- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.021
Milattan önceki şeyi nasıl buldun ahsjshsjs zaten 1. olmuştum hehe
Topiğin adı nostalji ya.Milattan önceki şeyi nasıl buldun ahsjshsjs zaten 1. olmuştum hehe
O da çok güzel görüntüsü özellikle. (sanki tadına baktım)Benim de tiramisu
Tadına bakmadan inanmayızMilattan önceki şeyi nasıl buldun ahsjshsjs zaten 1. olmuştum hehe
Ah keşkeeeeeTadına bakmadan inanmayız
Bana da yapsanaAh keşkeeeee
Ben de unutmuşum bunu, neden pasta konuşuluyor ki diyordumTopiğin adı nostalji ya.
Ne mesai harcamış ablaBir konu için araştırma yaparken bulduğum konuya bakın
Medeni durum öğrenmenin yolunu buldum | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Medeni durum öğrenmenin yolunu buldum
Okurken bile yoruldum.Bir konu için araştırma yaparken bulduğum konuya bakın
Medeni durum öğrenmenin yolunu buldum | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Medeni durum öğrenmenin yolunu buldum
Cilt no mu kaldı ayolBir konu için araştırma yaparken bulduğum konuya bakın
Kimlik no öğrenme de kalktı sanırım. Heh gidi günler. Eskiden arkadaşımın kimlik nosunu sorgulayıp bulmuştum. Kimlik bilgileri açıkça yazıyordu, kütük vsCilt no mu kaldı ayol
TC no ile sgk dökümüne bile giriliyordu, e devlet diye bişey yoktu. Hatta tc no bile yoktu. İyicene yaşım ortaya çıktıKimlik no öğrenme de kalktı sanırım. Heh gidi günler. Eskiden arkadaşımın kimlik nosunu sorgulayıp bulmuştum. Kimlik bilgileri açıkça yazıyordu, kütük vs
Hiçbir erkeğin bu kadar çabaya değeceğini düşünmüyorum.Bir konu için araştırma yaparken bulduğum konuya bakın
Aktif mi bilmiyorum ki. Rainy, Vanessa gibi konular açıyordu.Cui Bono Ben niye hiç konusunu görmedim, o üye aktif mi