- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.021
ay yok burada alıntıladım orada değilKonuyu hortladın yani sjksjksjksjk
Fark ettim mesaj buradaay yok burada alıntıladım orada değil
Şey mi bu, he tamam. Ben de aynı hislerdeyimBurada siyasetçiye, yazara, topçuya popçuya kafayı takıp duran, yanından geçip nefes alan herkesin kendisine ilgisi olduğunu zanneden bi cringe şelalesi üye var da, aktif olduğu için isim veremiyorumHer konusunda paralayasım geliyo, konu açsa da linçlesem Zaten hep tepki alıyo, sonra da konuyu kapatıp gidiyo hfjsjdjddk
Tamam kuzumailurophile o üye aktif balım. Mesajını az gizemleştir, aktif üye konuşmak yasaklandı
Geçen de bi konusunda çok küçük göründüğünden bahsetmiş, ben reelde gördüm onu, baya baya büyük duruyor, konuya yetişemeden kapanmış, içimde kaldıŞey mi bu, he tamam. Ben de aynı hislerdeyim
Nerde gördün arkadaş mısınızGeçen de bi konusunda çok küçük göründüğünden bahsetmiş, ben reelde gördüm onu, baya baya büyük duruyor, konuya yetişemeden kapanmış, içimde kaldı
Allah korusun kızNerde gördün arkadaş mısınız
Kız reelde gördüm diyince bilemedimAllah korusun kızArkadaş olsaydık (bozuşsak bile) ifşalamam ki. Hem buraya fotolarını attı geçmişte hem de ismini vermişti, sosyal medyada görmüştüm
Ay bu mesajı görmeden ben bile anladım kim olduğunu.Geçen de bi konusunda çok küçük göründüğünden bahsetmiş, ben reelde gördüm onu, baya baya büyük duruyor, konuya yetişemeden kapanmış, içimde kaldı
Banlanacaz sus artik hfjdnfkdmKız reelde gördüm diyince bilemedimEski arkadaş falan aman ne bileyim işte
Sen de gıcık oluyorsun ona kesin, itiraf et jfkdkfkfkAy bu mesajı görmeden ben bile anladım kim olduğunu.
Anladığım için mutlu olmam peki
Seveni var mı ki yaa varsa söylesin ona da gıcık olalım aagshsSen de gıcık oluyorsun ona kesin, itiraf et jfkdkfkfk