KK Nostalji Treni 🫠

Dilimin ucunda nicki ama işte. 🙄 Herifte nasıl bir sapiksa şok olmuştum.
Bu muydu?

Arkadaşlar sorum çok eskilere. Bir keresinde burada bir kadın "ben oğlumun oğlunu tek nefeste doğururum" demiş. Doğru mu :d doğruysa lütfen detaylayın :d
O da birşey mi .. üyelerden biri kv oglumun pipisini agzina almis diye bir konu da okumuştum ve emzireni.. sözde denemiş kalkiyor mu diye ufacik bebek ya🤮🤮 bu ulkede ruh hastası kv ler var..

Ben hatırladım bahsettiğiniz üyeyi ya. Ama nicki aklıma gelmedi. Barıştı mı demek sonunda ? Bizimkilerde tam hafiye ama kadında tüm sosyal medya isimlerine aynı nicki kullanmış olunca bulunması kolay oldu.
Aynen gamzeli birşeyler miydi acaba.. birde burda bir uyenin daha instası bulunmuştu yada kendi vermişti bilmiyorum.. kocasiyla kötuydu aile evine gidip gidip geliyordu.. tuce mi neydi nicki

Valla ya biri böyle bir konu açmıştı yada kv nin torunun emzirdigi vb bi konu da biri bahsetmişti duyum olarak yada bir cevresinden tam emin degilim ama okumuştum böyle bir konu yada mesaj

Bazi kayinvalideler gelinle yarisiyor. Emzirme merakı ondan. Onlarda ayri sapık. Pipi olayinurpetti beni inşallah fake konudur

Bazi kayinvalideler gelinle yarisiyor. Emzirme merakı ondan. Onlarda ayri sapık. Pipi olayinurpetti beni inşallah fake konudur
Konu olmayabilir birinin cevresinden birinden bahsettigi bir mesajda olabilir.. ben sadece okudugumu net hatırlıyorum ve tabi kv torunu emzirmesine yazilmiş bir mesajda olabilir ama konu muydu, herhangi bi kv konusunda birinin attıgi bi mesajmıydı emin degilim

Bu muydu?
Bu degil ya 2017 sonrası konusuydu okudugumda günceldi konu, güncel yorumlar yapıliyordu.. ben 2017 de uye oldum buraya..

Pipiyi açıp sevenler varmış ya sjsjshhddh şoke girmiştim.

Cocukken benzer biseye sahit oldum misafirliğe gittiğim evde. Baya kucuktum 5 yas ya da daha alti olabilir. Pipinin noldugunu bilmiyodum ama bebegin bezi acilinca ortaya cikan manzaraya buyuk bir hürmet gösterildigini hatirliyorum. Cidden cok korkmustum 😅

X