- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.101
Burcum neymiş ?Bence burcuyla alakalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcum neymiş ?Bence burcuyla alakalı
Konuyu buldum bu:
Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum
Sadece hamburger ve lahmacunla kalsa iyi. İfşa eden üye ss atmıştı. pide, döner bir sürü şey istemiş bir de kendine inanmayan üyelere küfür etmişti
Bu tipler ruh hastası nasıl bir akıl tutulmasıyla böyle saçma sapan işlere kalkışırlar anlamam.Konuyu buldum bu:
Sadece hamburger ve lahmacunla kalsa iyi. İfşa eden üye ss atmıştı. pide, döner bir sürü şey istemiş bir de kendine inanmayan üyelere küfür etmişti
İkizler nerde görsem tanırımBurcum neymiş ?
İkizler nerde görsem tanırım
Şimd okudum gene sanada küfür etmişti,diğer üye ifşa etmişti kadınıda.bunu ben başka platformlarda bulup ifşa etmiştim hatırladım bunu. Bir yerde hamburger diğer yerde pizza istiyordu. Hepimize küfür etmişti
Ben değil ya bir üye gelip ifşa etmişti slfkşlgfk
Hep kendime maal ettim kusura bakmayın sory
Evet 2. vaka da o, epey organize çalışmıştı o da, inanmayan olursa diye sözde yardım ettiği ailenin evinin fotoğraflarını atıyordu, insanlar minicik bebekler aç kalmasın kıyafet vb. ihtiyaçları giderilsin diye maddi yardım yaptılar meğer üye ev almış kredi ödüyormuş ona harcamış, üyeler ev sahibi yaptı kadını.
Velhasıl yardım konularında duygularınıza yenik düşmeyin hemen rapor edin, inanın kim ne amaçla açıyor belli olmuyor, gerçekten ihtiyaç sahiplerine Allah yardım etsin ama büyük kısmı ihtiyaç sahibi değil.
Bir de üzerinden çok geçti üye değiller artık ama benzer ruh halinde insanlar üye olabiliyor siteye, herkese her şeyinizi anlatmayın, herkese telefon numarası, sosyal medya hesabınızı vermeyin.
Böyle birkaç üye vardı, bir tanesi bana da çok yazıyordu ben kişisel bilgi paylaşmam ama mesela yaşadığım bölge üzerinden olabileceğim koordinatları öğrenmek için çok masumane duran sorular soruyordu, misal Mune abla haftaya Bodrum’a tatile gideceğim orada alışveriş yapabileceğim marketleri yazar mısın hangi markete gideyim, zincir marketler değil oranın yerel marketlerinden tavsiye edeceğin var mı diyordu, ben de yerellere girme fiyatları pahalı oluyor zincir marketlere gir diyordum, şimdi ne alaka diyeceksiniz sizler şahit oldunuz mu bilmiyorum fakat bir üye sitede o dönem popüler olan birkaç üyeyle arkadaş oldu, bunlar epey sıkı arkadaştılar vs derken ruhsal sorunları olan kişi bana sorulan sorular gibi sorularla sıkı arkadaş olduğu üyelerden bir tanesinin açık adresini tespit ediyor ve seni öldürmek istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor diyor, zamana yayılmış sizinle ilgili ipuçları da içeren masum gibi görülen her soru aslında masum olmayabiliyor, kiminle arkadaş olduğunuzu da kestiremiyorsunuz, ben o yüzden kendimi istediğim ölçüde açık ederim, istemediğim kısımları geçiştiririm.
Sende mi ikizlersin kocamda ikizler ne zor burçsunuz öyle kocam öylede.Evet bildin
Ya benim onların videolarına inanasım gelmiyor 70 yaşındaki kadını sözde bantlarla burunlarına soktukları acayip şeylerle 20’lik gibi gösteren videoları var, estetiğe karşı değilim isteyen yaptırır ama ben yaptırmayı düşünmüyorum yüzüme botoks bile yaptırmadım hiç doğal yaşlanmayı tercih ediyorum, her yerim buruşsa da kadına bak sarkmış deseler de umurumda olmaz memnunum halimden, önemli olan da insanın kendisinin memnun olması zaten, valla umarım Allah sana da isteyen herkese de bol bol verir de hem çocuklarınızı gönlünüze göre okutursunuz hem de bantlamaktan kurtulursunuzKoreliler bantlıyor, hep izledim onları. Estetik parasını denkleştiremezsem, nolur nolmaz bileyim diye. Gerçi hala, oğlanı üniversiteye göndermek için birikim yapmak mı, estetik operasyonum için harcamak mı arasında kararsızım. Bakalım, kısmet, 10 sene demez belli olur nasılsa
Yine yemişim küfürü. Ben onu şikayet etmiştim beni karakola çağırdılar ona gidemedimŞimd okudum gene sanada küfür etmişti,diğer üye ifşa etmişti kadınıda.
Sende mi ikizlersin kocamda ikizler ne zor burçsunuz öyle kocam öylede.
Hatırladım dfklgjkfEn unutamadığım konulardan biride aynı evde 15 kişi yaşanacaktı,kızımız kıllıymış nişanlısı ondan kıllıymış demş git aldır bunları diye çok enterasan bir konuydu.
Sonuçsuz kaldı desene olaylar.Yine yemişim küfürü. Ben onu şikayet etmiştim beni karakola çağırdılar ona gidemedim
Yükselenle alakalı herhalde beyken bir anda siyaha dönüşebiliyor fikirlerAbla kadın ve erkeği arasında çok fark var. İkizler erkeği inanılmaz zor ya. Çok acayipler
Bide oturduk tabak çatal sayısını hesaplamıştık o konudan 15 kişi ban almıştıkHatırladım dfklgjkf
Ya benim onların videolarına inanasım gelmiyor 70 yaşındaki kadını sözde bantlarla burunlarına soktukları acayip şeylerle 20’lik gibi gösteren videoları var, estetiğe karşı değilim isteyen yaptırır ama ben yaptırmayı düşünmüyorum yüzüme botoks bile yaptırmadım hiç doğal yaşlanmayı tercih ediyorum, her yerim buruşsa da kadına bak sarkmış deseler de umurumda olmaz memnunum halimden, önemli olan da insanın kendisinin memnun olması zaten, valla umarım Allah sana da isteyen herkese de bol bol verir de hem çocuklarınızı gönlünüze göre okutursunuz hem de bantlamaktan kurtulursunuz
Konu bir anda öyle değişmiş ki sokak kokusu doldu burnuma ahshshshsbKonuyu buldum bu:
Bir kısmı hak etse de erkeklerin de işi zor, düşünsenize bu memlekette zincir marketlerde bile takma popo satılıyor, dolgulu sütyenler incecik gösteren korseler var, yüzü de bantlıyorsun adam o haline bayılıyor bir evleniyor kadının her şeyi takmaTabii ışık hileleri ve filtreler de dahil. 50 yaş oynatmaz da, kaliteli bi bantsa 10 yaş fark ettirir diye düşünüyorum. : D
Amin teşekkür ederim.
Bide oturduk tabak çatal sayısını hesaplamıştık o konudan 15 kişi ban almıştık