KK Nostalji Treni 🫠

Burada siyasetçiye, yazara, topçuya popçuya kafayı takıp duran, yanından geçip nefes alan herkesin kendisine ilgisi olduğunu zanneden bi cringe şelalesi üye var da, aktif olduğu için isim veremiyorum Her konusunda paralayasım geliyo, konu açsa da linçlesem Zaten hep tepki alıyo, sonra da konuyu kapatıp gidiyo hfjsjdjddk

Selamlar
Bu topic çok iyi olmuş kaç gündür sırf burayı okuyorum. Çok eglenceli
Benim efsane konulardan aklımda kalan
arkadaşı Bradley James (merlindeki kral Arthur) tarafından dolandırılan uyenin konusuydu. Büyük sır perdesi olarak kalmıştı o konu

Sonra çok eskiden bir uzman çavuş eşi vardı askere merdivenlerini temizleten o da şikayet edelim muhabbeti olunca topukladi

Bir de ceylan vardı ya zengin diye bir adamla evlenecekti de adam düğünde hicbirsey takmayinca olaylar olaylar.

Şey mi bu, he tamam. Ben de aynı hislerdeyim

75492860, member: 1116949"]
Yeni üye olduğum zamanlarda eski bir konu okumuştum: kadının kocası askere gitmiş, şeytan dürtmüş adamın telefonunu karıştırmış ki ne görsün adam kadının tesettürlü ablasının fotolarını karısının bilgisayarından alıp arşiv yapmış hatta bebek emzirirken bile fotosu varmış adamda. Boşanmayı düşünmüyorum boşanmak kolay mı filan yazmıştı şoklar içinde okudum, sonra alıştım şaşırmadım bir şeye.
[/QUOTE]

Bu baya yeni konu diye hatırlıyorum[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…