KK Nostalji Treni 🫠

Off şimdi merak edip eski konularına dalacağım oldu mu şimdi oldu mu

Sitede milleti dolandırıp eşleriyle mutluluk pozları olan birkaç üye vardı ama benim bahsettiklerimden biridir senin anlattığın konu, hatta yanılmıyorsam sonradan eşiyle beraber dolandırdığı için ikisi beraber girmişti hapse, bir çocuğu vardı diğerine de hamileydi haklıymış gibi sosyal medyadan bulan üyelere beddua da etti diye kalmış aklımda.

Bazıları sitede yaşanan bazı olayları bilmediğinden bizim milletimiz gönlü zengin de bir toplum, yaşlıya, hamileye, bebekli kadınlara üzülüyor elinden geldiğince yardım etmek istiyor, biz hayır olmaz deyince duygusuz görülüyoruz lakin afetleri dahi kullanan insanlar var, bu sebeple en doğrusu yardım talebiyle gelenleri devletin kurumlarına yönlendirmek, verdiğimiz 2 parça 2. el kıyafet diye bakanlar oluyor da işin aslı öyle değil sitede yardım etmek isteyen çok insan var, ki bunu afetlerde facialarda defalarca gördük, insanlar ister istemez elinde ne kadar işe yarayacak eşya kıyafet vs varsa yolluyor, o kişiler topladıkları her şeyi başka yerlerde nakite çeviriyor, gerçekten ihtiyacı olan başka insanlara faydası olacak şeyler neden milletin duygularını sömürünlerin kazanç kapısı olsun ki

Yani şu sitede benim bildiğim en az 2 üye var kendisini öldü diye ilan ettirip bunun üzerinden milletin duygularını sömüren, ölümün trollemesi olur mu onu bile yapıyorlar, ben her konuya acıyamıyorum maalesef altından bir şey çıkabilir diye bakıyorum konuya.

Ahretlik zaten normalde de vücut sıcaklığım yaz-kış 37’dir kışın yorgan kullanmam için sıcaklığın 5 derecenin altına düşmesi lazım, ki yorgan örtersem uzun kollu bir şey giyemem askılıyla yatıyorum, sıcak basmaları olurmuş ben onu zaten hayatım boyunca yaşadığımdan menopoza bağlı ekstra oluyor mu bilmiyorum Yalnız ben çabuk parlarım kızımla eşim menopoza girersen kendimizi sığınak inşa edelim diye dalga geçerlerdi, o sinir yok şimdi en azından şimdilik yok, zaman ne gösterecek yaşayarak tecrübe edeceğim, konu mu açsam ahretlikle menopoz günlüğümüz diye

Aa evet devamında hapis vs olabilir aynen birde büyük çocuk vardı oyuncak araba almistim
Ölüm ne ya, ölüm ne allahim gerçek acılar ile sinanmasinlar..
Afet konusu apayrı ne demek istediğini çok iyi anladım ama bence güzel bir yönetim var abla için rahat olsun
Ben tepki veremiyorum fakat yönetim hızlı hareket ediyor gerisi de kişinin kendi kararına kalmış bunları hep anlatıyoruz.

Konuya misafir geliriz çayınız çorbanız varmi
Banlanmak yasak olur dimi konuda

Yorganı bende çok kullanamıyorum nedense kışın bile battaniye kullanıyorum yatarken,sıcak basmaları feci bişi zaten nerdene zaman olacağının garantisi yok habersizce gelip ceeee deyip gidiyor bu yaşananlar farklı bişi göğüsten girip kafadan çıkıyor daralıyorun hemen ben öyle oluyordum arada tık tık ediyor gene hatırlatıyor kendini ilk yıllar feciydim 10 yıl olacak benimde .
Gel açalım gırgır şamata ederiz ben sana taktiklerde veririm sjksjksjksjk

Son düzenleme:

Bu arada ben aksam yorgan çıkardım ve sabah oh be üşümeden pamuk gibi uyumuşum diye kalktım

