KK Nostalji Treni 🫠

O takma popolar bizim buradaki marketlerde hep kaldı. Demek ki herkes poposundan memnun burada

O takma popolar bizim buradaki marketlerde hep kaldı. Demek ki herkes poposundan memnun burada
Buradakilerde bir tane bile kalmamıştı ilk geldiği gün gördüm ki baştan anlamadım bu ne diye elime aldım ana o ne takma popo Allah sizi bildiği gibi yapsın kim takar bunu dedim 2 gün sonra mı ne bir gittim bir tane kalmamış ki zincir markette satılan kaliteli olanlardan da değil beli de ince gösteren korseli daha dolgunları var onu da bizim bir kuzen sayesinde öğrendim meğer o kullanıyormuş spor yaptım diye yutturuyordu bir de

Ahiretlligin de hiç acimasi yok canim
Ya ama ben diyorum kızım olsa bakmam, ahretliğimi kaç defa banladım Ahretlik rekorlardan bahsetmiş, bir konuda 30 üye birden banladığımız olmuştu toplu katliam diye anılıyordu o tür banlanmalar, şu son 1-2 yıldır yine de nispeten iyi, bir topikte en fazla 3-5 üye banlanıyor.

Benim yükselenim dünyanın en sıkıcı burcu olan Başak
Kızımla aynısınız o zaman, ikizler burcu ve yükseleni de başak, ben koç yükselenim doğum saatim doğruysa aslan, eşim balık ama onun yükseleni bilmiyoruz annesi doğum saatini hatırlamıyor erkek oldu diye beyninden silmiş sanırım, kadın tam bir kız çocuk hastası da

O yüzden beni seviyorsun bana kanın kaynadı
Beni en iyi sen tanırsın o zaman abla

aaa kız hastası bir kv çok enteresan

Çok yakın arkadaşım almıştı takma popodan,ona başka isim vermişti demeyim şimdi burada geöenlerde bimde vardı rafta duruyordu sırıtıyordu resmen
Benim yükselenim dünyanın en sıkıcı burcu olan Başak
Yükselenimi bilmiyorum hiç doğum saatine göreymiş herhakde demi.
Oğlum da terazi burcu yükseleni koç. Ölüyorum abla çok fena çoookkkk
Terazi adaletlidir gerçi dengeli dengesizde derler
2010 yılının konusuydu hatta 15 kişi mapısa girmiştik 30 üyede rekor kırılmış tarihe geçmiş resmen .
Ne zaman eyik yapsak beraber anında griye çeviriyon beni çok üzülüyom sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…