- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.214
- 40
-
- Konu Sahibi feliscatus
Aynen öyle ettiler.Ben de öyle tahmin ediyordum.
Herkese anlatıyorlar özelden,sonra da bir kişiden biliyorlar. Ceyceyi severdim ben ,yanlışöbir şey yapacağını sanmıyorum.
EsmerimsinEn son sırf ailesi istiyor diye saçma sapan bir tiple evlenecekti ya ama nicki çıkaramadım.
İpek değil dimiPeki bilmiyorummm nickini hatırladınız mi amcasının oğlu ile evliydi sorunlu bir evliligi vardı boşanmayı çok istiyordu ama ailesi arkasında değildi
Eşi cinsel manada da düşkündü bu kadına.
Altlı üstlü otuyorlardi kayinaile ile ya da kendi ailesi ile aynı binada otuyorlardi o kısmından emin değilim çok.
Sonra bir gün okudum ki anammm bir çocuğu daha olmuş ben şok.
Tahminimi yazicam sadece diğer üyenin aile üyeleri ve nişanlısının aile üyeleri hakkında bilgiler mi ortalıkta gezdi ve ceyceyden mi bilindi?Aynen öyle ettiler.
Sanki bir ceyceye anlatmışlar gibi davrandilar oysaki çoğu kişiye de yazmışlar zaten aahdbsvsvs
Yok değildi nicki bilmiyorummm idiİpek değil dimi
Ayyyy diş hekimi miydi o yaAaaaa bir tane doktor vardı kumar borçları vardı kocası 200₺ harçlık veriyordu onu hatırlıyor musunuz
Len msj atacam atamadim jxjxjxjSana şu an anlatılıyor ve bana dm atmazsan çok fena bozulurum
Tahminimi yazicam sadece diğer üyenin aile üyeleri ve nişanlısının aile üyeleri hakkında bilgiler mi ortalıkta gezdi ve ceyceyden mi bilindi?
Hayır malum şahıs zaten babam su kişi bu kişi diye anlatiyormus millete.Tahminimi yazicam sadece diğer üyenin aile üyeleri ve nişanlısının aile üyeleri hakkında bilgiler mi ortalıkta gezdi ve ceyceyden mi bilindi?
Aslında tek benzemeyen yönün zekan. Bizimkilerde yok çünkü,beyin yok
Üçüncü bir kişi daha vardı . Calci sus artık susTahminimi yazicam sadece diğer üyenin aile üyeleri ve nişanlısının aile üyeleri hakkında bilgiler mi ortalıkta gezdi ve ceyceyden mi bilindi?
Hayır yani çok saçma değil mi?Aynen öyle ettiler.
Sanki bir ceyceye anlatmışlar gibi davrandilar oysaki çoğu kişiye de yazmışlar zaten aahdbsvsvs
E beyinlisin annem. Beyinliye beyinli demek vatandaşlık görevimizBana beyinli demen ne hoş çiçeğim
Aynen öyle ettiler.
Olm bu site kadar şifreli konusma gizem kumpas entrika baska bi yerde yoktur. Bu kadar gizeme şifreye benim kadam basiyo mu ? Basmiyo tabii. Malum sahis kimdi bxjxjxjCeycey meselesi ile malum şahsın alakası yok kizlar ceycey o yüzden de gitmedi.
Ceyceye anlattıklarını başka başka insanlara da anlattıkları için sanki ceycey millete anlatmış gibi oldu olay
Halbuki alakası yoktu
Bacım sen kimsin ve neden bu kadar çok şey biliyorsunYa bide öğretmen bi arkadaş vardı çocuk sevmiyordu fazla ama evlendi hamile kaldı.Kocasının ailesi habire tüm kutlanacak günlerde dipdibe olmak istiyordu asla etkinlikleri bitmiyordu.Arada görüyorum sanki onun nicki ama hatırlayamadım.Kızın yatağı bile sorun olmuştu galiba odun mu vardı yatağın altında bişeyler bişeyler yarım hatırlıyorum.
Malum şahıs sensinOlm bu site kadar şifreli konusma gizem kumpas entrika baska bi yerde yoktur. Bu kadar gizeme şifreye benim kadam basiyo mu ? Basmiyo tabii. Malum sahis kimdi bxjxjxj
Yaa sıkıntılı bi dönemindi diye hatırlıyorum, o yüzden de hep merak ederdim, ben de hüzünlüydüm o zamanlar, vay beEvet profilimde mesajların olurdu hep dm de atardın bana nasılsın diyeondan ben de seni hemen tanıdım