KK Nostalji Treni 🫠

Ben de arada okuyordum önceden, millet öyle bi linç etmiş ki, içimin yağları eriyordu Ergenken açtığı konularla 29-30 yaşında açtığı konular arasında hiçbir fark yoktu bu arada; aynı kafa

Son düzenleme:
Tamam o zaman aynı konudan bahsediyoruz, dediğim gibi benzer birkaç olay oldu sitede, o yüzden sen hangisinden bahsettin bilmiyorum ama üyeleri en çok kızdıran olaylar hangileri dersen benim anlattığım olay en kötülerinden biriydi üyeler birleşip toplu dava açmışlardı o olay gibi birkaç olay daha var ama onlar bu bahsettiğim üye kadar çok afedersiniz yüzsüz değildi, kadın hem nispet yapıp kışkırtıcı fotoğraflar paylaşıyordu hem de yeni üyelikler alıyordu, epey süre yeni üyelik alıyor diye takibe almıştık geldikçe atıyorduk siteden.

Müdürüm, mandal acıtır, kıyamam; bantlayın : P

Geliyor mu hala yoksa vaz mı geçti?

Bence de en kötüsü buydu. Birde mahalledeki ikizlere mama alip ev kredisi ödeyen vardı. Diğerleri çırak kalır. Hakaret msjlarini fln hep hatırlıyorum bu tarz konularda ilk yazdığım da odur kocası ile mutlu pozları hala gözümün önünde.

Dolandırıcı bir üye daha vardı. Hamileyim canım lahmacun çekti kocam almadı çok üzgünüm gibi bir şeyler yazmıştı. Bir üye de ona lahmacun ısmarlamıştı. Sonra başka bir üye ortaya çıkardı birebir aynı konunun hamburgerli olanını başka sitede de açmıştı. Kadın karnı acıktıkça canı ne çekiyorsa ajıtasyonla onu ısmarlatıyomuş millete

Son düzenleme:

Kapıdan kovuşdukça bacadan girmiş dlfjkldfj

sarkmaları bant tutar mı dur bir deneyeyim yüzü enseye doğru bantlarım tutarsa tüm vücut girişirim

Yok yok seneler oldu gideli gelmiyor artık.
Koreliler bantlıyor, hep izledim onları. Estetik parasını denkleştiremezsem, nolur nolmaz bileyim diye. Gerçi hala, oğlanı üniversiteye göndermek için birikim yapmak mı, estetik operasyonum için harcamak mı arasında kararsızım. Bakalım, kısmet, 10 sene demez belli olur nasılsa

Mantolama varsa onun çok güzel etkisi oluyor duvarlarda sıcaklık bile ciddi oranda azalıyor.
Hadi yapalım ahretlik,2014'de bitti benim tam 50 yaşındaydım belirtleride 1 yıl filan sürdü hatta 2 kerede gebelik testi yaptırmıştım 2 ayda oluyordum 2 gün sürüp bitiyordu en son 6 ay sonra filan oldu sonra bir anda bitti.
Gnelde ya kafadan ya göğüsten geliyor bende ikiside vardı transit geçiyordu hemen terlemeyi hiççç demeyim şimdi şıpır şıpırrrr oda sjksjksjksjk

Hatırlıyorum o konuyu başka bir sitedede hamburger istemişti hatta onuda buradan bir üye ifşaladı.

Konuyu buldum bu:

Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Sadece hamburger ve lahmacunla kalsa iyi. İfşa eden üye ss atmıştı. pide, döner bir sürü şey istemiş bir de kendine inanmayan üyelere küfür etmişti

Evet 2. vaka da o, epey organize çalışmıştı o da, inanmayan olursa diye sözde yardım ettiği ailenin evinin fotoğraflarını atıyordu, insanlar minicik bebekler aç kalmasın kıyafet vb. ihtiyaçları giderilsin diye maddi yardım yaptılar meğer üye ev almış kredi ödüyormuş ona harcamış, üyeler ev sahibi yaptı kadını.

Velhasıl yardım konularında duygularınıza yenik düşmeyin hemen rapor edin, inanın kim ne amaçla açıyor belli olmuyor, gerçekten ihtiyaç sahiplerine Allah yardım etsin ama büyük kısmı ihtiyaç sahibi değil.

Bir de üzerinden çok geçti üye değiller artık ama benzer ruh halinde insanlar üye olabiliyor siteye, herkese her şeyinizi anlatmayın, herkese telefon numarası, sosyal medya hesabınızı vermeyin.
Böyle birkaç üye vardı, bir tanesi bana da çok yazıyordu ben kişisel bilgi paylaşmam ama mesela yaşadığım bölge üzerinden olabileceğim koordinatları öğrenmek için çok masumane duran sorular soruyordu, misal Mune abla haftaya Bodrum’a tatile gideceğim orada alışveriş yapabileceğim marketleri yazar mısın hangi markete gideyim, zincir marketler değil oranın yerel marketlerinden tavsiye edeceğin var mı diyordu, ben de yerellere girme fiyatları pahalı oluyor zincir marketlere gir diyordum, şimdi ne alaka diyeceksiniz sizler şahit oldunuz mu bilmiyorum fakat bir üye sitede o dönem popüler olan birkaç üyeyle arkadaş oldu, bunlar epey sıkı arkadaştılar vs derken ruhsal sorunları olan kişi bana sorulan sorular gibi sorularla sıkı arkadaş olduğu üyelerden bir tanesinin açık adresini tespit ediyor ve seni öldürmek istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor diyor, zamana yayılmış sizinle ilgili ipuçları da içeren masum gibi görülen her soru aslında masum olmayabiliyor, kiminle arkadaş olduğunuzu da kestiremiyorsunuz, ben o yüzden kendimi istediğim ölçüde açık ederim, istemediğim kısımları geçiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…