- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.041
Eskiler ne kadar cringe cidden yaBir konu için araştırma yaparken bulduğum konuya bakın
Medeni durum öğrenmenin yolunu buldum | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Medeni durum öğrenmenin yolunu buldum
NeyiNereyi kaçırdım diye bakıyorum da yanlış yere mi yazdınız?
Kim uğraşır bununla bu kadar, dedektifler falan herhalde hahahahEskiler ne kadar cringe cidden ya
O ayrıKim uğraşır bununla bu kadar, dedektifler falan herhalde hahahah
Böyle teknik konuları seviyorum ama. Bir ara keylogger yüklendiği nasıl anlaşılır, facebookta profilini kim görüntüledi gibi konuları araştırıp denerdimEskiler ne kadar cringe cidden ya
Hiç bakmadım o kısma. Sağol canııım sayende kocamın kız kardeşini buldummmO ayrı
Hayir alttaki canım cicimli yorumlar falan cringe şelalesi yine, onun için dedim fkdkdkd
Şu an biri böyle bi konu açsa, aboo, ağzına tükürür bırakırlar, doğduğuna pişman olurBöyle teknik konuları seviyorum ama. Bir ara keylogger yüklendiği nasıl anlaşılır, facebookta profilini kim görüntüledi gibi konuları araştırıp denerdimBu bana biraz kompleks geldi. Kimlik numaram sadece ablamla ardışık. Başka kimseyle uyumlu değil.
Millet saçma bulsa da teşekkür etmiş, biz ne biçim insanlarızHiç bakmadım o kısma. Sağol canııım sayende kocamın kız kardeşini buldummmAy söylerken bile tüylerim şey oldu
Ya belki kardeşin kimlik nosundan yağuşuklu erkek kardeşinin kimlik nosunu bulacağımŞu an biri böyle bi konu açsa, aboo, ağzına tükürür bırakırlar valla
İşin gücün mü yok, boş musun, güvenmiyosan niye birliktesin, bize ne bundan..vs vs hfjsjdjskdk
15 yıl önce insanlar daha temiz kalpliydi, kendisine sor gözüne bak diyen varMillet saçma bulsa da teşekkür etmiş, biz ne biçim insanlarız
İşte şeyi
Valla bu 2013 sonrası kudurduk ülkeceYa belki kardeşin kimlik nosundan yağuşuklu erkek kardeşinin kimlik nosunu bulacağım
Ay evet ya, o yorum beni benden aldı jfjskdkdk15 yıl önce insanlar daha temiz kalpliydi, kendisine sor gözüne bak diyen varŞu zamanda evli adam yeniden evleniyor
Hoççakalın o zaman. Zaman geri aksın!Valla bu 2013 sonrası kudurduk ülkece
İstersen dene bi Bdv'de şansını hfkskdkd
Üyeyi mi diyorsun, onu diğer konuda konuştukİşte şeyi
HabalahubalahupHoççakalın o zaman. Zaman geri aksın!
Yakında gelir yine oÜyeyi mi diyorsun, onu diğer konuda konuştuk
Belki lazım olur demişlerdirMillet saçma bulsa da teşekkür etmiş, biz ne biçim insanlarız