-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.061
Off şimdi merak edip eski konularına dalacağım oldu mu şimdi oldu muKimden bahsettiğini çok iyi biliyorum. Hatta aynı kişiden bahsetsem mi diye çok düşündüm tuttum kendimi. Çok eski üye. Eski konularını arada okurum resmen elmas madeni gibi konuları
Ergen denebilecek yaşta üye olmuş siteye. Ergenlik dönemi konuları inanılmaz
Ben bunu bi yerden çıkarıcam ama nerdenDimi sonra gidip canım cicim yazıyoruz o kişiye. Ya da yeni konusunu sanki ilk defa açmış gibi yorum yapıyoruz kjfkldf
Sitede milleti dolandırıp eşleriyle mutluluk pozları olan birkaç üye vardı ama benim bahsettiklerimden biridir senin anlattığın konu, hatta yanılmıyorsam sonradan eşiyle beraber dolandırdığı için ikisi beraber girmişti hapse, bir çocuğu vardı diğerine de hamileydi haklıymış gibi sosyal medyadan bulan üyelere beddua da etti diye kalmış aklımda.Evet galiba. Birde adresten sosyal medyada aratıp eşiyle kolkkola fotoğraflar görmüştük baya ifşa olmuştu.
Çok oldu ev kredisi ödeyen oldu ama buna gencecik halimle bende yollamıştım hala şoktayım belli ki
Ahretlik zaten normalde de vücut sıcaklığım yaz-kış 37’dir kışın yorgan kullanmam için sıcaklığın 5 derecenin altına düşmesi lazım, ki yorgan örtersem uzun kollu bir şey giyemem askılıyla yatıyorum, sıcak basmaları olurmuş ben onu zaten hayatım boyunca yaşadığımdan menopoza bağlı ekstra oluyor mu bilmiyorumSıkıntılı günler seni bekler artık ahretlik,zordur o menapoz günleri kafamı buzluğun içine soktuğumu biliyorumkurban olsunlar şortlar croplar sana giy valla yakışıyorda sana güzel çıtırım
Hee vallla dediğin gibi gri gri oluyorum sonra her geyikten sonra sjksjksjksjk
Sitede milleti dolandırıp eşleriyle mutluluk pozları olan birkaç üye vardı ama benim bahsettiklerimden biridir senin anlattığın konu, hatta yanılmıyorsam sonradan eşiyle beraber dolandırdığı için ikisi beraber girmişti hapse, bir çocuğu vardı diğerine de hamileydi haklıymış gibi sosyal medyadan bulan üyelere beddua da etti diye kalmış aklımda.
Bazıları sitede yaşanan bazı olayları bilmediğinden bizim milletimiz gönlü zengin de bir toplum, yaşlıya, hamileye, bebekli kadınlara üzülüyor elinden geldiğince yardım etmek istiyor, biz hayır olmaz deyince duygusuz görülüyoruz lakin afetleri dahi kullanan insanlar var, bu sebeple en doğrusu yardım talebiyle gelenleri devletin kurumlarına yönlendirmek, verdiğimiz 2 parça 2. el kıyafet diye bakanlar oluyor da işin aslı öyle değil sitede yardım etmek isteyen çok insan var, ki bunu afetlerde facialarda defalarca gördük, insanlar ister istemez elinde ne kadar işe yarayacak eşya kıyafet vs varsa yolluyor, o kişiler topladıkları her şeyi başka yerlerde nakite çeviriyor, gerçekten ihtiyacı olan başka insanlara faydası olacak şeyler neden milletin duygularını sömürünlerin kazanç kapısı olsun ki
Yani şu sitede benim bildiğim en az 2 üye var kendisini öldü diye ilan ettirip bunun üzerinden milletin duygularını sömüren, ölümün trollemesi olur mu onu bile yapıyorlar, ben her konuya acıyamıyorum maalesef altından bir şey çıkabilir diye bakıyorum konuya.
Ahretlik zaten normalde de vücut sıcaklığım yaz-kış 37’dir kışın yorgan kullanmam için sıcaklığın 5 derecenin altına düşmesi lazım, ki yorgan örtersem uzun kollu bir şey giyemem askılıyla yatıyorum, sıcak basmaları olurmuş ben onu zaten hayatım boyunca yaşadığımdan menopoza bağlı ekstra oluyor mu bilmiyorumYalnız ben çabuk parlarım kızımla eşim menopoza girersen kendimizi sığınak inşa edelim diye dalga geçerlerdi, o sinir yok şimdi en azından şimdilik yok, zaman ne gösterecek yaşayarak tecrübe edeceğim, konu mu açsam ahretlikle menopoz günlüğümüz diye
Sitede milleti dolandırıp eşleriyle mutluluk pozları olan birkaç üye vardı ama benim bahsettiklerimden biridir senin anlattığın konu, hatta yanılmıyorsam sonradan eşiyle beraber dolandırdığı için ikisi beraber girmişti hapse, bir çocuğu vardı diğerine de hamileydi haklıymış gibi sosyal medyadan bulan üyelere beddua da etti diye kalmış aklımda.
