- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.061
Şiirler, duygusal yazılar beni benden alıyor eskilere bakınca jfkskfkskkd gözyaşları sel..Belki lazım olur demişlerdirEskiden forumlarda hep antin kuntin şeyler paylaşılıyordu. Sosyal medya da yok. Yorumlar da şöyle oluyordu: Emeğine sağlık, rap rap rap
Benim 2022 öncesi yok, öyle gibi düşünün beniYakında gelir yine o
Şimdi profil paylaşımlarında oluyor bu olayKK'de, özellikle BDV'de böyle üyelik alıp 5 dk sonra üyelerle aşırı samimiymiş gibi lakayt bi üslupla, çok komik olduğunu düşündüğü bi tavırla, popüler olacağını sanarak yazanlar oluyo ya, ben en çok onların linçlenmesini seviyorumbirden aklıma geldi niyeyse.
Bi ara haftada 1-2 böyle konular olurdu.
En son da "buradakiler çete olmuş, kırmızı isimliler saldırmaya hazır, zaten işiniz gücünüz yok bomboş insanlarsınız" diyerek siteyi terk ederlerdi
Geçende ben de baktım çok eskilere, abovvvv bdvde duygu seli, dert desen değil. Radyo programı tadında bişeylerŞiirler, duygusal yazılar beni benden alıyor eskilere bakınca jfkskfkskkd gözyaşları sel..
Ben oraya hiç bakmıyorum galiba yaŞimdi profil paylaşımlarında oluyor bu olay
Aslında konular durağanken orası bayağı aktif oluyor. Bazen yeni üyelerden çok fırlayanları kaçırtıyorlarBen oraya hiç bakmıyorum galiba yaAlışamadım hiç.
Bi ara bi kaç romantik üye benim profil sayfama yazıyordu böyle duygusal şeyler, ne diyeceğimi şaşırıyordum
Yaa, çok atlayan yeni üyeleri kaçırmayı severimAslında konular durağanken orası bayağı aktif oluyor. Bazen yeni üyelerden çok fırlayanları kaçırtıyorlarBir de Kazen erkek bi üye ifşaladı mesela yeni, adam sapık çıktı
Kim ula kim kimAslında konular durağanken orası bayağı aktif oluyor. Bazen yeni üyelerden çok fırlayanları kaçırtıyorlarBir de Kazen erkek bi üye ifşaladı mesela yeni, adam sapık çıktı
O güzel insanlar güzel üyeliklerini alıp gittiler.Millet saçma bulsa da teşekkür etmiş, biz ne biçim insanlarız
Birisi vardı ya yeni üyeydi saçma sapan yazıyordu. Oğlum rüyalandı diye defalarca paylaştı, başka bi zamanda da sünnet konusu vardı görmüşsündür. İfşa edildi yeni. Meğer bi sürü nickler alıp millete asılıyormuş. Kazen telefonla arayınca kekelemeye başlamışKim ula kim kim
Demirin tuncuna, dalgacıların pincine kaldık?O güzel insanlar güzel üyeliklerini alıp gittiler.
Buralarda olanlar var hala. Eskiden yorumlar çok güzeldi diyenlerO güzel insanlar güzel üyeliklerini alıp gittiler.
Onlar gitmeyip savaşan yüce gönüllülerBuralarda olanlar var hala. Eskiden yorumlar çok güzeldi diyenler
9 sene bitti, 10.senenin içindeyim, hiçbir zaman şöyle hafiye ruhlu olamadım3 yıllık süreçte hala evli
Konu Mesajı 'Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......' Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......
Konu Mesajı 'Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......' Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......
Ama gelin görün ki başkasıyla da ilişkisi var
Thread 'İlişkinin başında bu normal mi?' İlişkinin başında bu normal mi?
Hatta 20 yıllık evliyken üniversite öğrencisi.
Thread 'Artik sevgilim olsun istiyorum' Artik sevgilim olsun istiyorum
Sanırım beşik kertmesi
ve bu sebepten bizden nefret edenler jfkdkfkdkBuralarda olanlar var hala. Eskiden yorumlar çok güzeldi diyenler
Sen boğa ya da terazi misin beybi?Onlar gitmeyip savaşan yüce gönüllüler
Ben boğayım eşim terazi canımSen boğa ya da terazi misin beybi?
Ultra güzellik, yüksek kara mizahBen boğayım eşim terazi canımnasıl anladın?