KK Nostalji Treni 🫠

BİZ O EVRELERİ GEÇTİK ŞEKERİM

Nedense pek bi korunuyordu onu da anlamıyordum, başkası olsa yaşatmazlardı djjdjfjjfjfjfj gelen giden vururdu, ama bu kız buranın yaramaz küçük kızı gibiydi gelen giden mıncırıyodu.
İşte sanırım beyin kanseriyim annem ilgisiz babam yeni hayatında dediği için acıdı millet ben de dahil kanser çok fena bir illet hemen yelkenler iniyor Allah kimseye vermesin.. bunun yalanı da yani… Hasta şizo ya

Bayagi kacirmisim olayi. Sassy'nin fake oldugunu yeni ogrendim. Simdi milenayla ilgili yorumunuzu okuyunca bazi seyler netlesti. Cok iyi hatirliyorum, milena bir yorumunda bosanmis oldugunu yazmisti. Ama cok sonra baska konuda ilk esinin vefat ettigini yazmisti. Heralde yanlis hatirliyorum demistim kendi kendime ama beynimin bir yerinde kaldi o bilgi oyle.

Ay insanlar geldikçe ne detaylar çıkıyor

Çok sevindim fake çıkmasına burada oluşturduğu personaya biat etmediğim için her yorumuma atlardı şımarık şımarık.
Hastalığı nasıl kullanabiliyorlar ya, resmen acındırdı millete, aman hışma uğramıyım diye. Midem bulanıyor böyle insanlardan. Annesizlik, aile sorunları ile falan insanların can evinden vuran ne kadar şey varsa hepsini kullanmış.

Şuradan işaretleyip gidip gripli kocamla ilgileneyim. En son ateşi var mı diye ölçerken bana kalacak mirasları anlatıyordu

Ben böyle bir üye daha biliyom ama aynı kişi mi yoksa ayrı mı onu bilemicem. Ama şu ilk eşim vefat etti yalanını bahsettiğim üyeden de okumuştum.

Ben de ifsalarim ama cidden pek de merak etmezsiniz yani beni.
Ben seni biliyorum çok tatlısın ve kariyer hayatın süper o çakma sassye bin basarsın ahaha

Ben böyle bir üye daha biliyom ama aynı kişi mi yoksa ayrı mı onu bilemicem. Ama şu ilk eşim vefat etti yalanını bahsettiğim üyeden de okumuştum.

Sabahin 7 sinde kendimi buldugum topige bak Şoklar icindeyim sassy e .
Bu arada kimden bahsettiginizi anladim.Benim onunla ilgili en cok merak ettigim gercekten üçüz dogurdu mu yoksa hamilelik bir yalan miydi cunku hayal dunyasinda ozel mesaj grubunda bize ne yalanlar soyledi ?

Fiziksel olarak sağlamım?
Doktor küçük beyaz haplardan verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…