- 14 Haziran 2019
- 14.431
- 69.871
-
- Konu Sahibi feliscatus
O dava açılmadı. Ben kudrayı biliyorum konuşuyorum, o geceyle alakalı değil gelmemesi. Hem iş hem sınavlar yoğun olduğu için girmiyordu. Bir süre sonra dönebilirim de diyordu. Ve bu yaptığın ifşa hiç hoş değil, ceyceyden peki e farklı olmadı noop. Kudra da hoşlanmadı bu şekilde iki ismi yazmandan.o dava açıldı mı acaba ya çok merak ediyorum
Ben ayakta uyuyorum yaaa hiç hatırlamıyorum bunları
KimÇok pis ortalık karıştı üfff.ceycey hakkında bilmediğimiz durumları ortaya döktüler
Macar ile evlenin nicki çilekli bişeydi. Adı Marco mu neydiAy aralarda yazdınız mı görmedim elmayra,adam olacak kız falan vardı.Sohbet topiği açmışlardı anlaşıp anlaşıp bi konuya hurra ediyorlardı.Töbe mahalle baskısı gibi.Elmayra bi aldatılmış affetmiş.Sonra tekrar aldatıldı boşandı aralarda birileriyle görüştü eski eşinden hamile kaldı ay devamında noldu ben takip edemedim.
Macar biriyle evlenen kızımız vardı.Anası babası evlatlıktan reddetmişti.Ay bende bayağı bi eskiyim de belli etmiyorum
Cutemom hele asla unutamıyorum ya sülalece bi kurumda çalışıyorlardı.
#metooKimne zaman
Dur kiz bana anlatta oyle git jxjxjxjxjBen de kaçıyorum
O dava açılmadı. Ben kudrayı biliyorum konuşuyorum, o geceyle alakalı değil gelmemesi. Hem iş hem sınavlar yoğun olduğu için girmiyordu. Bir süre sonra dönebilirim de diyordu. Ve bu yaptığın ifşa hiç hoş değil, ceyceyden peki e farklı olmadı noop. Kudra da hoşlanmadı bu şekilde iki ismi yazmandan.
Yok atılmadı hesabı aktif kendi girmiyor.kudra atılmadı mı?
ben atıldı diye biliyorum geri dönme ihtimali yok diye düşünmüştüm.
ceyceyden farkına gelince ben kendi düşüncemi yazdım kudrayla özelde yada başka şekilde bir sohbetim olmadığı için biliyordum da yazmadım.
bu ifşa değil benim tahminim.
kudra hoşlanmadıysa yapabilecek birşeyim yok. demek ki doğruymuş doğrulamış oldun.
Benim tahminim olarak yazmadın noop bu arada kudra septi dedin. Biliyor gibi. Ben de o yada değil demedim iki ismi bir yazmandan hoşlanmadı dedim. Atılmış dahi olsa belirtmediği bir nicki onunla bağlamamalısınkudra atılmadı mı?
ben atıldı diye biliyorum geri dönme ihtimali yok diye düşünmüştüm.
ceyceyden farkına gelince ben kendi düşüncemi yazdım kudrayla özelde yada başka şekilde bir sohbetim olmadığı için biliyordum da yazmadım.
bu ifşa değil benim tahminim.
kudra hoşlanmadıysa yapabilecek birşeyim yok. demek ki doğruymuş doğrulamış oldun.
Önce zictired diye bir görsel vardı sonra değiştirdiler ama ben yapmadım shdbsbd
Doktor sanıp çok mesaj atan oluyor muyduÖnce zictired diye bir görsel vardı sonra değiştirdiler ama ben yapmadım shdbsbd
Ay kız az yatmadı anasının babasının kapısında barışmak için nuh dediler peygamber demediler almadılar kızı eve.Zaten yurtdışında yaşıyorlardı kız yapayalnız kaldı ayrıldılar macarla Türk sevgili yaptı.Yine de barışmamıştı ailesi ya nasıl üzülmüştüm haline.Macar ile evlenin nicki çilekli bişeydi. Adı Marco mu neydi
Kızı hatırlıyorum konularını da dur bakim bulabilir miyimAy kız az yatmadı anasının babasının kapısında barışmak için nuh dediler peygamber demediler almadılar kızı eve.Zaten yurtdışında yaşıyorlardı kız yapayalnız kaldı ayrıldılar macarla türk sevgili yaptı.Yine de barışmamıştı ailesi ya nasıl üzülmüştüm haline.
Nickini hatırlayamadım.
Benim tahminim olarak yazmadın noop bu arada kudra septi dedin. Biliyor gibi. Ben de o yada değil demedim iki ismi bir yazmandan hoşlanmadı dedim. Atılmış dahi olsa belirtmediği bir nicki onunla bağlamamalısın
Sana şu an anlatılıyor ve bana dm atmazsan çok fena bozulurumDur kiz bana anlatta oyle git jxjxjxjxj
En son sırf ailesi istiyor diye saçma sapan bir tiple evlenecekti ya ama nicki çıkaramadım.Ay kız az yatmadı anasının babasının kapısında barışmak için nuh dediler peygamber demediler almadılar kızı eve.Zaten yurtdışında yaşıyorlardı kız yapayalnız kaldı ayrıldılar macarla Türk sevgili yaptı.Yine de barışmamıştı ailesi ya nasıl üzülmüştüm haline.
Nickini hatırlayamadım.
Olmaz mı la agdbsvsvsDoktor sanıp çok mesaj atan oluyor muydu