kol gibi ifadesinin hakkını verir gibi?chamallows adam arkadaşlarına hava yapmıştır artık ooo kol zannettiler diye
kim olakiSassyy gibi yüksekte gösteren biride patlayacak gibi geliyor bana ama ne zaman onu bilemiyorum
Kol gibi ifadesinin hakkını verir gibi?
Bence yavrum reyiz tekmeyi bastı buna.Heyy millet Z zorunlualann üyelik iptali yapıp konularını kilitlemis.
Saf bu kız dediğimiz kız giderken arkasından konulara yorum gelmesin diye kapatıp gidiyor.
Ne oldu da durdu durdu düğüne 1 kala üyelik iptali etti.
Valla o kadar uyarıya rağmen ayrılmayan kız nişanlısına liste sundu diye mi bitti, gorumcesi tanismadi diye mi bitti yoksa nişanlısı bu kız ağzını tutamiyor dediği için mi bitti.
Ya da hepsini geç evlendi mi yoksa hshshs
Valla yüzüne bir küfür edilmediği kalan zorunlu benim bildiğim buradan üyelik iptali yapıp gidecek kadın değildi
Bizi mi yedi ne etti :)
Sanmam katıp işin içinde başka şey varBence yavrum reyiz tekmeyi bastı buna
Ya da adam burayı görmesin diye kapadı gitti.Sanmam katıp işin içinde başka şey var
Buraya yazardi muhakkak:)
Kolay kolay gitmezdi herşeyini döküp saçıyordu burada,bir iş var sanki bunda.Heyy millet Z zorunlualann üyelik iptali yapıp konularını kilitlemis.
Saf bu kız dediğimiz kız giderken arkasından konulara yorum gelmesin diye kapatıp gidiyor.
Ne oldu da durdu durdu düğüne 1 kala üyelik iptali etti.
Valla o kadar uyarıya rağmen ayrılmayan kız nişanlısına liste sundu diye mi bitti, gorumcesi tanismadi diye mi bitti yoksa nişanlısı bu kız ağzını tutamiyor dediği için mi bitti.
Ya da hepsini geç evlendi mi yoksa hshshs
Valla yüzüne bir küfür edilmediği kalan zorunlu benim bildiğim buradan üyelik iptali yapıp gidecek kadın değildi
Bizi mi yedi ne etti :)