KK Nostalji Treni 🫠

O zaman sana biri yada kendi söylemiş gibi kudra septi demek yerine kendi çıkarımın olduğunu yazsaydın noop. Biliyor gibi yazmandan rahatsız oldu diyorum. Sorun gayet açık.

Buldum

Banlanacamm

O zaman sana biri yada kendi söylemiş gibi kudra septi demek yerine kendi çıkarımın olduğunu yazsaydın noop. Biliyor gibi yazmandan rahatsız oldu diyorum. Sorun gayet açık.
Rahatsiz olduysa kendisi bir zahmet girip yazabilir. Site belli, baslik belli, kullanici adi belli.
Siz niye gelip guzelim konuyu geriyorsunuz? Allah allag

Bide 45 yaşındayım diyen hemşire bi ablamız vardı.Ailesi sömürüyormuş parasını evlenmek istiyordu.Hatta meslektaşı biriyle görüşüyordu.Ablamıza değer vermiyordu evlenme diye akıl verdik verdik gitti evlendi galiba o adamla.Ailem beni kullanıyor kendi yuvam olsun istiyorum deyip duruyordu.Bu konu tüm çöp hafızamı döktü yeminle gece gece.Ben annelik topiklerinde geziyordum

tamam siz sorun olarak görün ben öyle görmüyorum.
çünkü bu edindiğim bir bilgi değil.

Onu da hatırlıyorum ama 45 yoktu yaşı sanki

Bazıları nereye gitse aynı muameleyi görüyor, baba evinde aile koca evinde koca sömürüyor kendi hayatları olamıyor, yalnızlıktan korkan bir yapıları olduğu için heralde.

Benim tahminim olarak yazmadın noop bu arada kudra septi dedin. Biliyor gibi. Ben de o yada değil demedim iki ismi bir yazmandan hoşlanmadı dedim. Atılmış dahi olsa belirtmediği bir nicki onunla bağlamamalısın
Kendisine söylenmiş gibi anlatmadı. Şurdan şurdan çıkardım diye alt alt mesaj bile yazdı. Bu herkesin sitede yaptığı bir şey.
şu şunun yeni üyeliği, şu ikinci üyelik falan diye günde bin kişiye yapıyoruz bunu. Aktif olan olmayan herkes herkese yapıyor. Kudranın kendisi de yazmıyo muydu sen şunun yeni üyeliğisin diye? Bu goygoy için açılmış bir konu bence uzatmaya gerek yok. Boşuna gerilmeyelim

En son sırf ailesi istiyor diye saçma sapan bir tiple evlenecekti ya ama nicki çıkaramadım.
Aşkolsun,sen nası çıkaramazsın yav herkesin her zıkkımını bilen insan
Ne olaylar varmış bana hiç anlatmadın yav,insan arada özet neyin geçer

Ben de öyle tahmin ediyordum.
Herkese anlatıyorlar özelden,sonra da bir kişiden biliyorlar. Ceyceyi severdim ben ,yanlışöbir şey yapacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…