KK Nostalji Treni 🫠

Yaaa şak diye anladınız.
Onun bir tane daha hesabı vardı,sanki yakın iki arkadaş gibi davranıyordu. Ama epey zamandır girmiyor siteye,ya da başka hesaplarla aramızda.

Yaaa şak diye anladınız.
Onun bir tane daha hesabı vardı,sanki yakın iki arkadaş gibi davranıyordu. Ama epey zamandır girmiyor siteye,ya da başka hesaplarla aramızda.
Bir mi Bir hesap degil ya hesapları vardı diyelim.Giyabında baya bir muhabbet dönünce gitti.O muhabbetin aslı varmiydı ona dair bile süphelerim vardı ya.

Bir mi Bir hesap degil ya hesapları vardı diyelim.Giyabında baya bir muhabbet dönünce gitti.O muhabbetin aslı varmiydı ona dair bile süphelerim vardı ya.
Bence yoktu bayağı ütopik şeyler anlatıyordu konuştuğu insanlara

Sizce ayağım çok mu büyük diye konu açmıştı.
İnanıp nasıl cevap yazildı ya.. biri de demedi mi hani bu ayagın parmakları.. gerçi ben o konuyu da bu konu da oldugu gibi olaylar olup bittikten sonra görsel kalktıktan sonra denk gelmiştim.. Böyle alengirli konuları hep kaçırıyor ve herşey olup bittikten sonra denk geliyorum geç kalmak benim kaderim galiba

Burada konuşulanları özetleyecek bir Allah'ın kulu yok mu?!?!?!?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…