- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.041
BennKizlaaaar tereliye efsanesini sadece bordo bereliler bilir kimler onlar
Yine gelse keşke konuları eksinli. ama belki de aramizdadir bilemeyiz.
Yüz kaz ayaklıKendine haksızlık ediyorsun genç bayan. Taş gibi hatunsun her ne kadar yüzünü görmesem de fizik on numara beş yıldız
Ahretliğim menopoza da girdim ne giysem sıkıntı basıyor şort crop efil efil, 70’likte olsa giymeye devam edeceğim sanırım, sarkan yerlerimi toplayıp bacağıma bağlamak zorunda da kalsam crop ve şort giyerimAhretliğim taş gibi taş şort crop vazgeçilmesi onun
Aman ahretlik etme, gündüz niyetine hayır olsun diyelim de banlanma, sen ne zaman benimle geyik yapıp gülsen gidiyorsun, bu döngüyü bozmak lazımGece gece rüyamda kendimi bir evde tıkılmış gördüm ahaaa mapısa girecem dedim kesin
Yorumda bulunmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam zira üzerinden 13 yıl geçmiş toplanan yardımlar başka bir sitede satılırken yakalanmıştı sanki, öyle çok vaka oldu sitede de sizler birkaçını hatırlarsınız topladıklarını özel mesajla başka üyelere satmaya çalışanlar da oldu, bir üye bebekli bir kadına yardım topluyorum dedi ki epeyce para yardımı da toplamış ama paraları kendi yemişti, elinde olmayan ürünleri satıp parasıyla sırra kadem basanlar oldu, bazı olaylar mahkemeye taşındı hapse girenler oldu bu yüzden de bireysel yardım konuları yasaklandı, satış topiklerinde de 2. el ürün bile olsa bir ara topiklerde epey sıkı takipteydik, şimdilerde 2. el uygulamaları var da bizim sitedeki satış bölümüne o kadar gelen olmuyor.Mune abla bisey sorucam 2010larda bir konu vardı hatırlarsın mutlaka çünkü is kötü yerlere gitmişti, yardım toplamıştı sonra sosyal medyada esi ile kolkola fotoğraflar çıkmıştı hamileydi boşanıyordu bebek kıyafeti yollayan oldu ay nolur hatırladıklarını anlat aklıma geldikçe merak ediyorum konunun yarısını hatirlamiyorumvalla uslu durucam sonra
Kızıpta siteden atma beni
Yüz kaz ayaklı51 yaşındaki kadının fiziği ne kadar olabilirse o kadar işte, yerçekimi üzerime üzerime geliyor nasılsa bir süre sonra her şeyimi yerden toplayacağımdan gittiği yere kadar tadını çıkarayım bari
Ahretliğim menopoza da girdim ne giysem sıkıntı basıyor şort crop efil efil, 70’likte olsa giymeye devam edeceğim sanırım, sarkan yerlerimi toplayıp bacağıma bağlamak zorunda da kalsam crop ve şort giyerim
Aman ahretlik etme, gündüz niyetine hayır olsun diyelim de banlanma, sen ne zaman benimle geyik yapıp gülsen gidiyorsun, bu döngüyü bozmak lazım
Yorumda bulunmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam zira üzerinden 13 yıl geçmiş toplanan yardımlar başka bir sitede satılırken yakalanmıştı sanki, öyle çok vaka oldu sitede de sizler birkaçını hatırlarsınız topladıklarını özel mesajla başka üyelere satmaya çalışanlar da oldu, bir üye bebekli bir kadına yardım topluyorum dedi ki epeyce para yardımı da toplamış ama paraları kendi yemişti, elinde olmayan ürünleri satıp parasıyla sırra kadem basanlar oldu, bazı olaylar mahkemeye taşındı hapse girenler oldu bu yüzden de bireysel yardım konuları yasaklandı, satış topiklerinde de 2. el ürün bile olsa bir ara topiklerde epey sıkı takipteydik, şimdilerde 2. el uygulamaları var da bizim sitedeki satış bölümüne o kadar gelen olmuyor.
