- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.501
Yaaa şak diye anladınız.Sabahin 7 sinde kendimi buldugum topige bakŞoklar icindeyim sassy e .
Bu arada kimden bahsettiginizi anladim.Benim onunla ilgili en cok merak ettigim gercekten üçüz dogurdu mu yoksa hamilelik bir yalan miydi cunku hayal dunyasinda ozel mesaj grubunda bize ne yalanlar soyledi ?
Bir miYaaa şak diye anladınız.
Onun bir tane daha hesabı vardı,sanki yakın iki arkadaş gibi davranıyordu. Ama epey zamandır girmiyor siteye,ya da başka hesaplarla aramızda.
Bence yoktuBir miBir hesap degil ya hesapları vardı diyelim.Giyabında baya bir muhabbet dönünce gitti.O muhabbetin aslı varmiydı ona dair bile süphelerim vardı ya.
Allah tuttunu altın etsin ablaam, allah muradını versin ablam
129'da olaylar olaylar.Allah tuttunu altın etsin ablaam, allah muradını versin ablam
İnanıp nasıl cevap yazildı ya.. biri de demedi mi hani bu ayagın parmakları.. gerçi ben o konuyu da bu konu da oldugu gibi olaylar olup bittikten sonra görsel kalktıktan sonra denk gelmiştim.. Böyle alengirli konuları hep kaçırıyor ve herşey olup bittikten sonra denk geliyorumSizce ayağım çok mu büyük diye konu açmıştı.
ZeboşYuhhh
Ay yok benim dediğim kız fake değildi. Hesabı hatırlayabilsem gıtcem profiline de hatırlayamadım bi türlü
Hâlâ geriden geliyorsun
o cevabı da cevap verdikten sonra gördümHâlâ geriden geliyorsunGeçmiş sayfalarda sorulan şeylere cevap verildi hep
Ben seni tanımıyorum sanırımo cevabı da cevap verdikten sonra gördümbiri de demiyor yazık bu kadını da etiketleyelim.. nickimize uygun muamele görüyoruz burda resmen.. neyse en azından konular açikken yetisebiliyorum
gÜnaydın ama öglen günaydını..Günoo, mutlu pazarlar bebişler
Nasılsınız? İzindeyken hunharca geyik yaptığımız zamanları özledim ya
Var mı ekşın
YokBurada konuşulanları özetleyecek bir Allah'ın kulu yok mu?!?!?!?!
Belki vardırYok
326 sayfa?
Şaka ya önemli degil.. 2017 den beri burdayım da birkac aydır sadece arada girip okuyorum dogrusu pek yazmiyom bu ara.. film netfliks kitap takiliyom bikac aydır..Ben seni tanımıyorum sanırımBilsem etiketlerdim
Totomuzu kaldırabilirsek yolculuğa çıkacazGünoo, mutlu pazarlar bebişler
Nasılsınız? İzindeyken hunharca geyik yaptığımız zamanları özledim ya
Var mı ekşın