Not uzun kollu pijama ile

Aynı mevzudan bahsediyorsak, ki aynı minvalde 2-3 konu vardı o yüzden ikimiz aynı konudan mı bahsediyoruz bilmiyorum karı-koca davalık oldular kadın hapisteyken 2.ye hamileydi hatta hapse girdiği ilk zamanlar bebeğim olacak davanızı geri çekin diye yalvardı üyelere, üyeler geri adım atmayınca hapis çıkışı bebek de doğduktan sonra eşi ve çocuklarıyla ismi bilindik bir fastfooddan foto atmış altına da kışkırtıcı bir paylaşım yapmıştı, epey süre site gündemini meşgul etti bu olay hatta onca olaya rağmen kadın hangi yüzleyse artık defalarca üyelik aldı yakaladık attık yine gelmeye çalıştı, dolandırmaya doymamıştı.
Konuya misafir geliriz çayınız çorbanız varmi
Banlanmak yasak olur dimi konuda
Ahretlikle ateş basmalarımıza, diz kapaklarımızın sızlamalarına, sarkan yerlerimiz için mandalla tutturma önerilerimize tahammül edebilecekseniz neden olmasın

Galiba o ya, ben o dönem çok üzülüp siteden uzaklaşmistim ve uzun süre geldiğini eski konunun da uzun sürdüğünü ve yardım işinin son anda çıktığını da sen anlattikca hatırlıyorum son fotoğraf olayida evet oydu, tuh yazıklar olsun yazık o çocuklara.

Bu arada ben aksam yorgan çıkardım ve sabah oh be üşümeden pamuk gibi uyumuşum diye kalktım

Not uzun kollu pijama ile
Askılı ve şortla devamke bendede
Danışanlarımız çoğalır bence madem gelecekler herşeye hazırlık olsunlar yani
Aa tabi ki misafir boş gitmez çok ayıp
Kapıda önce parayı alıyoruz çay kek sonra

Çok güzel bir hastahane cikisi ve oyuncak almistim yazık bana be
Sonrasında sık geldiğini fln bilmiyorum ama sanırım küsüp gittiğim dönem

Oyuncu biri de var mı o kişiler arasında?

Askılı ve şortla devamke bendede

Danışanlarımız çoğalır bence madem gelecekler herşeye hazırlık olsunlar yani

Kapıda önce parayı alıyoruz çay kek sonra

Ben yeni Bir eve taşındım havası çok güzel 1 ay önce izinden döndük ben kış geldi zannediyorum Meğer orası akşamları mükemmel oluyormuş ise başlayınca acı gerçeği fark ettim. Yayla tadında bir yer öyle ferah ki

Güle güle otur evinde,yaz aylarıda harika olur o zaman esince o zamanda üşüme olması normal yani biz pişiyoruz şehirde 2 sene önce mantolama yapıldıda bu yaz biraz rahat ettik evde.

Güle güle otur evinde,yaz aylarıda harika olur o zaman esince o zamanda üşüme olması normal yani biz pişiyoruz şehirde 2 sene önce mantolama yapıldıda bu yaz biraz rahat ettik evde.

Çok teşekkür ederim, eski evimde hiç karşılıklı cam yoktu çok sıkıntı çekiyordum cephesi yoktu bu mevsimler bile yapış yapış geçerdi. Birde buraya yeni tadilat yapılmış muhtemelen oda etkili mantolama fln yeni. İnşallah kışında böyle mutlu olurum

Valla geyiğe açsak mı ahretlik, menopoz günlüğü yaparız seninle
10 yıl mı? Sen erken girmişsin, ben kendime erken diyordum birkaç sene daha gider diye bakıyordum çünkü regl döngüm çok düzenliydi öncesinde sinyal de vermedi çöt diye gitti bir süredir kendisinden haber alamıyorum
Hmmmm göğüsle kafa arası diyorsun o zaman benim kesin dondurucuya girmem lazım başka türlü kesmez
Ben battaniye de kullanamıyorum tuhaf mıyım neyimdir insanlar sıcak basması yüzünden yaz sıcağını istemez ben de yaz bitmesin istiyorum buhar olup uçsam da illa o güneş 40 derece yakacak beni hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…