- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.121
O dönemde etiketler vardı bizde durmadık tabi konuyla ilgili etiket yazınca 15 kişi güm diye gittik o zmana rekor bir sayıydıBuna haykırdım resmen
O takma popolar bizim buradaki marketlerde hep kaldı. Demek ki herkes poposundan memnun buradaBir kısmı hak etse de erkeklerin de işi zor, düşünsenize bu memlekette zincir marketlerde bile takma popo satılıyor, dolgulu sütyenler incecik gösteren korseler var, yüzü de bantlıyorsun adam o haline bayılıyor bir evleniyor kadının her şeyi takma
Erko muymus peki, öyle bi şeyden mi şüphelenilmişEvet evet ilk sayfalarda hatta birisi burdaysan ses et dedi
Buradakilerde bir tane bile kalmamıştıO takma popolar bizim buradaki marketlerde hep kaldı. Demek ki herkes poposundan memnun burada
O dönemde etiketler vardı bizde durmadık tabi konuyla ilgili etiket yazınca 15 kişi güm diye gittik o zmana rekor bir sayıydı
Benim en çok sarsıldığım kendime gelemediğim bir vefat olayı vardı kızım gibi sevdiğim doğum günümüzün bile aynı gün olan zebani yi hatırlarsınız belki,vefat haberinide ben vermiştim sitede.
Sonuçsuz kaldı desene olaylar.
Yükselenle alakalı herhalde beyken bir anda siyaha dönüşebiliyor fikirler
Bende terazi burcuyum acayip bir adalet duygum vardır.
Ya ama ben diyorum kızım olsa bakmam, ahretliğimi kaç defa banladımAhiretlligin de hiç acimasi yok canim
O kadar çok şüphelenmişler ki artık nick altına isyan etmiş erkek değilim diye fjfkfjfErko muymus peki, öyle bi şeyden mi şüphelenilmiş
Ahretlik kesmedi cezayı direk patron kesti acımadı hiçAhiretlligin de hiç acimasi yok canim
Çok sevilen biriydi kardeşi arayıp haber vermişti vefat ettiğini.Ben tanımıyorum ama sitede hala duvarına yazıyorlar..
Kızımla aynısınız o zaman, ikizler burcu ve yükseleni de başak, ben koç yükselenim doğum saatim doğruysa aslan, eşim balık ama onun yükseleni bilmiyoruz annesi doğum saatini hatırlamıyor erkek oldu diye beyninden silmiş sanırım, kadın tam bir kız çocuk hastası daBenim yükselenim dünyanın en sıkıcı burcu olan Başak
Ahahhahahahahahaha her saniyesi ayrı epik bir video
Kızımla aynısınız o zaman, ikizler burcu ve yükseleni de başak, ben koç yükselenim doğum saatim doğruysa aslan, eşim balık ama onun yükseleni bilmiyoruz annesi doğum saatini hatırlamıyor erkek oldu diye beyninden silmiş sanırım, kadın tam bir kız çocuk hastası da
Paranın hakkını verenlerde bugün.Ahahhahahahahahaha her saniyesi ayrı epik bir video
İnternete bunun için para ödüyorum.
Çok yakın arkadaşım almıştı takma popodan,ona başka isim vermişti demeyim şimdi buradaBuradakilerde bir tane bile kalmamıştıilk geldiği gün gördüm ki baştan anlamadım bu ne diye elime aldım ana o ne takma popo Allah sizi bildiği gibi yapsın kim takar bunu dedim 2 gün sonra mı ne bir gittim bir tane kalmamış ki zincir markette satılan kaliteli olanlardan da değil beli de ince gösteren korseli daha dolgunları var onu da bizim bir kuzen sayesinde öğrendim meğer o kullanıyormuş spor yaptım diye yutturuyordu bir de
Yükselenimi bilmiyorum hiç doğum saatine göreymiş herhakde demi.Benim yükselenim dünyanın en sıkıcı burcu olan Başak
Terazi adaletlidir gerçi dengeli dengesizde derlerOğlum da terazi burcu yükseleni koç. Ölüyorum abla çok fena çoookkkk
2010 yılının konusuydu hatta 15 kişi mapısa girmiştikYa ama ben diyorum kızım olsa bakmam, ahretliğimi kaç defa banladımAhretlik rekorlardan bahsetmiş, bir konuda 30 üye birden banladığımız olmuştu toplu katliam diye anılıyordu o tür banlanmalar, şu son 1-2 yıldır yine de nispeten iyi, bir topikte en fazla 3-5 üye banlanıyor.