- 14 Haziran 2019
- 14.432
- 69.871
-
- Konu Sahibi feliscatus
O zaman sana biri yada kendi söylemiş gibi kudra septi demek yerine kendi çıkarımın olduğunu yazsaydın noop. Biliyor gibi yazmandan rahatsız oldu diyorum. Sorun gayet açık.nerden bilebilirim?
kudrayla görüşüyormuşsun ona sorabilirsin.
bilebilmem için onun yada bilen birinin söylemesi lazım.
kendisi öyle birşey söylemiş olsa yada bilen biri bunu söylese yazmazdım zaten.
kendi çıkarımımı paylaşmamdan hoşlanmadıysa yapacak birşeyim yok.
geldiğinde profilinde paylaşsın o zaman noop böyle yazmıştı bir konuda ama ben o değilim diye.
BuldumAy kız az yatmadı anasının babasının kapısında barışmak için nuh dediler peygamber demediler almadılar kızı eve.Zaten yurtdışında yaşıyorlardı kız yapayalnız kaldı ayrıldılar macarla Türk sevgili yaptı.Yine de barışmamıştı ailesi ya nasıl üzülmüştüm haline.
Nickini hatırlayamadım.
Şimdi sana ne mesajlar geliyordurOlmaz mı la agdbsvsvs
BanlanacammCeycey meselesi ile malum şahsın alakası yok kizlar ceycey o yüzden de gitmedi.
Ceyceye anlattıklarını başka başka insanlara da anlattıkları için sanki ceycey millete anlatmış gibi oldu olay
Halbuki alakası yoktu
Rahatsiz olduysa kendisi bir zahmet girip yazabilir. Site belli, baslik belli, kullanici adi belli.O zaman sana biri yada kendi söylemiş gibi kudra septi demek yerine kendi çıkarımın olduğunu yazsaydın noop. Biliyor gibi yazmandan rahatsız oldu diyorum. Sorun gayet açık.
Banlanma kısım uslu dur havdvsBanlanacamm
Pusuda bekliyorum ben ya yakarım bu gezegeni dediğiniz an buradayım absbsbsbsbBanlanacamm
Geyik topiği mi Bubi tuzağı mı belli değil. Mune de aktif zatenBanlanma kısım uslu dur havdvs
O zaman sana biri yada kendi söylemiş gibi kudra septi demek yerine kendi çıkarımın olduğunu yazsaydın noop. Biliyor gibi yazmandan rahatsız oldu diyorum. Sorun gayet açık.
Onu da hatırlıyorum ama 45 yoktu yaşı sankiBide 45 yaşındayım diyen hemşire bi ablamız vardı.Ailesi sömürüyormuş parasını evlenmek istiyordu.Hatta meslektaşı biriyle görüşüyordu.Ablamıza değer vermiyordu evlenme diye akıl verdik verdik gitti evlendi galiba o adamla.Ailem beni kullanıyor kendi yuvam olsun istiyorum deyip duruyordu.Bu konu tüm çöp hafızamı döktü yeminle gece gece.Ben annelik topiklerinde geziyordum
Bazıları nereye gitse aynı muameleyi görüyor, baba evinde aile koca evinde koca sömürüyor kendi hayatları olamıyor, yalnızlıktan korkan bir yapıları olduğu için heralde.Bide 45 yaşındayım diyen hemşire bi ablamız vardı.Ailesi sömürüyormuş parasını evlenmek istiyordu.Hatta meslektaşı biriyle görüşüyordu.Ablamıza değer vermiyordu evlenme diye akıl verdik verdik gitti evlendi galiba o adamla.Ailem beni kullanıyor kendi yuvam olsun istiyorum deyip duruyordu.Bu konu tüm çöp hafızamı döktü yeminle gece gece.Ben annelik topiklerinde geziyordum
Kendisine söylenmiş gibi anlatmadı. Şurdan şurdan çıkardım diye alt alt mesaj bile yazdı. Bu herkesin sitede yaptığı bir şey.Benim tahminim olarak yazmadın noop bu arada kudra septi dedin. Biliyor gibi. Ben de o yada değil demedim iki ismi bir yazmandan hoşlanmadı dedim. Atılmış dahi olsa belirtmediği bir nicki onunla bağlamamalısın
Şu an ben 35 oldum ya 10 yaş fark hesaplıyordum ablayla heralde 35ti o zamanOnu da hatırlıyorum ama 45 yoktu yaşı sanki
Aşkolsun,sen nası çıkaramazsın yav herkesin her zıkkımını bilen insanEn son sırf ailesi istiyor diye saçma sapan bir tiple evlenecekti ya ama nicki çıkaramadım.
Gerçekten de öyle ablaya yazarken sinirim tepeme çıkıyordu sarsalayasım geliyordu.Bazıları nereye gitse aynı muameleyi görüyor, baba evinde aile koca evinde koca sömürüyor kendi hayatları olamıyor, yalnızlıktan korkan bir yapıları olduğu için heralde.
Ben de öyle tahmin ediyordum.Ceycey meselesi ile malum şahsın alakası yok kizlar ceycey o yüzden de gitmedi.
Ceyceye anlattıklarını başka başka insanlara da anlattıkları için sanki ceycey millete anlatmış gibi oldu olay
Halbuki alakası yoktu