Sıkıntılı günler seni bekler artık ahretlik,zordur o menapoz günleri kafamı buzluğun içine soktuğumu biliyorumYüz kaz ayaklı51 yaşındaki kadının fiziği ne kadar olabilirse o kadar işte, yerçekimi üzerime üzerime geliyor nasılsa bir süre sonra her şeyimi yerden toplayacağımdan gittiği yere kadar tadını çıkarayım bari
Ahretliğim menopoza da girdim ne giysem sıkıntı basıyor şort crop efil efil, 70’likte olsa giymeye devam edeceğim sanırım, sarkan yerlerimi toplayıp bacağıma bağlamak zorunda da kalsam crop ve şort giyerim
Aman ahretlik etme, gündüz niyetine hayır olsun diyelim de banlanma, sen ne zaman benimle geyik yapıp gülsen gidiyorsun, bu döngüyü bozmak lazım
Yorumda bulunmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam zira üzerinden 13 yıl geçmiş toplanan yardımlar başka bir sitede satılırken yakalanmıştı sanki, öyle çok vaka oldu sitede de sizler birkaçını hatırlarsınız topladıklarını özel mesajla başka üyelere satmaya çalışanlar da oldu, bir üye bebekli bir kadına yardım topluyorum dedi ki epeyce para yardımı da toplamış ama paraları kendi yemişti, elinde olmayan ürünleri satıp parasıyla sırra kadem basanlar oldu, bazı olaylar mahkemeye taşındı hapse girenler oldu bu yüzden de bireysel yardım konuları yasaklandı, satış topiklerinde de 2. el ürün bile olsa bir ara topiklerde epey sıkı takipteydik, şimdilerde 2. el uygulamaları var da bizim sitedeki satış bölümüne o kadar gelen olmuyor.
Ben hatırlıyorum. İyi bi kızdı. En son düğünüme gelmeni çok isterdim demiştiEskilerden @Kajmery34 vardı kimler hatırlıyor? Uzatmalı nişanlısı ile evlenecekti ve kk yi birakmisti
Kimden bahsettiğini çok iyi biliyorum. Hatta aynı kişiden bahsetsem mi diye çok düşündüm tuttum kendimi. Çok eski üye. Eski konularını arada okurum resmen elmas madeni gibi konularıBurada siyasetçiye, yazara, topçuya popçuya kafayı takıp duran, yanından geçip nefes alan herkesin kendisine ilgisi olduğunu zanneden bi cringe şelalesi üye var da, aktif olduğu için isim veremiyorumHer konusunda paralayasım geliyo, konu açsa da linçlesem Zaten hep tepki alıyo, sonra da konuyu kapatıp gidiyo hfjsjdjddk
Merak ediyorum nasıl şimdi. Bazı üyeler yarıda bırakılan diziler gibi merakta bırakıyor insanıBen hatırlıyorum. İyi bi kızdı. En son düğünüme gelmeni çok isterdim demişti
Gazetecilik gibi bir bölüm okuyup çalışmalı bence. Çok arşivci ve araştırmacı gördüm.
Sitenin müge anlisiBen de gidip muhasebeci oldum işte
Kızlar ya bi kız vardı. Kıbrıs’ta okuyordu. Harçlıklarını sevgilisine yediriyordu. Hatta oğlanın annesi gelmişti, ikisi sinemaya girmişti de bu kız 4 saat girişte onları beklemişti. Şimdi aklıma geldi ya ne yaptı acaba. İnşAllah kurtulmuştur onlardan .
Kimden bahsettiğini çok iyi biliyorum. Hatta aynı kişiden bahsetsem mi diye çok düşündüm tuttum kendimi. Çok eski üye. Eski konularını arada okurum resmen elmas madeni gibi konuları
Ergen denebilecek yaşta üye olmuş siteye. Ergenlik dönemi konuları inanılmaz
Öyle deme ya. Bazı şeyleri hatırlayamamak çok kötüLanet gelsin bu hafızaya
Zorlanıyormuydu bilmiyorum ama ailesinin gönderdiği paraları sevgilisine veriyordu çünkü paşa bey çalışmayı sevmiyordu.Kıbrıs'ta okuyan çok zorlanan bir uye Hatırladım..
Öyle deme ya. Bazı şeyleri hatırlayamamak çok kötü
Aynen öyle vallaMerak ediyorum nasıl şimdi. Bazı üyeler yarıda bırakılan diziler gibi merakta bırakıyor insanı