KK Nostalji Treni 🫠

Birisi vardı ya yeni üyeydi saçma sapan yazıyordu. Oğlum rüyalandı diye defalarca paylaştı, başka bi zamanda da sünnet konusu vardı görmüşsündür. İfşa edildi yeni. Meğer bi sürü nickler alıp millete asılıyormuş. Kazen telefonla arayınca kekelemeye başlamış
Aa hatırlıyorum salak salak konuları vardı. Vay be

Birisi vardı ya yeni üyeydi saçma sapan yazıyordu. Oğlum rüyalandı diye defalarca paylaştı, başka bi zamanda da sünnet konusu vardı görmüşsündür. İfşa edildi yeni. Meğer bi sürü nickler alıp millete asılıyormuş. Kazen telefonla arayınca kekelemeye başlamış
Bana asılmadı ya kimse, beğenmediler mi acaba🥲

Ultra güzellik, yüksek kara mizah 😍 Venüs burçlarında oluyor genelde, öyle bi enerji aldım 💃🏻
Ben terazi, eski eşim boğa idi, bi gram önemi yok tabii şu an bunun jfkskdkskd
O senin ultra güzelliğin ve mizahın🤍🫂 terazilerle süper anlaşırım. Ama cidden girdikleri ortamlarda yıldız gibi parlamaları çok başka🧿 eşim ve ablam terazi yürüyen aura dediklerinde bu burçtan başkası yalan ❤️

O senin ultra güzelliğin ve mizahın🤍🫂 terazilerle süper anlaşırım. Ama cidden girdikleri ortamlarda yıldız gibi parlamaları çok başka🧿 eşim ve ablam terazi yürüyen aura dediklerinde bu burçtan başkası yalan ❤️
Evet ya terazi ve boğa uyumu çok iyi. Sosyallik konusunda zıtlık olabiliyor bazen ama onun dışında mizah anlayışları, tutku, bağlılık falan çok uyumlu ❤️ Boğa erkekleri de kadınları da negatifini çok almamışsa çok hoş bence.
Bende de var birazcık aura, ne mütevazı olcam 😌 ama ben sosyal ortamda genelde yay gibiyim; deli dolu ve fırlama:KK53:

Evet ya terazi ve boğa uyumu çok iyi. Sosyallik konusunda zıtlık olabiliyor bazen ama onun dışında mizah anlayışları, tutku, bağlılık falan çok uyumlu ❤️ Boğa erkekleri de kadınları da negatifini çok almamışsa çok hoş bence.
Bende de var birazcık aura, ne mütevazı olcam 😌 ama ben sosyal ortamda genelde yay gibiyim; deli dolu ve fırlama:KK53:
Peki oyun bağımlılığı var mı sende de yoksa benim tanıdığım terzilere mi has 😬 ablam da eşim de hatta yeğenim de küçük olmasına rağmen iflah olmaz bir bilgisayar oyunu bağımlıları.

Demedin ama ben abartınca daha çok eğlendim hfjsjdjsjsjshshah
Valla ben bi utandım o nicki sorup sallamayınca ama sonra kahkaha atmayı tercih ettim 😂😂
Hahahaha orda devam ederdim de, tanımayınca ne yapacağını kestiremedim 😂 En son böyle gülüşürken bi baktım Muneden mesaj var 😂😂

Bildirimlere bakmıştım gözünden de bir şey kaçmıyor. 😂😂😂 Napıyosunuz var mı dedikodu tarihin tozlu sayfalarından. 😂
Normalde hiç de bakmam ama konuyu görüntüleyenler kısmına denk geldim, ne göreyim, hain kostok ordan izliyor 😂😂😂
Bi iki sayfa önce ordinary ordinary attı ortaya enfes bi 2008 konusu :KK53:
Kazen bi erkoyu patlatmış yeni.
Bir de az önce Jane Doe Jane Doe yavrum dumura uğradı Bdv'de, ona haykırıyoruz jfjdkfkskkfkd

Peki oyun bağımlılığı var mı sende de yoksa benim tanıdığım terzilere mi has 😬 ablam da eşim de hatta yeğenim de küçük olmasına rağmen iflah olmaz bir bilgisayar oyunu bağımlıları.
Ben çok heyecan yapıp kaygımı tetiklediği için oynamıyorum senelerdir ama eskiden çok severdim atari ve bilgisayar oyunlarını:KK53: atariye bağımlıydım hatta 90lar bebesi olarak, uzun senelerdir ilgim yok 🥲

X