KK Nostalji Treni 🫠

Üyelerden birisine yardim edecekti, babasinin ismini onla paylasmisti. O uyede herkese soylemisti diye hatirliyorum ben. Ama ceycey mydi bilmiyorum
Ay o olayi hatirliyotum ben. Terzilik yapucam makina alucam diye yutturdu. Postaneden para yatiricaktim ben o salaga dolandirici cikti demisti Sassy yollamamistirm

Hayır yani çok saçma değil mi?
İnsanın kendi söylediği yalana inanması gibi bir şey. İnsanlar çok değişik gerçekten.

Ben olayı yüzysel biliyorum sassye de hak vermiştim ilk duyunca ama bugün nostalji için eski konuları okurken zaten sassy maşallah her ama herşey için konu açmış erkek arkadaşının evine gelmesinin dedikodusu yapıldığından tut tüm özel hayatına kadar. Bugün gördüm ilk kez ve hep polemikten kilitlenmiş konular. Sanıyorum birazcık pick me girl’dü kendisi kabak da ceyceye patladı.

Bir de witch vardı onu hatırlayan çoktur. Pray ile birlikte. Ben uzun süre özelden görüştüm pray ile,witchin de hala numarası var ama aramadım baya zamandır.

Hay yaşa az evel o geldi aklıma adı gelmedi. Kocası kredi çekip dil eğitimine göndermişti sucuklu kuru diye değişmişti nickini kafa kızdı ama sorunları vardı bayağı onun da.

Fazla popülerlikten cortladı bence sasy. Ben çok tanımıyorum kendisini.

Ay o olayi hatirliyotum ben. Terzilik yapucam makina alucam diye yutturdu. Postaneden para yatiricaktim ben o salaga dolandirici cikti demisti Sassy yollamamistirm

O hangi olay kiz sendeki bilgilerle bendekileri birlestirince bir olay etmiyo. Su an farketrim qjdhsh herkesin birbirine girdigi bi konu vardi. Sassy nin ifsa oldugunuda orda okumustum. Ben burda boyle derin baglar kurulduğunu bilmiyodum o zamanlar

Hayır malum şahıs zaten babam su kişi bu kişi diye anlatiyormus millete.
Açıkçası ceyceyden bildi durumu ne alakası varsa.
Zaten sitede yazan kendisi idi ihaleyi birine yıkmak istedi kurban da ceycey oldu :)
Oha ceycey malum sahistan mi gittiben baska bi malum sahistan gitti saniyodum

Babası Uber zengin olan daktir olan ahdbsbs
Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter

Ya kadin dogudayim bebegim var esim bize bakmiyo makina alicam yardim 3din dedi. Sassy de kitap yolliycam kppssye hazirlan dedi kitap yolladi. Sonra bu kitaplar para etmiyo satamiyorum diye darlamis sassy i. Bana da gunde 5 lez msj atiyodu parami ne zaman gondericen diye. Dolandiriciymis kadin
SAASY o konuyla mi gitti bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…