Bazıları sitede yaşanan bazı olayları bilmediğinden bizim milletimiz gönlü zengin de bir toplum, yaşlıya, hamileye, bebekli kadınlara üzülüyor elinden geldiğince yardım etmek istiyor, biz hayır olmaz deyince duygusuz görülüyoruz lakin afetleri dahi kullanan insanlar var, bu sebeple en doğrusu yardım talebiyle gelenleri devletin kurumlarına yönlendirmek, verdiğimiz 2 parça 2. el kıyafet diye bakanlar oluyor da işin aslı öyle değil sitede yardım etmek isteyen çok insan var, ki bunu afetlerde facialarda defalarca gördük, insanlar ister istemez elinde ne kadar işe yarayacak eşya kıyafet vs varsa yolluyor, o kişiler topladıkları her şeyi başka yerlerde nakite çeviriyor, gerçekten ihtiyacı olan başka insanlara faydası olacak şeyler neden milletin duygularını sömürünlerin kazanç kapısı olsun ki
Yani şu sitede benim bildiğim en az 2 üye var kendisini öldü diye ilan ettirip bunun üzerinden milletin duygularını sömüren, ölümün trollemesi olur mu onu bile yapıyorlar, ben her konuya acıyamıyorum maalesef altından bir şey çıkabilir diye bakıyorum konuya.
Ahretlik zaten normalde de vücut sıcaklığım yaz-kış 37’dir kışın yorgan kullanmam için sıcaklığın 5 derecenin altına düşmesi lazım, ki yorgan örtersem uzun kollu bir şey giyemem askılıyla yatıyorum, sıcak basmaları olurmuş ben onu zaten hayatım boyunca yaşadığımdan menopoza bağlı ekstra oluyor mu bilmiyorumYalnız ben çabuk parlarım kızımla eşim menopoza girersen kendimizi sığınak inşa edelim diye dalga geçerlerdi, o sinir yok şimdi en azından şimdilik yok, zaman ne gösterecek yaşayarak tecrübe edeceğim, konu mu açsam ahretlikle menopoz günlüğümüz diye
Yorganı bende çok kullanamıyorum nedense kışın bile battaniye kullanıyorum yatarken,sıcak basmaları feci bişi zaten nerdene zaman olacağının garantisi yok habersizce gelip ceeee deyip gidiyorSitede milleti dolandırıp eşleriyle mutluluk pozları olan birkaç üye vardı ama benim bahsettiklerimden biridir senin anlattığın konu, hatta yanılmıyorsam sonradan eşiyle beraber dolandırdığı için ikisi beraber girmişti hapse, bir çocuğu vardı diğerine de hamileydi haklıymış gibi sosyal medyadan bulan üyelere beddua da etti diye kalmış aklımda.
Çıkın çıkın gelin engin tecrübelerimizi paylaşırız siteyle çay çorba kekte olacak sjksjksjk giriş ücretli olacak ona göreKonuya misafir geliriz çayınız çorbanız varmi
Banlanmak yasak olur dimi konuda
Aynı mevzudan bahsediyorsak, ki aynı minvalde 2-3 konu vardı o yüzden ikimiz aynı konudan mı bahsediyoruz bilmiyorum karı-koca davalık oldular kadın hapisteyken 2.ye hamileydi hatta hapse girdiği ilk zamanlar bebeğim olacak davanızı geri çekin diye yalvardı üyelere, üyeler geri adım atmayınca hapis çıkışı bebek de doğduktan sonra eşi ve çocuklarıyla ismi bilindik bir fastfooddan foto atmış altına da kışkırtıcı bir paylaşım yapmıştı, epey süre site gündemini meşgul etti bu olay hatta onca olaya rağmen kadın hangi yüzleyse artık defalarca üyelik aldı yakaladık attık yine gelmeye çalıştı, dolandırmaya doymamıştı.Aa evet devamında hapis vs olabilir aynen birde büyük çocuk vardı oyuncak araba almistim
Ölüm ne ya, ölüm ne allahim gerçek acılar ile sinanmasinlar..
Afet konusu apayrı ne demek istediğini çok iyi anladım ama bence güzel bir yönetim var abla için rahat olsun
Ben tepki veremiyorum fakat yönetim hızlı hareket ediyor gerisi de kişinin kendi kararına kalmış bunları hep anlatıyoruz.
Konuya misafir geliriz çayınız çorbanız varmi
Banlanmak yasak olur dimi konuda
Çıkın çıkın gelin engin tecrübelerimizi paylaşırız siteyle çay çorba kekte olacak sjksjksjk giriş ücretli olacak ona göreo kadar danışmanlık verecez .
