- 13 Mayıs 2017
- 1.638
- 7.291
-
- Konu Sahibi feliscatus
nEYok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter
Tereleliye vardı.yarım kilo kıyma fermişti KV siAy bi de o vardı ya, altıncı limoncu ne oldu acaba akıbeti, bi anda silindi gitti
Aha bunu birinin diyeceğini biliyordum bi günBacım sen kimsin ve neden bu kadar çok şey biliyorsun
Sassy patlamış. Aslında Feriha ymışKim patladı la bana da anlatın
Ya kadin dogudayim bebegim var esim bize bakmiyo makina alicam yardim 3din dedi. Sassy de kitap yolliycam kppssye hazirlan dedi kitap yolladi. Sonra bu kitaplar para etmiyo satamiyorum diye darlamis sassy i. Bana da gunde 5 lez msj atiyodu parami ne zaman gondericen diye. Dolandiriciymis kadin
SAASY o konuyla mi gitti bilmiyorum ama
aaa simdi bisiy soracagim sonra bu soruyu cevaplayacagimbirde sassy herkese dava açacaktı
hakkında dava açılan varsa bi seslensin yav
Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
Baska konu o zaman o. Benim bahsettigim 1.kk savaşı gibi bi konuydu. Tum tanidik uyeler birbirine girmsiti
Hayır malum şahıs zaten babam su kişi bu kişi diye anlatiyormus millete.
Açıkçası ceyceyden bildi durumu ne alakası varsa.
Zaten sitede yazan kendisi idi ihaleyi birine yıkmak istedi kurban da ceycey oldu :)
Neeeaaaayyy?Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Taytlı foto atılmış güyahayır hayır babasının ismi değildi mesele bir foto varmış attığı gruplarda paylaşıp dalga geçmişler topluca. ama ceyceye atmamış fotoyu. ceyceyle başka birşey yüzünden bozuştular.
Bacım ne diyonaaa simdi bisiy soracagim sonra bu soruyu cevaplayacagimtoplaşın öteceğim
önce sorumu soram sen ona jelly berry mi ne oyle bir seyin tarifini vermismiydin
2011 konusundan buralara geldik valla, biz de anlamadık nasıl olduSelam napıyoruzbu benim ikinci üyelik ilk üyeliğim 2012 de açmıştım pembiş gelin olarak mobilyalarımı bile atmıştım buraya.
Valla ceycey açıkçası güme gitti o konularda.hayır hayır babasının ismi değildi mesele bir foto varmış attığı gruplarda paylaşıp dalga geçmişler topluca. ama ceyceye atmamış fotoyu. ceyceyle başka birşey yüzünden bozuştular.
Ha burda küfür serbest mi?Sassy patlamış. Aslında Feriha ymış
Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
O ne kız haçlı seferi gibi