- 3 Eylül 2018
- 8.630
- 45.900
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.081
Aa hatırlıyorum salak salak konuları vardı. Vay beBirisi vardı ya yeni üyeydi saçma sapan yazıyordu. Oğlum rüyalandı diye defalarca paylaştı, başka bi zamanda da sünnet konusu vardı görmüşsündür. İfşa edildi yeni. Meğer bi sürü nickler alıp millete asılıyormuş. Kazen telefonla arayınca kekelemeye başlamış
Ya aşırı komiktiCui Bono Fazla üstüne gitmeyelim bin tane derdi var bize patlamasın Valla en son böyle espiri yaparken bi baktım gümlemişim
Hahahahaha ayyyyyYa aşırı komikti
Sen: yaa canımm beni tanımadın mı, aşk olsun.. (2011 üyeleri vibei vardı, bi tık abarttım bfjskdkkd)
X: tanımadım.
Sen:
Ben:
Bana asılmadı ya kimse, beğenmediler mi acabaBirisi vardı ya yeni üyeydi saçma sapan yazıyordu. Oğlum rüyalandı diye defalarca paylaştı, başka bi zamanda da sünnet konusu vardı görmüşsündür. İfşa edildi yeni. Meğer bi sürü nickler alıp millete asılıyormuş. Kazen telefonla arayınca kekelemeye başlamış
O senin ultra güzelliğin ve mizahınUltra güzellik, yüksek kara mizahVenüs burçlarında oluyor genelde, öyle bi enerji aldım
Ben terazi, eski eşim boğa idi, bi gram önemi yok tabii şu an bunun jfkskdkskd
Canım dememişimdir ya yok artıkYa aşırı komikti
Sen: yaa canımm beni tanımadın mı, aşk olsun.. (2011 üyeleri vibei vardı, bi tık abarttım bfjskdkkd)
X: tanımadım.
Sen:
Ben:
Evet ya terazi ve boğa uyumu çok iyi. Sosyallik konusunda zıtlık olabiliyor bazen ama onun dışında mizah anlayışları, tutku, bağlılık falan çok uyumluO senin ultra güzelliğin ve mizahınterazilerle süper anlaşırım. Ama cidden girdikleri ortamlarda yıldız gibi parlamaları çok başka eşim ve ablam terazi yürüyen aura dediklerinde bu burçtan başkası yalan
Demedin ama ben abartınca daha çok eğlendim hfjsjdjsjsjshshahCanım dememişimdir ya yok artıkBen şeyde koptum, eski nicki sordu yine tanımadı
Bildirimlere bakmıştım gözünden de bir şey kaçmıyor.
Bana da asılmadılar. Asılmasınlar zaten evliyim, hem teyze yaştayım asılmaya gelen de dede falan olur herhaldeBana asılmadı ya kimse, beğenmediler mi acaba
Peki oyun bağımlılığı var mı sende de yoksa benim tanıdığım terzilere mi hasEvet ya terazi ve boğa uyumu çok iyi. Sosyallik konusunda zıtlık olabiliyor bazen ama onun dışında mizah anlayışları, tutku, bağlılık falan çok uyumluBoğa erkekleri de kadınları da negatifini çok almamışsa çok hoş bence.
Bende de var birazcık aura, ne mütevazı olcamama ben sosyal ortamda genelde yay gibiyim; deli dolu ve fırlama
Hahahaha orda devam ederdim de, tanımayınca ne yapacağını kestiremedimDemedin ama ben abartınca daha çok eğlendim hfjsjdjsjsjshshah
Valla ben bi utandım o nicki sorup sallamayınca ama sonra kahkaha atmayı tercih ettim
Normalde hiç de bakmam ama konuyu görüntüleyenler kısmına denk geldim, ne göreyim, hain kostok ordan izliyorBildirimlere bakmıştım gözünden de bir şey kaçmıyor.Napıyosunuz var mı dedikodu tarihin tozlu sayfalarından.
Kim kim kimDemedin ama ben abartınca daha çok eğlendim hfjsjdjsjsjshshah
Valla ben bi utandım o nicki sorup sallamayınca ama sonra kahkaha atmayı tercih ettim
Ben çok heyecan yapıp kaygımı tetiklediği için oynamıyorum senelerdir ama eskiden çok severdim atari ve bilgisayar oyunlarınıPeki oyun bağımlılığı var mı sende de yoksa benim tanıdığım terzilere mi hasablam da eşim de hatta yeğenim de küçük olmasına rağmen iflah olmaz bir bilgisayar oyunu bağımlıları.
Yapma, yanariz..Kim kim kim
Yeni oldu olay, mesajlarımızda yakınlardadırKim kim kim
İsim verir miyim, o kadar delirmedimYapma, yanariz..