- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.561
Yok maalesef.Bu muydu?
şu anda aldatılıyorum
kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi...www.kadinlarkulubu.com
Evet evet evet öyle bir şeydi şimdi hatırladım.İstemiştim ama olmadı
Ben ben nick ismini yada konusunun başlıgını hatırlamıyorum. Hatirladıklarım yukarda yazdıklarım kadarıİstemiştim ama olmadı
O konudan çok etkilenmiştim,o yuzden hatrimda kalmiş.Ben ben nick ismini yada konusunun başlıgını hatırlamıyorum. Hatirladıklarım yukarda yazdıklarım kadarı
Tam da nokta atışı oldu.O konudan çok etkilenmiştim,o yuzden hatrimda kalmiş.
Ben radara gitmemiştim şfçcçfBugün yine gidebilirdim
Evet hanı beraber gidicektik destek olucaktı birbirimize
NeyiSen özetleyebilin mi?
Benim ki asil fenaydi. Serhat AkinBenimki daha fena, Rüştü Reçber?
Sen özetleyebilin mi?biz milyor saattir şu vaziyetteyiz tokanmayın bana
Senin kendine hayrın yokmuş ki ya hoofff
Ilk sayfalari hortlaticam ama gorunce dayanamadim.Okypete donemi dinazorlarindan ben varim siyaset bolumunde.Dediginiz uye Medcezir :)Siz yeterince eskisiniz hatırlarsınız ya okypete döneminde bir üye daha vardı böyle siyah saçlı mavi gözlü hoş bir hanımdı. Boşanmıştı. Baya aktifti forumda, dobra bir ablaydı.Adı gelmiyor aklıma bir türlü M ile başlıyordu ama sanki nicki.
2013'den beri forumu takip ediyorum; sanırım albüm olayı bunun öncesinde popülerdi. Keşke görseydim.Bir de belki hatirlayan olur eskiden fotograf albümleri baya aktifti.baya süslü biri hep kocasi ve zengin hayatiyla ilgili fotograf albumu olusturuyodu.Full makyaj,leoparli kiyafetler,kocasina sarilip fotogralar falan.Hatirlayan cikar mi acaba?
Tabii tabii cok populerdi album yapmak.fotograflarin altina herkes yorum falan yaziyordu hatta.Kimdi ya o uye.Esmer ama sariydi saclari.Pembe ruj,full tek tas bes tas takip kocasi a sarilip fotograflari vardi.Baya bir tartismalar oluyodu albumunde kiskaniyosunuz benii minvalinde2013'den beri forumu takip ediyorum; sanırım albüm olayı bunun öncesinde popülerdi. Keşke görseydim.
Dönemin ilk instagram'ı KK' daymış meğersem. Şimdi olsa fake derdik ablaya :)Tabii tabii cok populerdi album yapmak.fotograflarin altina herkes yorum falan yaziyordu hatta.Kimdi ya o uye.Esmer ama sariydi saclari.Pembe ruj,full tek tas bes tas takip kocasi a sarilip fotograflari vardi.Baya bir tartismalar oluyodu albumunde kiskaniyosunuz benii minvalinde
Ben de sonbaharın gelişinin huzuruyla kendimi ordan oraya atıyorum balım, kutlu doğum haftam bitti, şimdi sonbahar gezmeleri başladıTotomuzu kaldırabilirsek yolculuğa çıkacazsen nasılsın tatlım?
Adana kuzum. Aslında eşimin iş seyahatiydi ben de peşine takıldım. Burcumu biliyorsun mutfağıyla ünlü olan her yerBen de sonbaharın gelişinin huzuruyla kendimi ordan oraya atıyorum balım, kutlu doğum haftam bitti, şimdi sonbahar gezmeleri başladı
Siz nereyee?
Adana harikadırAdana kuzum. Aslında eşimin iş seyahatiydi ben de peşine takıldım. Burcumu biliyorsun mutfağıyla ünlü olan her yerben