- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.347
-
- Konu Sahibi feliscatus
Ay o olayi hatirliyotum ben. Terzilik yapucam makina alucam diye yutturdu. Postaneden para yatiricaktim ben o salaga dolandirici cikti demisti Sassy yollamamistirmÜyelerden birisine yardim edecekti, babasinin ismini onla paylasmisti. O uyede herkese soylemisti diye hatirliyorum ben. Ama ceycey mydi bilmiyorum
Hayır yani çok saçma değil mi?
İnsanın kendi söylediği yalana inanması gibi bir şey. İnsanlar çok değişik gerçekten.
OhaMalum şahıs sensin
Patladı çünkü
Babası Uber zengin olan daktir olan ahdbsbsOlm bu site kadar şifreli konusma gizem kumpas entrika baska bi yerde yoktur. Bu kadar gizeme şifreye benim kadam basiyo mu ? Basmiyo tabii. Malum sahis kimdi bxjxjxj
Bir de witch vardı onu hatırlayan çoktur. Pray ile birlikte. Ben uzun süre özelden görüştüm pray ile,witchin de hala numarası var ama aramadım baya zamandır.
Fazla popülerlikten cortladı bence sasy. Ben çok tanımıyorum kendisini.Ben olayı yüzysel biliyorum sassye de hak vermiştim ilk duyunca ama bugün nostalji için eski konuları okurken zaten sassy maşallah her ama herşey için konu açmış erkek arkadaşının evine gelmesinin dedikodusu yapıldığından tut tüm özel hayatına kadar. Bugün gördüm ilk kez ve hep polemikten kilitlenmiş konular. Sanıyorum birazcık pick me girl’dü kendisi kabak da ceyceye patladı.
Ay o olayi hatirliyotum ben. Terzilik yapucam makina alucam diye yutturdu. Postaneden para yatiricaktim ben o salaga dolandirici cikti demisti Sassy yollamamistirm
Ahahahshs etkisi çevre illerden hissedilmiş patlamanınPatladı çünkü
Oha ceycey malum sahistan mi gittiHayır malum şahıs zaten babam su kişi bu kişi diye anlatiyormus millete.
Açıkçası ceyceyden bildi durumu ne alakası varsa.
Zaten sitede yazan kendisi idi ihaleyi birine yıkmak istedi kurban da ceycey oldu :)
Iste buna şoke oldumartık burada olmadığına göre yazabilirim.
sep kudra idi.
Patladı çünkü
Ay bi de o vardı ya, altıncı limoncu ne oldu acaba akıbeti, bi anda silindi gittilimoncuuuuuuu
Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.Babası Uber zengin olan daktir olan ahdbsbs
Bir de kitap mevzusu vardı. 2. El sitesinde görmüştük yardım edilen kitaplarıAy o olayi hatirliyotum ben. Terzilik yapucam makina alucam diye yutturdu. Postaneden para yatiricaktim ben o salaga dolandirici cikti demisti Sassy yollamamistirm
Ya kadin dogudayim bebegim var esim bize bakmiyo makina alicam yardim 3din dedi. Sassy de kitap yolliycam kppssye hazirlan dedi kitap yolladi. Sonra bu kitaplar para etmiyo satamiyorum diye darlamis sassy i. Bana da gunde 5 lez msj atiyodu parami ne zaman gondericen diye. Dolandiriciymis kadinO hangi olay kizsendeki bilgilerle bendekileri birlestirince bir olay etmiyo. Su an farketrim qjdhsh herkesin birbirine girdigi bi konu vardi. Sassy nin ifsa oldugunuda orda okumustum. Ben burda boyle derin baglar kurulduğunu bilmiyodum o zamanlar