- 3 Nisan 2014
- 36.012
- 146.577
-
- Konu Sahibi feliscatus
Korkuyorum bizim akraba falan çıkarsın diye. Hepsini zittir ettim çünküinşallah değilsindir,çok çok amin
Selam napıyoruz
Konundan tanıdım da çıkaramadım. Gözüme batıtordun sütoğlanBaş harfi vive…
Onun da akraba olduğundan şüpheliyim ya zatenbebeğim açtığı konuya bak şak diye vive olduğu anlaşılıyor zaten ben kefilim ahshhsba
O üye hakkında konuşmam. Bir aya yakın banlandım onun yüzündenYa benim için yine de malum üyenin sabaha kadar ağda yapması hala bir numara ya ahahababsbbs
Onun da akraba olduğundan şüpheliyim ya zatenvalla zıçarım inşallah değildir
Yazik kiz severdim ben ceyceyiya zaten ceycey ve birkaç kişinin atılmasını sasyle olan tartışması tetikledi. ceycey bülbül gibi özelde kimle ne konuştuğunu ortaya dökünce herkes birbirine girdi.
Ona sen hasta degil miydin dedim diye banlandim ya hala şoktayimO üye hakkında konuşmam. Bir aya yakın banlandım onun yüzünden
Aslında tek benzemeyen yönün zekan. Bizimkilerde yok çünkü,beyin yokKorkma kız değilim
Hoş geldin biriciğim ahahahshs senin bu ifşalardan haberin var mı varsa bana dm atsana absbsbsbYazik kiz severdim ben ceyceyi
Ama sitede hala kalanlar varya zaten ceycey ve birkaç kişinin atılmasını sasyle olan tartışması tetikledi. ceycey bülbül gibi özelde kimle ne konuştuğunu ortaya dökünce herkes birbirine girdi.
Yok kiz kimi ifşa etmislerHoş geldin biriciğim ahahahshs senin bu ifşalardan haberin var mı varsa bana dm atsana absbsbsb
Ben ayakta uyuyorum yaaa hiç hatırlamıyorum bunlarıya zaten ceycey ve birkaç kişinin atılmasını sasyle olan tartışması tetikledi. ceycey bülbül gibi özelde kimle ne konuştuğunu ortaya dökünce herkes birbirine girdi.
Yazik kiz severdim ben ceyceyi
Girme bile konusunaOna sen hasta degil miydin dedim diye banlandim ya hala şoktayim
Çok pis ortalık karıştı. ceycey hakkında bilmediğimiz durumları ortaya döktülerYok kiz kimi ifşa etmislerbana da yazin ben de bilcem bxjxjxj
Niye kiz ne kadar cok sevmeyeni varmis hdhxhxh boyle de diyince rahmetli olmus gibi oldu jxbxjxben kendisiyle muhattap olmadığım için bir sevgide beslemiyordum doğal olarak
Ama sitede hala kalanlar var
Az daha ben de güme gidiyordumevet var.
filmdelisini etiketledim önceki sayfalarda gelse de bildiği şeyi anlatsa keşke