KK Nostalji Treni 🫠

bunun yaşı olurmu bilemiyorum ki ya, 6 yaşında soylenecek olsa mesela cocuk o yasa kadar evdekini baba biliyor.
3 yasta soylesen algilayamaz cocuk icin her turlu sorun bence bu durum

cilek.yagmuru farketmişti. O da sonunda itiraf ettiği bir konu yazmıştı. 40 yaşında 2 çocuğu olan bir adammış. Kadınları daha iyi anlamak için girmiş siteye güya gkljkjg

Üftadeden mi bahsediyorsunuz
Başka üyelikleri olduğunu fark etmiştim ben. Her üyeliğinde araba ve emniyet kemeri örnekleri verdiği için shjkl
Ama erkek olduğunu başka bir üye çözmüştü sanırım. O da sonunda itiraf etti.
Taş devrinden kalma fikirleriyle iyi barınmış burada 10 sene.

Aynen ta kendisi. Hatta konusunda seni etiketlemişti sapık

Daha önceki site olayını bilmiyorumda,zaten burdada hep anlatıyordu durumunu.
Aynı kurumdanmı tanışıklık acaba eşiyle,köşeye sıkışınca tüymüş demek ki.
bunun yaşı olurmu bilemiyorum ki ya, 6 yaşında soylenecek olsa mesela cocuk o yasa kadar evdekini baba biliyor.
3 yasta soylesen algilayamaz cocuk icin her turlu sorun bence bu durum
Belli bir yaşta idrak edebilmeleri için zamanı var çünkü,çocukla rhissediyorlar işte ne olduğunu.
Bir tanıdık boşandı çocuğu 5,5 yaşında ağlama krizlerine girmiş pedagog eşliğinde söylendi durum.

Bileğinde bir sorun var kist ganglion ameliyat olacağım erteledim uzun yazılar yazmak ağrı yapıyor girince de yazıyorum sürekli
Bende de var
Ganglion kisti.
bilek kısmının üstünde tam katlanan bölgesinde.
İçe gömük benmki

Bileğinde bir sorun var kist ganglion ameliyat olacağım erteledim uzun yazılar yazmak ağrı yapıyor girince de yazıyorum sürekli
Bendede var aynısından,yüzeysel değil benim ki,kemiklerin arasındaymış genel aneztesi ile yapılıyormuş ameliyat.
Biraz riski var bunun,kasıktan yada başka bölgeden kemik alınıp çıkarıla yere dolgu oluyormuş.
Sendeki yüzeyselmi,iğne ile girip kistin içini boşaltıyorlar,çok geçmiş olsun bilirim ağrısını,ekmek keserken bile çığlık atıyorum bez sıkarken filan.

Hem dışında hem iç kısımda var ihmal ettim sertleşme olmadan küçük bir kesi ile boşaltılıyormuş benimki sertleşmiş ameliyat dedi dr ara tatile denk gelsin dedim bende araştırıp karar vereceğim bu dönemde
Bende de var
Ganglion kisti.
bilek kısmının üstünde tam katlanan bölgesinde.
İçe gömük benmki

Sizede geçmiş olsun

Çok sağol nanecim,iyi araştırıp ona göre karar vemek lazım tekrarlıyor bunlar gene .
MR sonucuna bakan dr,bağlarda sorun varsa sıkıntı demişti,birde bu ameliyatı el cerrahisi alanında uzman birinin yapması lazım ona göre dr arayışına gir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…