KK Nostalji Treni 🫠

Yok maalesef.

Ilk sayfalari hortlaticam ama gorunce dayanamadim.Okypete donemi dinazorlarindan ben varim siyaset bolumunde.Dediginiz uye Medcezir :)
Ilk sayfalarda weiss i da sormussunuz.Sabahlara kadar cok kavgalarimiz olmustu kendisiyle :)

Bir de belki hatirlayan olur eskiden fotograf albümleri baya aktifti.baya süslü biri hep kocasi ve zengin hayatiyla ilgili fotograf albumu olusturuyodu.Full makyaj,leoparli kiyafetler,kocasina sarilip fotogralar falan.Hatirlayan cikar mi acaba?

2013'den beri forumu takip ediyorum; sanırım albüm olayı bunun öncesinde popülerdi. Keşke görseydim.

2013'den beri forumu takip ediyorum; sanırım albüm olayı bunun öncesinde popülerdi. Keşke görseydim.
Tabii tabii cok populerdi album yapmak.fotograflarin altina herkes yorum falan yaziyordu hatta.Kimdi ya o uye.Esmer ama sariydi saclari.Pembe ruj,full tek tas bes tas takip kocasi a sarilip fotograflari vardi.Baya bir tartismalar oluyodu albumunde kiskaniyosunuz benii minvalinde

Dönemin ilk instagram'ı KK' daymış meğersem. Şimdi olsa fake derdik ablaya :)

Adana kuzum. Aslında eşimin iş seyahatiydi ben de peşine takıldım. Burcumu biliyorsun mutfağıyla ünlü olan her yer ben
Adana harikadır Tam da güzel havalara denk geleceksiniz. Sağ salim gidin gelin.
Ciğerci Bedo, Kazım Büfe, Dede Kebap (ikramlık makarnası enfes), Antep Yesemek favorilerim
Seyhan kıyısında da kahvaltı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…