- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.081
Ayyy bende sorayım kızlar morportakal vardı bir sürü evleri vardı filan o ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de arada okuyordum önceden, millet öyle bi linç etmiş ki, içimin yağları eriyordu Ergenken açtığı konularla 29-30 yaşında açtığı konular arasında hiçbir fark yoktu bu arada; aynı kafaKimden bahsettiğini çok iyi biliyorum. Hatta aynı kişiden bahsetsem mi diye çok düşündüm tuttum kendimi. Çok eski üye. Eski konularını arada okurum resmen elmas madeni gibi konuları
Ergen denebilecek yaşta üye olmuş siteye. Ergenlik dönemi konuları inanılmaz
Tamam o zaman aynı konudan bahsediyoruz, dediğim gibi benzer birkaç olay oldu sitede, o yüzden sen hangisinden bahsettin bilmiyorum ama üyeleri en çok kızdıran olaylar hangileri dersen benim anlattığım olay en kötülerinden biriydi üyeler birleşip toplu dava açmışlardı o olay gibi birkaç olay daha var ama onlar bu bahsettiğim üye kadar çok afedersiniz yüzsüz değildi, kadın hem nispet yapıp kışkırtıcı fotoğraflar paylaşıyordu hem de yeni üyelikler alıyordu, epey süre yeni üyelik alıyor diye takibe almıştık geldikçe atıyorduk siteden.Galiba o ya, ben o dönem çok üzülüp siteden uzaklaşmistim ve uzun süre geldiğini eski konunun da uzun sürdüğünü ve yardım işinin son anda çıktığını da sen anlattikca hatırlıyorum son fotoğraf olayida evet oydu, tuh yazıklar olsun yazık o çocuklara.
Aynı mevzudan bahsediyorsak, ki aynı minvalde 2-3 konu vardı o yüzden ikimiz aynı konudan mı bahsediyoruz bilmiyorum karı-koca davalık oldular kadın hapisteyken 2.ye hamileydi hatta hapse girdiği ilk zamanlar bebeğim olacak davanızı geri çekin diye yalvardı üyelere, üyeler geri adım atmayınca hapis çıkışı bebek de doğduktan sonra eşi ve çocuklarıyla ismi bilindik bir fastfooddan foto atmış altına da kışkırtıcı bir paylaşım yapmıştı, epey süre site gündemini meşgul etti bu olay hatta onca olaya rağmen kadın hangi yüzleyse artık defalarca üyelik aldı yakaladık attık yine gelmeye çalıştı, dolandırmaya doymamıştı.
Ahretlikle ateş basmalarımıza, diz kapaklarımızın sızlamalarına, sarkan yerlerimiz için mandalla tutturma önerilerimize tahammül edebilecekseniz neden olmasın
Geliyor mu hala yoksa vaz mı geçti?Tamam o zaman aynı konudan bahsediyoruz, dediğim gibi benzer birkaç olay oldu sitede, o yüzden sen hangisinden bahsettin bilmiyorum ama üyeleri en çok kızdıran olaylar hangileri dersen benim anlattığım olay en kötülerinden biriydi üyeler birleşip toplu dava açmışlardı o olay gibi birkaç olay daha var ama onlar bu bahsettiğim üye kadar çok afedersiniz yüzsüz değildi, kadın hem nispet yapıp kışkırtıcı fotoğraflar paylaşıyordu hem de yeni üyelikler alıyordu, epey süre yeni üyelik alıyor diye takibe almıştık geldikçe atıyorduk siteden.
Tamam o zaman aynı konudan bahsediyoruz, dediğim gibi benzer birkaç olay oldu sitede, o yüzden sen hangisinden bahsettin bilmiyorum ama üyeleri en çok kızdıran olaylar hangileri dersen benim anlattığım olay en kötülerinden biriydi üyeler birleşip toplu dava açmışlardı o olay gibi birkaç olay daha var ama onlar bu bahsettiğim üye kadar çok afedersiniz yüzsüz değildi, kadın hem nispet yapıp kışkırtıcı fotoğraflar paylaşıyordu hem de yeni üyelikler alıyordu, epey süre yeni üyelik alıyor diye takibe almıştık geldikçe atıyorduk siteden.
sarkmaları bant tutar mı dur bir deneyeyim yüzü enseye doğru bantlarım tutarsa tüm vücut girişirimMüdürüm, mandal acıtır, kıyamam; bantlayın : P
Yok yok seneler oldu gideli gelmiyor artık.Geliyor mu hala yoksa vaz mı geçti?
konuşuldu dskhfdkfghiAyyy bende sorayım kızlar morportakal vardı bir sürü evleri vardı filan o ne oldu
Konu açtığı tüm erkoların mesleğini hatırlamıyorum. Olma ihtimali var :d
Tamam o zaman aynı konudan bahsediyoruz, dediğim gibi benzer birkaç olay oldu sitede, o yüzden sen hangisinden bahsettin bilmiyorum ama üyeleri en çok kızdıran olaylar hangileri dersen benim anlattığım olay en kötülerinden biriydi üyeler birleşip toplu dava açmışlardı o olay gibi birkaç olay daha var ama onlar bu bahsettiğim üye kadar çok afedersiniz yüzsüz değildi, kadın hem nispet yapıp kışkırtıcı fotoğraflar paylaşıyordu hem de yeni üyelikler alıyordu, epey süre yeni üyelik alıyor diye takibe almıştık geldikçe atıyorduk siteden.
