- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.481
Şu an o kadar sinirlendim ki milleti küçük gören kibirli burnu havada ezik ruhlu biriydi kanserim diyerek herkesi manipüle etti. Kimse bisey demiyordu ona şımarıklıkları insanları küçük görmeleri aman hasta aman kanser diye diye ya ben bile üzüldüm özür diledim suan sinirim çok bozuldu.. hastalığı da kullandığı için rezil valla evire çevire yolasım var suan çok fena
İşte sanırım beyin kanseriyim annem ilgisiz babam yeni hayatında dediği için acıdı millet ben de dahil kanser çok fena bir illet hemen yelkenler iniyor Allah kimseye vermesin.. bunun yalanı da yani… Hasta şizo yaNedense pek bi korunuyordu onu da anlamıyordum, başkası olsa yaşatmazlardı djjdjfjjfjfjfj gelen giden vururdu, ama bu kız buranın yaramaz küçük kızı gibiydi gelen giden mıncırıyodu.
Bayagi kacirmisim olayi. Sassy'nin fake oldugunu yeni ogrendim. Simdi milenayla ilgili yorumunuzu okuyunca bazi seyler netlesti. Cok iyi hatirliyorum, milena bir yorumunda bosanmis oldugunu yazmisti. Ama cok sonra baska konuda ilk esinin vefat ettigini yazmisti. Heralde yanlis hatirliyorum demistim kendi kendime ama beynimin bir yerinde kaldi o bilgi oyle.Fiziki olarak görüşmüşlerse eğer ve sassy yalansa milana yine haksız hepimiz keklendik sustu yok fiziki görüşmedi ve görüştüm diyorsa yine haksız yalancı çıkıyor bu sitede iki arkadaşım oldu biri emel telefonda falan konuştuk aylarca bütün konuları doğru mesela bilirim diğer otrera sosyal medyada ekliyiz benim ne olduğumu bilir ben onun ne olduğunu bilirim sakin hanımefendi biri ben terelelliben gerçek hayatta da böyleyim burada da ha bunun aksini bilip emin olup kimseyi uyarmayan yalancı bence
Ay insanlar geldikçe ne detaylar çıkıyorBayagi kacirmisim olayi. Sassy'nin fake oldugunu yeni ogrendim. Simdi milenayla ilgili yorumunuzu okuyunca bazi seyler netlesti. Cok iyi hatirliyorum, milena bir yorumunda bosanmis oldugunu yazmisti. Ama cok sonra baska konuda ilk esinin vefat ettigini yazmisti. Heralde yanlis hatirliyorum demistim kendi kendime ama beynimin bir yerinde kaldi o bilgi oyle.
Hastalığı nasıl kullanabiliyorlar ya, resmen acındırdı millete, aman hışma uğramıyım diye. Midem bulanıyor böyle insanlardan. Annesizlik, aile sorunları ile falan insanların can evinden vuran ne kadar şey varsa hepsini kullanmış.Çok sevindim fake çıkmasınaburada oluşturduğu personaya biat etmediğim için her yorumuma atlardı şımarık şımarık.
Şuradan işaretleyip gidip gripli kocamla ilgileneyim. En son ateşi var mı diye ölçerken bana kalacak mirasları anlatıyordu
Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)
Yazacaklarım çok uzun, okur musunuz bilemiyorum ama artık çaresizim… Ve lütfen tamamını okumayanlar başlığa göre yorum yapmasınlar ve rica ediyorum konumun kendi isteğim dışında kapatılmasına sebep olmayın, kavga etmeyin lütfen. Elim kolum bağlı, hareket edemiyorum… Birçoğunuz benden...www.kadinlarkulubu.com
Ben böyle bir üye daha biliyom ama aynı kişi mi yoksa ayrı mı onu bilemicem. Ama şu ilk eşim vefat etti yalanını bahsettiğim üyeden de okumuştum.Bayagi kacirmisim olayi. Sassy'nin fake oldugunu yeni ogrendim. Simdi milenayla ilgili yorumunuzu okuyunca bazi seyler netlesti. Cok iyi hatirliyorum, milena bir yorumunda bosanmis oldugunu yazmisti. Ama cok sonra baska konuda ilk esinin vefat ettigini yazmisti. Heralde yanlis hatirliyorum demistim kendi kendime ama beynimin bir yerinde kaldi o bilgi oyle.
Erkekler hasta olmasınŞuradan işaretleyip gidip gripli kocamla ilgileneyim. En son ateşi var mı diye ölçerken bana kalacak mirasları anlatıyordu
Hastalığı nasıl kullanabiliyorlar ya, resmen acındırdı millete, aman hışma uğramıyım diye. Midem bulanıyor böyle insanlardan. Annesizlik, aile sorunları ile falan insanların can evinden vuran ne kadar şey varsa hepsini kullanmış.
Ben seni biliyorum çok tatlısın ve kariyer hayatın süper o çakma sassye bin basarsın ahahaBen de ifsalarim ama cidden pek de merak etmezsiniz yani beni.
Ben seni biliyorum çok tatlısın ve kariyer hayatın süper o çakma sassye bin basarsın ahaha
Anam millet nelere gülüp nelere rezil oluyormuş :|Ah ne konuydu!
Thread 'Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?' Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?
Hiçbiri bana rezillik gibi gelmedi ben mi utanmazımAnam millet nelere gülüp nelere rezil oluyormuş :|
Ben böyle bir üye daha biliyom ama aynı kişi mi yoksa ayrı mı onu bilemicem. Ama şu ilk eşim vefat etti yalanını bahsettiğim üyeden de okumuştum.
O nikotine o kadar gulen adam nedense bana manipülatif geldi :dHiçbiri bana rezillik gibi gelmedi ben mi utanmazım
Fiziksel olarak sağlamım?
Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)
Yazacaklarım çok uzun, okur musunuz bilemiyorum ama artık çaresizim… Ve lütfen tamamını okumayanlar başlığa göre yorum yapmasınlar ve rica ediyorum konumun kendi isteğim dışında kapatılmasına sebep olmayın, kavga etmeyin lütfen. Elim kolum bağlı, hareket edemiyorum… Birçoğunuz benden...www.kadinlarkulubu.com