KK nın zeki, süpersonik kadınları fikirlerinizi bekliyorum.

Kız olursa tokanızdan çoraba tamamen makyajınıza kadar pembe giyin evide pembe balonla süsleyin erkek olursada masmavi ;)

Kız olursa tokanızdan çoraba tamamen makyajınıza kadar pembe giyin evide pembe balonla süsleyin erkek olursada masmavi :KK66:
Şu saatten sonra siyahtan başka bir renk kurtarmaz beni basenler almış başını gitmiş göbek önde. Bacaklar odun gibi. Boy desen yok. Siyah kadife bir elbisem var kesim olarak kilo kamufle edici. Birde indirimde diye büyük olmasına rağmen l beden almıştım. Su An o elbise tam bana göre onu giyeceğim.

images.webp

Şundan alıp hediye paketi yaptırın, sana hediye aldım falan deyin normal bir şekilde. Aklıma başka bir şey gelmedi üzgünüm. :olamaz::KK48:

Sosyal medya sağ olsun artık doğrudan söylemek daha sürprizli ve marjinal oldu.
Yorumları üzülerek okudum. Renklere cinsiyet biçmekten bile vazgeçemedik, cinsiyetlere rol biçmekten nasıl vazgeçeceğiz?
Bence “Babacığım ben geliyorum” deyip düşündüğünüz isimle imzaladığınız bir notu yastığına/aynaya/tabağına bırakın.

2 bebeli kadın olarak yeni öğrendim kızıııımmm olayı. Asıl odun benim :)
ay allah affetsin bana çok saçma geliyo ya
Ben direkt is yerine gider söyler sarilir öperdim. İs yerine gidemiyorsam görüntülü arardım. Goruntulu de arayamiyorsam aksam gelince kapıda ustune atlar kızımız/oglumuz oluyor derdim. Diğer türlü kimse üstüne alinmasin ama gösteriş icin yapildigi icin yapmacık geliyor.

Ya renklere anlam yüklemek demeyelim. Şimdi kız mi erkek mi nasıl anlatacağız örnek veriyorum kızsa harbi bebek erkekse araba olsa e o zaman da nesnelere anlam yüklemiş olacağız. Yani Su An en somut şeyler bulmaya çalışıyoruz sonuçta doğmamış bebek yani. Açıkçası bir hevesle konu açmıştim ama hevesim kaçmadı değil ne yalan soyleyeyim
Yorumları üzülerek okudum. Renklere cinsiyet biçmekten bile vazgeçemedik, cinsiyetlere rol biçmekten nasıl vazgeçeceğiz?
Bence “Babacığım ben geliyorum” deyip düşündüğünüz isimle imzaladığınız bir notu yastığına/aynaya/tabağına bırakın.

ay allah affetsin bana çok saçma geliyo ya
Ben direkt is yerine gider söyler sarilir öperdim. İs yerine gidemiyorsam görüntülü arardım. Goruntulu de arayamiyorsam aksam gelince kapıda ustune atlar kızımız/oglumuz oluyor derdim. Diğer türlü kimse üstüne alinmasin ama gösteriş icin yapildigi icin yapmacık geliyor.
Şimdi bu 3 kişilik birşey ben eşim ve kızım kime gösteriş yapmış oluyorum bu durumda.

yada direkt kızınıza söyletebilirsiniz boş bir anında, örneğin tv izlerken pat diye "baba kardeşim kız/erkek olacak" diye. eğlenceli olabilir. :KK68:

işte bundan dolayı, konuya yazdığım ilk mesajda belirttim bunu. Linç yememek için :halay:

Ya kızlar niye hevesimi kaciriyorsunuz. Içimden geldi ve sizden fikir almak istedim ne var bunda. Yani sonuçta eslerimize güzel akşam yemekleri de hazırlıyoruz demi doğum günü evlilik yıl donumu vs günler de. Sonuçta o da günde yediğimiz birşey hergun yemek yiyoruz nasıl olsa demiyoruz ama. Giyiniyoruz masa kuruyoruz hazirlaniyoruz yani hevesleniyoruz işte. Bu da oyle birşey. Ki hergun yediğimiz yemek gibi değil insan ömründe sayılı olabilecek birşey. Yani yapmayana doguma kadar cinsiyet ogrenmeye saygı duyarım. Olabilir yani ama ben merak ediyorum. Ve hamileliği ogrendigimizde çok büyük bir acimiz olduğu için o olayların üstünden bu ufak suprizlerle hayatımıza renk katmaya çalışıyorum. Hem bebeği bile daha yeni yeni kabulleniyoruz yaşadığımız şeyler çok ağırdı bebeği düşünecek kutlayacak sevinecek durumumuz olmadı olamadi yani. Tek yapabildigimiz onun sağlığı için daha dik durmak daha dikkatli olabilmek oldu. Onun dışında kolumuz kanadimiz kırıktı daha yeni yeni toparlaniyoruz. Böyle birşey de iyi olur diye düşündüm ne var ki bunda

Arkadaşlar 14+1 günlük hamileyim. Haftaya doktor kontrolum var ve bebegimin cinsiyetini öğreneceğim allah nasip ederse. Ve 20 ekim benim doğum günüm. Bu arada bi kızım var 7 yaşında. Şimdi ben bebegin cinsiyetini ogrendigimde eşime direk kız yada erkek demek istemiyorum. Böyle güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum. Unutulmaz bir anı olsun. Günlerdir düşünüyorum aklıma gelen birşey yok. Tek aklıma gelen bir pasta yaptırıp üstüne bebegin cinsiyetine gore mavi yada pembe patik yaptırmak. O da sanki sıradan. Böyle biraz ilginç heyecanlı süper birşey olsun istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin. Daha bir hafta var ne bu acelen derseniz sizin fikirlerinize göre hazırlık yapmam için belki zaman gerekir belki böyle zaman alacak fikirler de gelir. Lütfen bana yardımcı olun. Size çok güveniyorum. Içinizde çok yaratıcı fikirleri olan kadınlar var biliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Birde yöneticilerden çok ama çok rica ediyorum konumu taşımayın ne olur. En çok okunan bölüm burası. Diger yerlerde cocuk dogana kadar bir fikir çıkmaz biliyorum.
Bebegin cinsiyeti neyse o renkte pqrlak kagitlwr alin bunlari konfeti yapip balona doldurun sonra o balonu ucan balon yapin. Kutlama esnasinda da balonu patlatin :)

Benimde çok önemsediğim bir durum ben yabancı bir blogerda görmüştüm bilmiyorum yapar mısınız ama pasta dışı beyaz renkte içini kestiğinizde pembe veya mavi yapmışlardı. Hem sade hemde çok keyifli gelmişti bana :)

Back
X