Koreliler bantlıyor, hep izledim onları. Estetik parasını denkleştiremezsem, nolur nolmaz bileyim diye. Gerçi hala, oğlanı üniversiteye göndermek için birikim yapmak mı, estetik operasyonum için harcamak mı arasında kararsızım. Bakalım, kısmet, 10 sene demez belli olur nasılsasarkmaları bant tutar mı dur bir deneyeyim yüzü enseye doğru bantlarım tutarsa tüm vücut girişirim
Yok yok seneler oldu gideli gelmiyor artık.
Yaaaaaa özet geçsenya da sayfa kaçkonuşuldu dskhfdkfghi
Yaaaaaa özet geçsenya da sayfa kaç
Azıcık dedikodu okuyayım dedim olmadıcıkss bilgiler tek seferlik paylaşılıyor. Özel hizmetimiz yok
Ceyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 sene önce erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.
Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.
Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../
Mantolama varsa onun çok güzel etkisi oluyor duvarlarda sıcaklık bile ciddi oranda azalıyor.Çok teşekkür ederim, eski evimde hiç karşılıklı cam yoktu çok sıkıntı çekiyordum cephesi yoktu bu mevsimler bile yapış yapış geçerdi. Birde buraya yeni tadilat yapılmış muhtemelen oda etkili mantolama fln yeni. İnşallah kışında böyle mutlu olurum
Hadi yapalım ahretlik,2014'de bitti benim tam 50 yaşındaydım belirtleride 1 yıl filan sürdü hatta 2 kerede gebelik testi yaptırmıştım 2 ayda oluyordum 2 gün sürüp bitiyordu en son 6 ay sonra filan oldu sonra bir anda bitti.Valla geyiğe açsak mı ahretlik, menopoz günlüğü yaparız seninle
10 yıl mı? Sen erken girmişsin, ben kendime erken diyordum birkaç sene daha gider diye bakıyordum çünkü regl döngüm çok düzenliydi öncesinde sinyal de vermedi çöt diye gitti bir süredir kendisinden haber alamıyorum
Hmmmm göğüsle kafa arası diyorsun o zaman benim kesin dondurucuya girmem lazım başka türlü kesmez
Ben battaniye de kullanamıyorum tuhaf mıyım neyimdir insanlar sıcak basması yüzünden yaz sıcağını istemez ben de yaz bitmesin istiyorum buhar olup uçsam da illa o güneş 40 derece yakacak beni hahahahaha
Hatırlıyorum o konuyu başka bir sitedede hamburger istemişti hatta onuda buradan bir üye ifşaladı.Dolandırıcı bir üye daha vardı. Küçük çocuğum canı lahmacun çekti alamadım çok üzgünüm gibi bir şeyler yazmıştı. Bir üye de ona lahmacun ısmarlamıştı. Sonra başka bir üye ortaya çıkardı birebir aynı konunun hamburgerli olanını başka sitede de açmıştı. Kadın karnı acıktıkça canı ne çekiyorsa ajıtasyonla onu ısmarlatıyomuş millete
Konuyu buldum bu:Mantolama varsa onun çok güzel etkisi oluyor duvarlarda sıcaklık bile ciddi oranda azalıyor.
Hadi yapalım ahretlik,2014'de bitti benim tam 50 yaşındaydım belirtleride 1 yıl filan sürdü hatta 2 kerede gebelik testi yaptırmıştım 2 ayda oluyordum 2 gün sürüp bitiyordu en son 6 ay sonra filan oldu sonra bir anda bitti.
Gnelde ya kafadan ya göğüsten geliyor bende ikiside vardı transit geçiyordu hemen terlemeyi hiççç demeyim şimdi şıpır şıpırrrr oda sjksjksjksjk
Hatırlıyorum o konuyu başka bir sitedede hamburger istemişti hatta onuda buradan bir üye ifşaladı.
Evet 2. vaka da o, epey organize çalışmıştı o da, inanmayan olursa diye sözde yardım ettiği ailenin evinin fotoğraflarını atıyordu, insanlar minicik bebekler aç kalmasın kıyafet vb. ihtiyaçları giderilsin diye maddi yardım yaptılar meğer üye ev almış kredi ödüyormuş ona harcamış, üyeler ev sahibi yaptı kadını.Bence de en kötüsü buydu. Birde mahalledeki ikizlere mama alip ev kredisi ödeyen vardı. Diğerleri çırak kalır. Hakaret msjlarini fln hep hatırlıyorum bu tarz konularda ilk yazdığım da odur kocası ile mutlu pozları hala gözümün önünde.