Aynı mevzudan bahsediyorsak, ki aynı minvalde 2-3 konu vardı o yüzden ikimiz aynı konudan mı bahsediyoruz bilmiyorum karı-koca davalık oldular kadın hapisteyken 2.ye hamileydi hatta hapse girdiği ilk zamanlar bebeğim olacak davanızı geri çekin diye yalvardı üyelere, üyeler geri adım atmayınca hapis çıkışı bebek de doğduktan sonra eşi ve çocuklarıyla ismi bilindik bir fastfooddan foto atmış altına da kışkırtıcı bir paylaşım yapmıştı, epey süre site gündemini meşgul etti bu olay hatta onca olaya rağmen kadın hangi yüzleyse artık defalarca üyelik aldı yakaladık attık yine gelmeye çalıştı, dolandırmaya doymamıştı.
Ahretlikle ateş basmalarımıza, diz kapaklarımızın sızlamalarına, sarkan yerlerimiz için mandalla tutturma önerilerimize tahammül edebilecekseniz neden olmasın
Askılı ve şortla devamke bendedeBu arada ben aksam yorgan çıkardım ve sabah oh be üşümeden pamuk gibi uyumuşum diye kalktım
Not uzun kollu pijama ile
Danışanlarımız çoğalır bence madem gelecekler herşeye hazırlık olsunlar yaniAynı mevzudan bahsediyorsak, ki aynı minvalde 2-3 konu vardı o yüzden ikimiz aynı konudan mı bahsediyoruz bilmiyorum karı-koca davalık oldular kadın hapisteyken 2.ye hamileydi hatta hapse girdiği ilk zamanlar bebeğim olacak davanızı geri çekin diye yalvardı üyelere, üyeler geri adım atmayınca hapis çıkışı bebek de doğduktan sonra eşi ve çocuklarıyla ismi bilindik bir fastfooddan foto atmış altına da kışkırtıcı bir paylaşım yapmıştı, epey süre site gündemini meşgul etti bu olay hatta onca olaya rağmen kadın hangi yüzleyse artık defalarca üyelik aldı yakaladık attık yine gelmeye çalıştı, dolandırmaya doymamıştı.
Ahretlikle ateş basmalarımıza, diz kapaklarımızın sızlamalarına, sarkan yerlerimiz için mandalla tutturma önerilerimize tahammül edebilecekseniz neden olmasın
Kapıda önce parayı alıyoruz çay kek sonraAa tabi ki misafir boş gitmez çok ayıp
Aynı mevzudan bahsediyorsak, ki aynı minvalde 2-3 konu vardı o yüzden ikimiz aynı konudan mı bahsediyoruz bilmiyorum karı-koca davalık oldular kadın hapisteyken 2.ye hamileydi hatta hapse girdiği ilk zamanlar bebeğim olacak davanızı geri çekin diye yalvardı üyelere, üyeler geri adım atmayınca hapis çıkışı bebek de doğduktan sonra eşi ve çocuklarıyla ismi bilindik bir fastfooddan foto atmış altına da kışkırtıcı bir paylaşım yapmıştı, epey süre site gündemini meşgul etti bu olay hatta onca olaya rağmen kadın hangi yüzleyse artık defalarca üyelik aldı yakaladık attık yine gelmeye çalıştı, dolandırmaya doymamıştı.
Oyuncu biri de var mı o kişiler arasında?Kimden bahsettiğini çok iyi biliyorum. Hatta aynı kişiden bahsetsem mi diye çok düşündüm tuttum kendimi. Çok eski üye. Eski konularını arada okurum resmen elmas madeni gibi konuları
Ergen denebilecek yaşta üye olmuş siteye. Ergenlik dönemi konuları inanılmaz
Askılı ve şortla devamke bendede
Danışanlarımız çoğalır bence madem gelecekler herşeye hazırlık olsunlar yani
Kapıda önce parayı alıyoruz çay kek sonra
Konu açtığı tüm erkoların mesleğini hatırlamıyorum. Olma ihtimali var :dOyuncu biri de var mı o kişiler arasında?
Güle güle otur evinde,yaz aylarıda harika olur o zaman esince o zamanda üşüme olması normal yani biz pişiyoruz şehirde 2 sene önce mantolama yapıldıda bu yaz biraz rahat ettik evde.Ben yeni Bir eve taşındım havası çok güzel 1 ay önce izinden döndük ben kış geldi zannediyorum Meğer orası akşamları mükemmel oluyormuş ise başlayınca acı gerçeği fark ettim.Yayla tadında bir yer öyle ferah ki
Güle güle otur evinde,yaz aylarıda harika olur o zaman esince o zamanda üşüme olması normal yani biz pişiyoruz şehirde 2 sene önce mantolama yapıldıda bu yaz biraz rahat ettik evde.
Valla geyiğe açsak mı ahretlik, menopoz günlüğü yaparız seninleYorganı bende çok kullanamıyorum nedense kışın bile battaniye kullanıyorum yatarken,sıcak basmaları feci bişi zaten nerdene zaman olacağının garantisi yok habersizce gelip ceeee deyip gidiyorbu yaşananlar farklı bişi göğüsten girip kafadan çıkıyor daralıyorun hemen ben öyle oluyordum arada tık tık ediyor gene hatırlatıyor kendini ilk yıllar feciydim 10 olacak benimde .
Gel açalım gırgır şamata ederiz ben sana taktiklerde veririm sjksjksjksjk