KK Nostalji Treni 🫠

bunu ben başka platformlarda bulup ifşa etmiştim hatırladım bunu. Bir yerde hamburger diğer yerde pizza istiyordu. Hepimize küfür etmişti

Ben değil ya bir üye gelip ifşa etmişti slfkşlgfk
Hep kendime maal ettim kusura bakmayın sory

Şimd okudum gene sanada küfür etmişti,diğer üye ifşa etmişti kadınıda.

Vay bunu bilmiyordum denk gelmedim çok korkutucu
Benimde şahit olduğum olaylar var, size ne kdr yansıdı bilmiyorum ama kesinlikle ekran arkasında gizli değiliz ve tam tersi yazdığımız gibi değiliz.

Ya benim onların videolarına inanasım gelmiyor 70 yaşındaki kadını sözde bantlarla burunlarına soktukları acayip şeylerle 20’lik gibi gösteren videoları var, estetiğe karşı değilim isteyen yaptırır ama ben yaptırmayı düşünmüyorum yüzüme botoks bile yaptırmadım hiç doğal yaşlanmayı tercih ediyorum, her yerim buruşsa da kadına bak sarkmış deseler de umurumda olmaz memnunum halimden, önemli olan da insanın kendisinin memnun olması zaten, valla umarım Allah sana da isteyen herkese de bol bol verir de hem çocuklarınızı gönlünüze göre okutursunuz hem de bantlamaktan kurtulursunuz

Tabii ışık hileleri ve filtreler de dahil. 50 yaş oynatmaz da, kaliteli bi bantsa 10 yaş fark ettirir diye düşünüyorum. : D
Amin teşekkür ederim.

Tabii ışık hileleri ve filtreler de dahil. 50 yaş oynatmaz da, kaliteli bi bantsa 10 yaş fark ettirir diye düşünüyorum. : D
Amin teşekkür ederim.
Bir kısmı hak etse de erkeklerin de işi zor, düşünsenize bu memlekette zincir marketlerde bile takma popo satılıyor, dolgulu sütyenler incecik gösteren korseler var, yüzü de bantlıyorsun adam o haline bayılıyor bir evleniyor kadının her şeyi takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…