- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.101
Kaç yaşındasın kiBana da asılmadılar. Asılmasınlar zaten evliyim, hem teyze yaştayım asılmaya gelen de dede falan olur herhalde
Olay demen hdhajhdsjjdjss affet beni ya çok güldüm cidden. Başka biriyle muhatap olsan gülmezdim bu kadar ama x kişisi malum, beybimizYeni oldu olay, mesajlarımızda yakınlardadır
Teyze görmesek inanacağız.Bana da asılmadılar. Asılmasınlar zaten evliyim, hem teyze yaştayım asılmaya gelen de dede falan olur herhalde
Ne demeliyim, felaket miOlay demen hdhajhdsjjdjss affet beni ya çok güldüm cidden. Başka biriyle muhatap olsan gülmezdim bu kadar ama x kişisi malum, beybimiz
41Kaç yaşındasın kiabartma artık.
Konuya ortadan girince bir şey anlamıyorum.Olay demen hdhajhdsjjdjss affet beni ya çok güldüm cidden. Başka biriyle muhatap olsan gülmezdim bu kadar ama x kişisi malum, beybimiz
Samimi samimi davranırken alınan buz gibi tepki tam bi felaketti hfjdjfjdjdjksdk o kadar sogukt ve net yazıyor ki bi de tanımadım diye, bari o da gülseydi, demiNe demeliyi, felaket miAy ben de çok gülüyorum şu an
Konuya ortadan girince bir şey anlamıyorum.Biraz da algılarım kıt galiba. Hallederiz yavrumumu diyorsunuz .
Yok, demin bana kahkaha attığın konuKonuya ortadan girince bir şey anlamıyorum.Biraz da algılarım kıt galiba. Hallederiz yavrumumu diyorsunuz .
Mecbur gidip bakacam.Samimi samimi davranırken alınan buz gibi tepki tam bi felaketti hfjdjfjdjdjksdk o kadar sogukt ve net yazıyor ki bi de tanımadım diye, bari o da gülseydi, demi
Belki boşanmıştır, enişteye gönderme yaparken hiç böyle değildiSamimi samimi davranırken alınan buz gibi tepki tam bi felaketti hfjdjfjdjdjksdk o kadar sogukt ve net yazıyor ki bi de tanımadım diye, bari o da gülseydi, demi
Hâlâ savunman..Belki boşanmıştır, enişteye gönderme yaparken hiç böyle değildi
Al sen uğraş şimdi, eski konusunda sana cevap vermiş
Ay şoke oldumAl sen uğraş şimdi, eski konusunda sana cevap vermiş
Hiç gitmemeliydim oraya şeytan dürttü