KK Nostalji Treni 🫠

ne anlatıyor burada
Hintçe konuşuyorlar, yorumlardan anladığım kadarıyla ortadaki adam Sikhi'yi kuranın annesini selamlıyor. O sırada sağdaki adam da kameranın arkasındaki arkadaşına bakıp bakıp gülmemek için bir hallere giriyor. Adam Sikhi dedikçe bizimki coşuyor 😁

Gaksoid olayını duymayan- bilmeyen varsa googlelasın hemen. Bana her şey yassyi hatırlatıyor 😄
Tweet'lerine bakınca eğitim almış gibi durmuyor, pespaye bir tarzı var; abartılı konuşmaları vs var. MIT'den eğitim alan da böylesine mahalle ağzıyla konuşmaz. Insanda şüphe uyandırıyor. Nasıl anlamamışlar bu zamana kadar. KK'da olsa çoktan açığı yakalanır, paket edilirdi. Yalnız ağır bir vaka!

Son düzenleme:
Tweet'lerine bakınca eğitim almış gibi durmuyor, pespaye bir tarzı var; abartılı konuşmaları vs var. MIT'den eğitim alan da böylesine mahalle ağzıyla konuşmaz. Insanda şüphe uyandırıyor. Nasıl anlamamışlar bu zamana kadar. KK'da olsa çoktan açığı yakalanır, paket edilirdi. Yalnız ağır bir vaka!
Ben bu olayı çok yeni öğrendim keşke daha önce keşfetseydim de okumuş olsaydım tweetlerini hiç görmedim maalesef😄

Profil mesajlarına da yazmışlar salgın hakkında. Nasıl bir devire denk geldik; yaşamanın bedelleri daha da ağırlaştı.

Ya hatırlar mısınız eskiden forumda yılbaşı çekilişleri yapılırdı katılmıştım bende , sanırım artık ekonomiden dolayı yapılmıyor çeşit çeşit şeyler alıp kutu hazırlardık ne güzeldi…. Nostalji görünce aklıma geldi

X