KK Nostalji Treni 🫠

Sabahin 7 sinde kendimi buldugum topige bak 🤦‍♀️Şoklar icindeyim sassy e .
Bu arada kimden bahsettiginizi anladim.Benim onunla ilgili en cok merak ettigim gercekten üçüz dogurdu mu yoksa hamilelik bir yalan miydi cunku hayal dunyasinda ozel mesaj grubunda bize ne yalanlar soyledi ? 🧐
Yaaa şak diye anladınız. 😁
Onun bir tane daha hesabı vardı,sanki yakın iki arkadaş gibi davranıyordu. Ama epey zamandır girmiyor siteye,ya da başka hesaplarla aramızda.😐

Yaaa şak diye anladınız. 😁
Onun bir tane daha hesabı vardı,sanki yakın iki arkadaş gibi davranıyordu. Ama epey zamandır girmiyor siteye,ya da başka hesaplarla aramızda.😐
Bir mi 😄 Bir hesap degil ya hesapları vardı diyelim.Giyabında baya bir muhabbet dönünce gitti.O muhabbetin aslı varmiydı ona dair bile süphelerim vardı ya.

Bir mi 😄 Bir hesap degil ya hesapları vardı diyelim.Giyabında baya bir muhabbet dönünce gitti.O muhabbetin aslı varmiydı ona dair bile süphelerim vardı ya.
Bence yoktu😬 bayağı ütopik şeyler anlatıyordu konuştuğu insanlara

Sizce ayağım çok mu büyük diye konu açmıştı.
İnanıp nasıl cevap yazildı ya.. biri de demedi mi hani bu ayagın parmakları.. gerçi ben o konuyu da bu konu da oldugu gibi olaylar olup bittikten sonra görsel kalktıktan sonra denk gelmiştim.. Böyle alengirli konuları hep kaçırıyor ve herşey olup bittikten sonra denk geliyorum 🤣 geç kalmak benim kaderim galiba

Burada konuşulanları özetleyecek bir Allah'ın kulu yok mu?!?!?!?!

X