KK Nostalji Treni 🫠

Eskiler ne kadar cringe cidden ya
Böyle teknik konuları seviyorum ama. Bir ara keylogger yüklendiği nasıl anlaşılır, facebookta profilini kim görüntüledi gibi konuları araştırıp denerdim Bu bana biraz kompleks geldi. Kimlik numaram sadece ablamla ardışık. Başka kimseyle uyumlu değil.

Şu an biri böyle bi konu açsa, aboo, ağzına tükürür bırakırlar, doğduğuna pişman olur
İşin gücün mü yok, boş musun, güvenmiyosan niye birliktesin, bize ne bundan..vs vs hfjsjdjskdk

Şu an biri böyle bi konu açsa, aboo, ağzına tükürür bırakırlar valla
İşin gücün mü yok, boş musun, güvenmiyosan niye birliktesin, bize ne bundan..vs vs hfjsjdjskdk
Ya belki kardeşin kimlik nosundan yağuşuklu erkek kardeşinin kimlik nosunu bulacağım

KK'de, özellikle BDV'de böyle üyelik alıp 5 dk sonra üyelerle aşırı samimiymiş gibi lakayt bi üslupla, çok komik olduğunu düşündüğü bi tavırla, popüler olacağını sanarak yazanlar oluyo ya, ben en çok onların linçlenmesini seviyorum birden aklıma geldi niyeyse.
Bi ara haftada 1-2 böyle konular olurdu.
En son da "buradakiler çete olmuş, kırmızı isimliler saldırmaya hazır, zaten işiniz gücünüz yok bomboş insanlarsınız" diyerek siteyi terk ederlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…