KK Nostalji Treni 🫠

Ya birde bi üye vardı bir gay sitesinde kocasının gizli hesabını yakamıştı. Kocasınin hesabı oldugunu da adamın evde çıplak orasını burasıni cekip gizli hesabina attıgı görsellerden anlamıştı.. gorsellerde kendi ev eşyalarından tanımiştı. Sonra hatta ifşa oldu o üye blog sitesi vardı o blog sitesini bulmuştu burdan biri de oyle ifşa olmuştu. Sonra da instagram hesabı da ifşa olmuştu.. en son kocasinin ailesiyle konuscakti kocasinin nanelerini anlatcaktı ailesine, sonra ne oldu bilmem. O üyeye ne oldu acaba

Sadece bu kısmı tanıdık geldi.
Konusuna inanmayıp kadını arastirdi burda birkac kişi.. nickinden mi profilindeki birseyden mi ne blog sitesini bulmuşlardı.. blog sitesinde de insta adresi kayıtliydi zaten ordan da instasını bulmuşlardı.. kocasi gay sitesine sahte hesap açıp evde pipisini orasini burasini cektigi gorselleri bu gizli hesaba yüklemiş adam.. o hesapta milletle mesajlaşmış.. kadın gizli hesabı da gorsellerde gördügü evinin eşyalarindan tanıyıp yakalamiştı.. en son kocasinin ailesine anlatmıştı nanelerini.. ama barışmıştı kocasıyla galiba ya sanki oyle hatırlıyorum.. ne tuhaf konular dönmuş burda

Ayni uye mi bilmiyorum ama kocasinin boyle paravan evlilik yaptigi bi uye vardi. Kocasi trans bireyle kendisini aldatmıştı. Konu sahibi de evi terk edince kayinvalide evdeki herseyi yürütmüştü. Sonra kizi arayıp düğünde hediye gelen banyo liflerini geri istemisti. O mu acaba

Yok hayır degil.. bu üye sadece gizli hesap yakalamıştı ve o hesapta kocasının evlerinde çekilen yüzü görünmeyen fotoları vardı.. fotolardaki esyalardan anlamıştı kocası oldugunu.. galiba inanmayip araştıranlar kadının blog sitesini bulmuşlardı..blog sitede yazan insta adresinden de kadının instagram sayfasını buldular.. bende bakmistim instasina yüzü hayal meyal aklimda ama nickini hatırlamıyorum.. zaten barıştı diye hatırlıyorum yanliş degilse

Ben hatırladım bahsettiğiniz üyeyi ya. Ama nicki aklıma gelmedi. Barıştı mı demek sonunda ? Bizimkilerde tam hafiye ama kadında tüm sosyal medya isimlerine aynı nicki kullanmış olunca bulunması kolay oldu.

Baristi mi? Sonunu hic boyle beklemiyodum konuyu bilmiyorum da insallah bilen biri link atar, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…