- 17 Şubat 2015
- 7.484
- 19.594
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.881
İnanılmaz var. Her yerde haberi karşıma çıkıyor maalesef. DirençliymişGündemi takip etmiyorum salgın mı var?
Ay evet ya, gülmekten uyuyamadigimiz günlerGünaydınnBurayı özlüyorum aktif olsa keşke eskisi gibi
Aktifleştirelim. Kimse yazmıyor kiGünaydınnBurayı özlüyorum aktif olsa keşke eskisi gibi
Açan olursa beni de etiketleyin, uzun zamandır ortalık sakin. Bünyem aksiyon istiyor.Ya da farklı Bi konulu topik açalım buradakilerle. Nostalji bitti sanırsam.  aslında güncel dedikodu yassak olmasa var yaaa anasını ağlatırız ama.
Seni unutur muyum hiç hayın arkadaşAçan olursa beni de etiketleyin, uzun zamandır ortalık sakin. Bünyem aksiyon istiyor.
Kanıma girdilerSeni unutur muyum hiç hayın arkadaş
Canın sağolsun.Kanıma girdiler
Canın sağolsun.
Bu arada nostalji bitmedi de herkesin işi gücü telaşı bi yoğunlaştı benceYa da farklı Bi konulu topik açalım buradakilerle. Nostalji bitti sanırsam.  aslında güncel dedikodu yassak olmasa var yaaa anasını ağlatırız ama.
Evet herkes Bi yoğun bu ara ama burası keyifliydi ya iyi gülüyorduk yazın yineBeni unutmayın sakın
Bu arada nostalji bitmedi de herkesin işi gücü telaşı bi yoğunlaştı benceBen de pek sık giremiyorum.
Ay dur daha yeni başladık.Yatın uyuyun la gece gece ne konuştunuz
Ben yatayım. Birini gördüm geri gelmiş ben şok ldldlddöAy dur daha yeni başladık.
Evet ya benim iznime denk gelmişti, nasıl kopuyorduk, yetişemiyordum sayfalara, hey gidiOo HoşgeldinCui Bono yazmıştım ki sen yazdın.
Evet herkes Bi yoğun bu ara ama burası keyifliydi ya iyi gülüyorduk yazın yine
Sassy zaten çıkmadı. Yenisi eklenmesinEvet ya benim iznime denk gelmişti, nasıl kopuyorduk, yetişemiyordum sayfalara, hey gidi
Yok mu geçmişin derinliklerinden bir kaos, bir sassy çıkarıp burayı şenlendirecek bir babayiğit?
Ama ben şifre anlamıyorum.Ben yatayım. Birini gördüm geri gelmiş ben şok ldldlddö
Ben genelde okuyucuyum siz buluyorsunuz.Evet ya benim iznime denk gelmişti, nasıl kopuyorduk, yetişemiyordum sayfalara, hey gidi
Yok mu geçmişin derinliklerinden bir kaos, bir sassy çıkarıp burayı şenlendirecek bir babayiğit?
kim gelmiş ?Ben yatayım. Birini gördüm geri gelmiş ben şok ldldlddö
Açıkça söyleyemiyorumkim gelmiş ?