KK Nostalji Treni 🫠

Şimdi profil paylaşımlarında oluyor bu olay

Ben oraya hiç bakmıyorum galiba ya Alışamadım hiç.
Bi ara bi kaç romantik üye benim profil sayfama yazıyordu böyle duygusal şeyler, ne diyeceğimi şaşırıyordum
Aslında konular durağanken orası bayağı aktif oluyor. Bazen yeni üyelerden çok fırlayanları kaçırtıyorlar Bir de Kazen erkek bi üye ifşaladı mesela yeni, adam sapık çıktı

Aslında konular durağanken orası bayağı aktif oluyor. Bazen yeni üyelerden çok fırlayanları kaçırtıyorlar Bir de Kazen erkek bi üye ifşaladı mesela yeni, adam sapık çıktı
Yaa, çok atlayan yeni üyeleri kaçırmayı severim Dün b.ktu bugün koktu hesabı tipleri hiç sevmem
Bence aramızda bi sürü erkek var ya, hiç şaşırmıyorum aslında.

Birisi vardı ya yeni üyeydi saçma sapan yazıyordu. Oğlum rüyalandı diye defalarca paylaştı, başka bi zamanda da sünnet konusu vardı görmüşsündür. İfşa edildi yeni. Meğer bi sürü nickler alıp millete asılıyormuş. Kazen telefonla arayınca kekelemeye başlamış

3 yıllık süreçte hala evli
Konu Mesajı 'Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......' Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......

Konu Mesajı 'Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......' Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......

Ama gelin görün ki başkasıyla da ilişkisi var
Thread 'İlişkinin başında bu normal mi?' İlişkinin başında bu normal mi?

Hatta 20 yıllık evliyken üniversite öğrencisi.
Thread 'Artik sevgilim olsun istiyorum' Artik sevgilim olsun istiyorum

Sanırım beşik kertmesi

9 sene bitti, 10.senenin içindeyim, hiçbir zaman şöyle hafiye ruhlu olamadım Hep de telefondan girerim, şöyle dizmek istesem beceremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…