KK Nostalji Treni 🫠

Peki bilmiyorummm nickini hatırladınız mi amcasının oğlu ile evliydi sorunlu bir evliligi vardı boşanmayı çok istiyordu ama ailesi arkasında değildi
Eşi cinsel manada da düşkündü bu kadına.
Altlı üstlü otuyorlardi kayinaile ile ya da kendi ailesi ile aynı binada otuyorlardi o kısmından emin değilim çok.
Sonra bir gün okudum ki anammm bir çocuğu daha olmuş ben şok.

Ben de öyle tahmin ediyordum.
Herkese anlatıyorlar özelden,sonra da bir kişiden biliyorlar. Ceyceyi severdim ben ,yanlışöbir şey yapacağını sanmıyorum.
Aynen öyle ettiler.
Sanki bir ceyceye anlatmışlar gibi davrandilar oysaki çoğu kişiye de yazmışlar zaten aahdbsvsvs

Peki bilmiyorummm nickini hatırladınız mi amcasının oğlu ile evliydi sorunlu bir evliligi vardı boşanmayı çok istiyordu ama ailesi arkasında değildi
Eşi cinsel manada da düşkündü bu kadına.
Altlı üstlü otuyorlardi kayinaile ile ya da kendi ailesi ile aynı binada otuyorlardi o kısmından emin değilim çok.
Sonra bir gün okudum ki anammm bir çocuğu daha olmuş ben şok.
İpek değil dimi

Aynen öyle ettiler.
Sanki bir ceyceye anlatmışlar gibi davrandilar oysaki çoğu kişiye de yazmışlar zaten aahdbsvsvs
Tahminimi yazicam sadece diğer üyenin aile üyeleri ve nişanlısının aile üyeleri hakkında bilgiler mi ortalıkta gezdi ve ceyceyden mi bilindi?

Tahminimi yazicam sadece diğer üyenin aile üyeleri ve nişanlısının aile üyeleri hakkında bilgiler mi ortalıkta gezdi ve ceyceyden mi bilindi?
Hayır malum şahıs zaten babam su kişi bu kişi diye anlatiyormus millete.
Açıkçası ceyceyden bildi durumu ne alakası varsa.
Zaten sitede yazan kendisi idi ihaleyi birine yıkmak istedi kurban da ceycey oldu :)

Aynen öyle ettiler.
Hayır yani çok saçma değil mi?
İnsanın kendi söylediği yalana inanması gibi bir şey. İnsanlar çok değişik gerçekten.

Ya bide öğretmen bi arkadaş vardı çocuk sevmiyordu fazla ama evlendi hamile kaldı.Kocasının ailesi habire tüm kutlanacak günlerde dipdibe olmak istiyordu asla etkinlikleri bitmiyordu.Arada görüyorum sanki onun nicki ama hatırlayamadım.Kızın yatağı bile sorun olmuştu galiba odun mu vardı yatağın altında bişeyler bişeyler yarım hatırlıyorum.

Ceycey meselesi ile malum şahsın alakası yok kizlar ceycey o yüzden de gitmedi.
Ceyceye anlattıklarını başka başka insanlara da anlattıkları için sanki ceycey millete anlatmış gibi oldu olay
Halbuki alakası yoktu 😂😂
Olm bu site kadar şifreli konusma gizem kumpas entrika baska bi yerde yoktur. Bu kadar gizeme şifreye benim kadam basiyo mu ? Basmiyo tabii. Malum sahis kimdi bxjxjxj

Ya bide öğretmen bi arkadaş vardı çocuk sevmiyordu fazla ama evlendi hamile kaldı.Kocasının ailesi habire tüm kutlanacak günlerde dipdibe olmak istiyordu asla etkinlikleri bitmiyordu.Arada görüyorum sanki onun nicki ama hatırlayamadım.Kızın yatağı bile sorun olmuştu galiba odun mu vardı yatağın altında bişeyler bişeyler yarım hatırlıyorum.
Bacım sen kimsin ve neden bu kadar çok şey biliyorsun🤣

X