KK Nostalji Treni 🫠

Gazetecilik gibi bir bölüm okuyup çalışmalı bence. Çok arşivci ve araştırmacı gördüm.

Kendine haksızlık ediyorsun genç bayan. Taş gibi hatunsun her ne kadar yüzünü görmesem de fizik on numara beş yıldız
Yüz kaz ayaklı 51 yaşındaki kadının fiziği ne kadar olabilirse o kadar işte, yerçekimi üzerime üzerime geliyor nasılsa bir süre sonra her şeyimi yerden toplayacağımdan gittiği yere kadar tadını çıkarayım bari
Ahretliğim taş gibi taş şort crop vazgeçilmesi onun
Ahretliğim menopoza da girdim ne giysem sıkıntı basıyor şort crop efil efil, 70’likte olsa giymeye devam edeceğim sanırım, sarkan yerlerimi toplayıp bacağıma bağlamak zorunda da kalsam crop ve şort giyerim
Gece gece rüyamda kendimi bir evde tıkılmış gördüm ahaaa mapısa girecem dedim kesin
Aman ahretlik etme, gündüz niyetine hayır olsun diyelim de banlanma, sen ne zaman benimle geyik yapıp gülsen gidiyorsun, bu döngüyü bozmak lazım
Yorumda bulunmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam zira üzerinden 13 yıl geçmiş toplanan yardımlar başka bir sitede satılırken yakalanmıştı sanki, öyle çok vaka oldu sitede de sizler birkaçını hatırlarsınız topladıklarını özel mesajla başka üyelere satmaya çalışanlar da oldu, bir üye bebekli bir kadına yardım topluyorum dedi ki epeyce para yardımı da toplamış ama paraları kendi yemişti, elinde olmayan ürünleri satıp parasıyla sırra kadem basanlar oldu, bazı olaylar mahkemeye taşındı hapse girenler oldu bu yüzden de bireysel yardım konuları yasaklandı, satış topiklerinde de 2. el ürün bile olsa bir ara topiklerde epey sıkı takipteydik, şimdilerde 2. el uygulamaları var da bizim sitedeki satış bölümüne o kadar gelen olmuyor.

Evet galiba. Birde adresten sosyal medyada aratıp eşiyle kolkkola fotoğraflar görmüştük baya ifşa olmuştu.
Çok oldu ev kredisi ödeyen oldu ama buna gencecik halimle bende yollamıştım hala şoktayım belli ki

Sıkıntılı günler seni bekler artık ahretlik,zordur o menapoz günleri kafamı buzluğun içine soktuğumu biliyorum kurban olsunlar şortlar croplar sana giy valla yakışıyorda sana güzel çıtırım

Hee vallla dediğin gibi gri gri oluyorum sonra her geyikten sonra sjksjksjksjk

Kimden bahsettiğini çok iyi biliyorum. Hatta aynı kişiden bahsetsem mi diye çok düşündüm tuttum kendimi. Çok eski üye. Eski konularını arada okurum resmen elmas madeni gibi konuları

Ergen denebilecek yaşta üye olmuş siteye. Ergenlik dönemi konuları inanılmaz

Kıbrıs'ta okuyan çok zorlanan bir uye Hatırladım..

sitede eski üye olmanın zararı dkfgjfkldgj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…