KK Nostalji Treni 🫠

Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter:KK66:
nE

Bacım sen kimsin ve neden bu kadar çok şey biliyorsun🤣
Aha bunu birinin diyeceğini biliyordum bi gün🤣
Kardeş ben tüm konulara yazıyordum da beni kimse kaale almıyordu 🤣
Ben suya sabuna dokunmayan ama her şeyden de haberi olan şahıs.
Narsist koca konularından biride bendeydi 😅

Ya kadin dogudayim bebegim var esim bize bakmiyo makina alicam yardim 3din dedi. Sassy de kitap yolliycam kppssye hazirlan dedi kitap yolladi. Sonra bu kitaplar para etmiyo satamiyorum diye darlamis sassy i. Bana da gunde 5 lez msj atiyodu parami ne zaman gondericen diye. Dolandiriciymis kadin
SAASY o konuyla mi gitti bilmiyorum ama

Baska konu o zaman o. Benim bahsettigim 1.kk savaşı gibi bi konuydu. Tum tanidik uyeler birbirine girmsiti 🤣

Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.

Nööyyh :skandal:

Hayır malum şahıs zaten babam su kişi bu kişi diye anlatiyormus millete.
Açıkçası ceyceyden bildi durumu ne alakası varsa.
Zaten sitede yazan kendisi idi ihaleyi birine yıkmak istedi kurban da ceycey oldu :)

hayır hayır babasının ismi değildi mesele bir foto varmış attığı gruplarda paylaşıp dalga geçmişler topluca. ama ceyceye atmamış fotoyu. ceyceyle başka birşey yüzünden bozuştular.

Neeeaaaayyy?
Ulan benim aklıma gelmişti düzmece olduğu. Nooption Nooption a söylediğimi hatırlıyorum hatta. Değil miydi la kanka söylesene Nooption Nooption

Bugün 2016 konularınu görünce şaşırtmadı gerçi bu.

O ne kız haçlı seferi gibi 🤣

Qhsh oyle gibiydi zaten. Ayyy hayatta bulamam ama o konudan sonra burda ismi gecen uyeler teker teker gitti zatn. Meger hepsi birbirini taniyomus, bir kısmıda yalan soyluyomus. Hatta birisinin Balayi fotolari bile baskasinin cikmisti, instagramdan alip atmis buraya

X